Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@15:19:19 GMT

برگزاری کنگره "اعتماد ملی" در غیاب چهره‌های شاخص؛ کدام اعضای "حزب" کنگره را تحریم کردند؟ + جدول

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۲۳۶۲

به گزارش تسنیم، حزب اعتماد ملی از زمان برگزاری کنگره سراسری خود در تاریخ چهارم خرداد ماه سال جاری دچار اختلافات درون حزبی شد. دو طیف طرفداران حجت الاسلام منتجب نیا و طرفداران الیاس حضرتی که در متن این اختلافات قرار داشتند در بخش پایانی این کنگره بر سر نحوه رای گیری برای انتخاب اعضای جدید شورای مرکزی دچار درگیر لفظی شدند که ماحصل این درگیری‌ها نیمه‌کاره ماندن کنگره بدون هیچ مصوبه‌ای بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگیری طرفداران حضرتی و منتجب‌نیا در جریان انتخابات شورای مرکزی حزب اعتماد ملی 

حواشی ایجاد شده در کنگره چهارم خرداد به مرور زمان در دست فراموشی بود که ناگهان الیاس حضرتی در حاشیه مراسمی با اعلام اینکه به عنوان رئیس شورای اجرایی حزب، جلسه شورای مرکزی را برگزار کرده و در پایان این جلسه، اعضا شورا به قائم مقامی او رای داده‌اند، موجب شعله‌ور شدن اختلافات در این حزب شد.

پس از اظهارات حضرتی، منتجب نیا که تا آن زمان قائم مقام حزب معرفی می‌شد طی بیانیه‌ای خطاب به تمامی شاخه‌ها و گروه‌های حزب اعلام کرد که تا انتخابات شورای مرکزی جدید انجام نشود، هیچ یک از مصوبه شورای مرکزی وجاهت قانونی ندارد. 

هم اکنون و در فاصله یک هفته مانده به موعد برگزاری کنگره سراسری حزب اعتماد ملی که قرار است  با دستور کار انتخابات شورای مرکزی برگزار شود، برخی مسئولان شاخه‌ها و کمیته‌های حزب اعتماد ملی به تبعیت از حجت الاسلام منتجب نیا قائم مقام سابق این حزب،  در بیانیه‌ای ضمن غیرقانونی خواندن کنگره ششم مهر، عدم حضور خود در این کنگره را به شکل رسمی اعلام کردند.

در بخشی از این بیانیه‌ آمده است: "امروز بر این باوریم که برخی از افراد در حزب اعتماد ملی رسما از مرامنامه حزب عبور کرده‌اند و از اهداف و نقشه راهی که در سال 1384 تاسیس شد، نیز بسیار دور شده‌اند و مدیریت آن به دست کسانی قرار گرفت که به اخلاق، قانون، تحزب و تعهدات تشکیلاتی پشت کرده‌اند."

 این بیانیه می‌افزاید: " شرکت نکردن قائم مقام قانونی حزب در کنگره غیر قانونی ششم مهر حجت را بر ما تمام کرد و به این یقین رسیده‌ایم که برخی مدعیان تحزب در اعتماد ملی دیگر به دنبال اعتماد ملی نیستند.حق قانونی خود در نقد عملکرد کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور در مواجهه با کنگره پیشین را برای خود محفوظ اعلام می‌داریم."

در این بیانیه همچنین به عدم حضور برخی مسئولان شاخه‌ها و کمیته‌های اعتماد ملی در کنگره ششم مهر ماه اشاره شده که در جدول زیر نام و سِمت این افراد قابل مشاهده است:

اسامی چهره‌ها  شاخه‌ها و گروه‌ها حجت الاسلام گودرزی شاخه روحانیون مهدی مازنی شاخه جوانان و دانشجویان سمیه طهماسبی شاخه بانوان طالع زاری طالع زاری شاخه ورزشکاران  حمیدرضا کارگر  کمیته روابط عمومی و رسانه قربانعلی قائمی  کمیته مالی و پشتیبانی آرزو فاطمی  کمیته تشکیلات مهدی رسول‌پناه کمیته انتخابات   مهرداد سایه‌وند کمیته امورمناطق مجتبی تهرانی  مسوول دفتر و دبیرخانه

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • دستگیری اعضای باند فرا استانی سرقت از بانوان مسن شهر کرمان
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تمرین پرسپولیس با حضور چهره ویژه سکوها
  • کورواسود میلان اعتصاب کرد: نه پرچم و بنر می‌آوریم، نه تشویقتان می‌کنیم!