Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@16:22:33 GMT

ماست‌های طعم‌دار پر از قند هستند

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۳۴۰۰

ماست‌های طعم‌دار پر از قند هستند

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
پژوهشگران انگلیسی می‌گویند بسیاری از ماست‌های طعم‌دار میوه‌ای مملو از قند هستند و مردم نباید آن‌ها را فراورده‌های سالم فرض کنند.

به گزارش بی‌بی‌سی این نتیجه‌گیری پس از بررسی تقریباً ۹۰۰ نوع ماست که در سوپرمارکت‌های بریتانیا فروخته می‌شود، به دست آمده است.

پژوهشگران دانشگاه لیدز دریافتند که حتی اشکال ارگانیک این نوع ماست‌ها حاوی مقدار قندی بیش از نوشابه‌های ‌گازدار کولا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط ماست‌های طبیعی و ماست‌های نوع یونانی مقدار قند کمی داشتند.

انتشار نتایج این بررسی در ژورنال BMJ Open در هنگامی است که مقامات بهداشتی دولتی تولیدکنندگان را تشویق می‌کنند میزان قند در محصولاتشان را کاهش دهند.

ماست‌های میوه‌ای ازجمله فراورده‌هایی هستند که مقامات بهداشتی خواستار کاهش میزان قند در آن هستند.

جای تعجب نیست که بر اساس این تحقیق دسرهای ماستی حاوی بیشترین میزان قند باشند - به طور میانگین ۱۶.۴ گرم در هر ۱۰۰ گرم. البته برخی از فراورده‌هایی که حاوی ماست نبودند مانند موس شکلات و کرم کارامل هم در این رده قرار داده شده بودند.

در رده بعد از لحاظ بیشترین میزان قند انواع ارگانیک این ماست‌ها بودند که به طور معمول ۱۳.۱ گرم قند در هر ۱۰۰ گرمشان داشتند.

انواع ماست‌های طعم‌دار مخصوص کودکان حاوی ۱۰.۸ گرم قند در هر ۱۰۰ گرم بودند که معادل بیش از دو حبه قند است. در مقام مقایسه یک وعده ۱۰۰ گرمی نوشابه گازدار کولا معمولاً حاوی ۹ گرم قند است.

توصیه سرویس ملی بهداشت انگلیس این است که کودکان چهار تا شش ساله نباید بیش از ۱۹ گرم قند معادل پنج حبه قند در روز مصرف کنند و برای کودکان هفت تا ۱۰ ساله میزان مصرف قند روزانه باید کمتر از ۲۴ گرم در روز باشد.

برای اینکه فراورده‌ای در رده کم قند قرار گیرد میزان قند آن نباید بیش از ۵ گرم در هر ۱۰۰ گرم باشد.

میزان قند فقط ۹ درصد فراورده‌های بررسی‌شده در این تحقیق کمتر از این حد بود.

در همین زمینه: پروبیوتیک‌ها بی‌تأثیرند؟ رنگ‌ها چه تاثیری بر اشتها دارند؟ میوه‌های توت‌مانند و انگور ممکن است به سلامت ریه کمک کنند با افزایش سن نیازهای تغذیه‌ای چه تغییری می‌کنند؟ ۹ تصمیم تغذیه‌ای برای سلامت بیشتر بازنگری استاندارد قند در ۲ محصول غذایی | قند نوشابه کاهش یافت نکته بهداشتی: رژیم عاری از گلوتن

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با تاکید بر این‌که نباید معیار تعرفه خدمات مهندسی، قیمت ماست باشد، اقدام وزارت راه و شهرسازی در نحوه ابلاغ تعرفه‌های جدید را هوشمندانه دانست. - اخبار اقتصادی -

فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان، اظهار کرد: افزایش 27 درصدی اعلام شده در واقع با بدیهیات اقتصاد و حقوق مهندسان و فعالان صنعت ساختمان و تورم کشور تورم هم‌خوانی ندارد.

