Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش قم گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید، تجهیزات ورزشی به ارزش چهار میلیارد ریال برای مدارس این استان خریداری شد.

رمضان بیگی روز شنبه درگفت و گو با ایرنا، افزود: این تجهیزات با اولویت مدارس محروم و کم برخوردار در قالب کارناوال تسهیلات ورزشی پویایی، سلامتی و نشاط میان مدارس توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: تجهیزات توزیعی با کمک معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تهیه شد و بخشی از تجهیزات نیز از سوی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تهیه شده است.
وی ادامه داد: درتامین تجهیزات سخت افزاری ورزشی مشکلی در مدارس استان نیست و هر سال بودجه ای به این امر اختصاص داده می شود.
رمضان بیگی با بیان این که تاکنون 100 سالن ورزشی در مدارس قم احداث شده است، بیان کرد: در حال حاضر حدود یک هشتم مدارس استان قم دارای سالن ورزشی است و با توجه به این که برخی مدارس به دلیل همجواری می توانند از یک فضای مشترک استفاده نمایند، ساخت 100 سالن ورزشی می تواند تا حدودی نیازها را در این عرصه تامین کند.
وی گفت: در حال حاضر سرانه فضای ورزشی برای هر دانش آموز در قم حدود 40 سانتی مترمربع است که باید به یک مترمربع افزایش یابد تا به نقطه مطلوب برسیم.
وی خاطرنشان کرد: سال 1376 فقط سه سالن سرپوشیده ورزشی در مدارس استان قم وجود داشت، ولی در چند سال اخیر جهشی در ساخت فضاهای ورزشی به وجود آمده که البته کافی نیست.
رمضان بیگی با بیان این که کلاس درس تربیت بدنی، حیاط مدرسه است، بیان کرد: در مدارسی که جدید احداث می شود، به شرطی که مدرسه 10 کلاس درس و فضای کافی برای حیاط داشته باشد، باید سالن ورزشی نیر احداث شود که این امر به بهبود سرانه ورزشی کمک می کند.
وی افزود: آسفالت زمین و موانعی که در حیاط مدارس وجود دارد، مانع برگزاری کلاس تربیت بدنی مطلوب است که در این راستا احداث سالن های ورزشی برای مدارس قدیمی که دارای فضای کافی در حیاط باشد نیز به شرط وجود اعتبارات، در دستور کار آموزش و پرورش می باشد.
وی گفت: در 2 سال گذشته ساخت فضاهای روباز ورزشی مثل زمین چمن مصنوعی به دلیل هزینه پایین و زمان کم در احداث، در دستور کار قرار گرفته است، در حالی که ساخت سالن ورزشی علاوه بر هزینه بالا، مساحت حیاط مدرسه را نیز کوچک تر می کند.
به گفته معاون آموزش و پرورش قم، امسال 12 فضای ورزشی نیمه کاره در دست ساخت است که در صورت به اتمام رسیدن بخشی از کمبود فضای ورزشی جبران می شود.
وی در ادامه با بیان این که همه دانش آموزان 2 ساعت در هفته درس تربیت بدنی دارند، بیان کرد: از نظر نیروی انسانی تعداد نیروهای درس تربیت بدنی در استان جوابگوی نیاز نیست، ولی ساماندهی به گونه ای است که همه پایه های تحصیلی درس تربیت بدنی را بگذرانند.
وی افزود: معلمان پایه اول تا سوم ابتدایی با اولویت مدارس دخترانه 40 ساعت دوره ضمن خدمت را گذرانده اند تا حداقل های درس تربیت بدنی از جمله مهارت ها و الزامات را بیاموزند و برای سایر پایه های تحصیلی نیز معلم متخصص درس تربیت بدنی به کار گرفته می شود.
رمضان بیگی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 520 نیروی متخصص درس تربیت بدنی در استان قم فعال هستند و نیاز به 70 نیروی متخصص دیگر است تا تمام پایه های تحصیلی زیر پوشش آموزش دبیران تربیت بدنی قرار گیرد.
در سال تحصیلی جدید، حدود250 هزار دانش آموز در مدارس مشغول به تحصیل می شوند.
/2085/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش آموزش و پرورش قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • کشف تجهیزات استراق سمع در سالن جلسه هیات دولت لهستان
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • تحویل باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد به شورای شهر
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر