Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل حسن زاده درباره اتفاقات بازی صنعت نفت با پیکان و پرتاب سنگ به کمک داور مسابقه گفت: منتظر گزارش مقامات رسمی هستیم ولی از طریق رسانه ها مطلع شده ایم. از این اتفاق متاسفیم. اگرچه اجازه نداریم راجع به جزئیات این پرونده صحبت کنیم ولی به طور کلی می توان گفت کارنامه تماشاگران خونگرم خوزستانی بخصوص آبادانی ها کارنامه خوبی است! درست است مشکلاتی بوده ولی هجوم به زمین و پرتاب اشیا و سنگ آن هم به طرف مقامات رسمی مسابقه دور از انتظار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جای تاسف بیشتر در این است که بعضی از مسئولان مثلا قضاوت بد داور را دلیل هجوم به زمین و پرتاب اشیا عنوان کرده بودند. این کلاس پایین تماشاگران را می رساند. همه می دانند می شود قضاوت یک داور را پیگیری کرد. اینکه در توجیه رفتار تماشاگر بگویند داوری اینطور بوده است، این با فوتبال روز دنیا و علم فوتبال نمی خواند. درست است حکم انضباطی صد درصد بازدارنده نیست ولی ما هم  کم کم باید برویم سراغ بخش های سنگین تنبیه آیین نامه.

رئیس کمیته انضباطی درباره اینکه چرا این کمیته تماشاگران متخلف را مستقیم محروم نمی کند؟ تصریح کرد: مقررات این ظرفیت را دارد که این افراد را حداقل از دو سال از حضور در ورزشگاه محروم کند ولی باید هویت متخلفان را به ما بگویند. باشگاه ها در این مواقع می گویند این افراد تماشاگر ما نیستند. اخیرا هم در یک باشگاه شمالی آقایی کاری انجام داد که گفتم هویت اینرا بدهید اما پاسخ دادند تماشاگر ما نبوده است. چطور از این آقا در یک روز خوب به عنوان تماشاگر یاد می کنید؟

حسن زاده ادامه داد: اکثر آدم ها در شهر کوچک همدیگر را می شناسند. اگر باشگاه ها تاکید دارند این آدمها از آنها نیستند هویتش را به ما بگویند تا قانون را اعمال کنیم. حتی می توانیم کد ملی طرف را به بلیت فروشی بدهیم و به مقامات قضایی شهر هم معرفی کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا امکان دارد تا پایان هفته رای این پرونده صادر شود؟ گفت: مقررات انضباطی جدید زمانی برای دفاع از متخلف اعم از باشگاه و بازیکن و مربی داده است. اگر سریع گزارش به دست ما برسد و ابلاغ را انجام بدهیم بعید نیست ولی اگر هم چند روز طول کشید به معنای تاخیر نیست بلکه به معنای رعایت ضوابط است. اما قانون اختیار داده است که از رای فوری هم استفاده کنیم. امیدوارم در این پرونده هم درست و بازدارنده رای بدهیم.

کد خبر 4408377

منبع: مهر

کلیدواژه: اسماعیل حسن زاده تیم صنعت نفت آبادان لیگ برتر فوتبال ایران کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران مسابقات قهرمانی جهان تیم فوتبال الدحیل قطر السد قطر والیبال کشتی فرنگی لیگ قهرمانی فوتبال آسیا تیم ملی والیبال ایران جوانان لیگ برتر فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال نساجی مازندران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از رفتار باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال در صدور بیانیه‌های اعتراضی انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

قانون جدید سازمان لیگ؛ پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت و شفافیت

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود. تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال می‌شود. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیق تمام مسابقات «لیگ 2 تهران» به دلیل ضرب و شتم داور
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
  • رسوایی در کلمبیا: چاقو پرت کردند، قسر در رفتند!‏
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • ۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود
  • کتک‌زدن وحشتناک داور در فوتبال تهران+فیلم
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • جریمه یک میلیاردی خیبر خرم آباد در کمیته انضباطی
  • چهار بازیکن به کمیته‌های انضباطی و فنی فدراسیون بسکتبال دعوت شدند