وی افزود: بارهای گفته‌ام که بنیان این رویه در خصوص اتصال نرخ خدمات مهندسی به هزینه ساخت ایراد دارد، چراکه همواره هزینه‌های ساخت و سازها با تورم در ایران رقابت تنگاتنگی دارد و استفاده از این الگو مناسب حق‌الزحمه خدمات مهندسی نیست.

وی با تاکید بر این‌که لازم است شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان رویه جدیدی را برای تعیین تعرفه مهندسان به وزارت راه و شهرسازی اعلام کند، گفت:‌ البته با توجه به رویه موجود، این کار در اولویت شورای مرکزی نیست و اولویت آن رسیدگی به مسائل دیگری است که گاها در شان نزول این شورا و فعالیت‌های مهندسی نیست.

مصوبات کمیته 4 نفر برای افزایش نرخ خدمات مهندسی متوقف شد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان در عین حال در خصوص عملکرد وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: این وزارتخانه یک اقدام هوشمندانه در رابطه با ابلاغ تعرفه خدمات مهندسی انجام داده است.

پورحاجت توضیح داد: این اقدام وزارتخانه حاوی نکات مثبتی برای قانون‌مداران و نکات تنبیهی است. در واقع وزارت راه  وشهرسازی سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها که بر مدار قانون بوده را تشویق کرده و اجازه اعمال این 27 درصد را داده که رقم قابل توجهی است. اما برخی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان که خود را فراتر از قانون می‌بینند فقط 5 تا 6 درصد اجازه افزایش تعرفه را دارند.

وی یادآور شد: مرداد سال گذشته وزیر راه و شهرسازی طی ابلاغیه‌ای دستور توقف مصوبات کمیته 4نفره استان درخصوص افزایش نرخ خدمات مهندسی ساختمان را صادر کرد. سازمان‌هایی که مصوبات را متوقف کردند امسال می‌توانند 27 درصد تعرفه خدمات مهندسی را افزایش دهند.

وی در ادامه با تاکید بر این‌‌که معتقدیم باید نرخ خدمات در نقاط کشور شناورتر شود، اضافه کرد: قطعاً هزینه خدمات مهندسی در شمال تهران و در جنوب تهران متفاوت است. قطعاً هزینه‌های دفتری و ستادی مهندسان در شمال و جنوب تهران با هم خیلی تفاوت دارد. به‌عنوان مثال هزینه دفتر مهندسی در شمال تهران ماهانه 60 تا 100 میلیون تومان است که در  مناطق جنوبی این هزینه به مراتب کمتر است. این موضوع برای کل جغرافیای کشورمان صادق است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان اظهار کرد:‌ این در حالی است که به‌نظر می‌رسد برای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی تعیین نرخ خدمات مهندسی ساختمان اهمیتی ندارد.

وی اضافه کرد: هفته گذشته با رئیس شورای نظام مهندسی ساختمان جلسه‌ای داشتم و گفتم تعیین تعرفه خدمات مهندسی یکسان برای کل کشور عادلانه نیست که وی در پاسخ اعلام کرد نرخ ماست در سراسر کشور یکسان است. این‌که معیار تعیین تعرفه خدمات مهندسی، ماست باشد کار درستی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | لحظه دلخراش سقوط تعدادی از مردم غزه از روی ساختمان بماران شده / حاوی تصاویر آزاردهنده
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • بن غفیر: حماس در حال بازی دادن ماست
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • راننده امانتدار زنجانی کیف پر از پول و سکه را به صاحبش برگرداند
  • نحوه درست کردن ماست با 5 کیلو شیر (فیلم)
  • نکونام: ما همه تلاشمان را می‌کنیم، دیگر هر چه شد تقدیر ماست
  • نکونام: تلاشمان را می‌کنیم، دیگر هر چه شد تقدیر ماست
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد