Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@03:04:31 GMT

کلاهبرداری ۲۲ میلیارد تومانی با پیامک!

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۳۱۵۷

به گزارش خرداد:پیامک‌های مزاحم تبلیغاتی با وجود تمام تبلیغاتی که از سوی مسئولان درباره‌شان صورت می‌گیرد، همچنان بنا ندارند بساطشان را جمع کنند. اما دلیل این پشت کار را می‌توان در پیام توئیتری اخیر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیدا کرد که حاصل اقدامات این وزارتخانه را اینگونه به مردم اطلاع‌رسانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«برخی از شرکت‌های ارزش‌افزوده در پنج ماه اخیر، حدود ۲۲ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.»
به گزارش خرداد و به نقل از روزنامه جوان: پیامک‌های مزاحم تبلیغاتی با وجود تمام تبلیغاتی که از سوی مسئولان درباره‌شان صورت می‌گیرد، همچنان بنا ندارند بساطشان را جمع کنند. اما دلیل این پشت کار را می‌توان در پیام توئیتری اخیر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیدا کرد که حاصل اقدامات این وزارتخانه را اینگونه به مردم اطلاع‌رسانی کرده است. «برخی از شرکت‌های ارزش‌افزوده در پنج ماه اخیر، حدود ۲۲ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.»

هیچ‌کس پیامک‌های تبلیغاتی ارزش‌افزوده را تأیید نمی‌کند؛ پیامک‌هایی که هم مزاحمت دارند و هم پول از جیب مردم برداشت می‌کنند. اتفاقاً وزیر ارتباطات از ابتدا که به این وزارتخانه پا گذاشت، لااقل در تریبون‌ها و صد البته در شبکه اجتماعی‌اش از مخالفان سرسخت اینگونه پیامک‌ها بوده و هست. حالا هم بنا به اذعان وی، برخی از این شرکت‌ها تنها ظرف مدت پنج ماه ۲۲ میلیارد تومان سر مردم کلاه گذاشته‌اند. محمدجواد آذری‌جهرمی وعده داده وجوه پرداختی مردم ظرف ۱۰ روز آینده به حسابشان باز می‌گردد و این پرونده‌ها هم برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شده است. اما این نخستین باری نیست که آقای وزیر وعده مبارزه قاطع با پیام‌های ارزش‌افزوده را می‌دهد و درست همین تکرار وعده‌های اجرایی نشده است که مردم را نسبت به این ماجرا چندان خوشبین نگه نمی‌دارد!

مصوبه‌ای که اجرا نشدمعضل پیامک‌های تبلیغاتی و ارزش‌افزوده ناخواسته و در پی آن مزاحمت‌هایی که از طرف این پیامک‌ها برای مشترکان ایجاد می‌شود، سابقه‌ای چندین ساله دارد و با وجود اینکه بار‌ها راهکار‌هایی برای ساماندهی و حل این مشکل از سوی مسئولان تعریف و اجرا شده، اما شواهد نشان می‌دهد که این موضوع هنوز ساماندهی نشده و مشکلات کماکان باقی است.

شورای عالی فضای مجازی در سال ۹۳ با تصویب آیین‌نامه «ساماندهی پیامک‌های انبوه تبلیغاتی و ارزش‌افزوده»، سه نهاد وزارت ارتباطات، وزارت ارشاد و مرکز ملی فضای مجازی را متولی این موضوع قرار داد، اما با وجود اقدامات صورت گرفته در این باره، همچنان پیامک‌های تبلیغاتی و ارزش‌افزوده ناخواسته معضلی برای مشترکان موبایل محسوب می‌شود؛ مشکلاتی از قبیل: پیامک‌های تبلیغاتی مزاحم و تلاش ناکام مشترکان برای لغو آنها، کارا نبودن پیامک‌های اطلاع‌رسانی در پی درخواست لغو پیامک‌های ناخواسته، هزینه‌های اضافی برای مشترکان از پیامک‌های ناخواسته تبلیغاتی و ارزش افزوده، دریافت پیامک تبلیغاتی از شماره‌های شخصی و نیز دریافت پیامک‌هایی که از نظر فرهنگی مغایر با فرهنگ کشور است، از جمله دلایلی است که نشان می‌دهد این مصوبه به صورت کامل و موفق اجرا نشده است. اما وزیر درباره کارآمدی سامانه ۱۹۵ در سرکوب پیامک‌های مزاحم تبلیغاتی اینطور توضیح می‌دهد: با تبلیغات مزاحمی که مردم گزارش می‌دهند، برخورد شده و آن‌ها را مسدود کردیم، ولی آن‌ها دوباره مثل قارچ رشد کرده‌اند. وی در واکنش به فروش شماره تلفن مشترکان به شرکت‌های تبلیغاتی پیش از این نیز گفته بود: زمانی ما این اخبار را داشتیم که اپراتور‌ها شماره‌های مردم را در اختیار قرار می‌دادند؛ بنابراین نظارت‌ها را بالا بردیم. اگر هم‌اکنون به این نتیجه برسیم که اپراتور‌ها شماره‌ها را در اختیار قرار می‌دهند، حتماً با آن‌ها برخورد می‌کنیم. اما جهرمی همان زمان از خرید و فروش دیگری پرده برداشته بود؛ اینکه وقتی افراد برای دریافت خدمات مثل دریافت پروانه به مجموعه خدماتی در شهر مراجعه می‌کنند، این دفاتر شماره افراد را می‌گیرند و سپس بانک اطلاعاتی را رسماً به مرکز تبلیغاتی می‌فروشند! برچسب ها: پیامک ، کلاهبرداری ، تقلبی

منبع: خرداد

کلیدواژه: پیامک کلاهبرداری تقلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن الکترونیکی تهران، انجمن تجارت الکترونیک تهران، در بیانیه‌ای اعلام کرد که اخذ مالیات بر ارزش افزوده از خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری نه تنها تصمیمی خلاف قانون است که آثار زیان‌بار فراوانی را نیز به‌همراه خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است:

چندی پیش سازمان امور مالیاتی کشور در اقدامی مغایر با قانون مالیات بر ارزش افزوده و همچنین علی‌رغم بخشنامه صادره سال ۱۳۹۹ سازمان امور مالیاتی مبنی بر «معافیت شرکت‌های ارائه دهنده خدمات هوشمند جابجایی مسافر از مالیات بر ارزش افزوده»، متأسفانه اقدام به مطالبه مالیات ستانی از کاربران تاکسی‌های اینترنتی کرده است که خوشبختانه با واکنش منطقی تعداد قابل توجهی از نمایندگان مبنی بر مخالفت با این اقدام مغایر قانون همراه شد.

انجمن تجارت الکترونیک تهران ضمن قدردانی از میرتاج‌الدینی عضو نماینده مجلس شورای اسلامی و سایر نمایندگان مخالف، تاکید می‌کند اخذ مالیات بر ارزش افزوده از خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری نه تنها تصمیمی خلاف قانون است که آثار زیان‌بار فراوانی برای کاربران را نیز به‌همراه خواهد داشت.

تاکسی‌های اینترنتی هم‌اکنون زیرساخت بخش قابل توجهی از سفرهای درون‌شهری در سراسر کشور را تأمین می‌کنند و طبعاً، هر شکلی از افزایش دستوری تعرفه‌های این بخش، آثار تورمی غیرقابل جبرانی را برای مردم به‌همراه خواهد داشت.

علاوه بر موارد ذکر شده، سرویس‌های حمل‌ونقل اشتراکی از بخش‌های مهم اقتصاد دیجیتال به شمار می‌آیند و ایجاد هزینه‌های سربارِ غیرکارشناسی برای کاربران این گروه از استارتاپ‌ها، بدنه‌ی اکوسیستم دیجیتال را نیز نحیف‌تر می‌سازد.

انجمن تجارت الکترونیک تهران از سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، تقاضامند است تا با عنایت به مشکلات عدیده‌ی این طرح که پیش‌تر عنوان شد، تدابیر لازم را جهت رفع این مساله در نظر گرفته و جلوی بروز مشکلات مختلف حاصل از این تصمیم را بگیرند.

کد خبر 6097316 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • مرکزی| مهمانان ناخوانده‌ای به نام «پیامک‌های تبلیغاتی»
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی