Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رتبه اول این دانشگاه در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور، گفت: برخی فرصت‌ها از جمله دوران دانشجویی منحصربه فرد بوده و دوران حساسی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیداحمد معتمدی در آیین افتتاح سال تحصیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که امروز با حضور ۱۵۰۰ نفر از نودانشجویان این دانشگاه برگزار شد ابتدا به تاریخچه این دانشگاه پرداخت و با بیان اینکه دانشگاه از سال ۱۲۳۰ تاکنون سه مقطع تاسیس را پشت سر گذاشته است توضیح داد: مرحوم امیرکبیر اولین پلی تکنیک (دارالفنون) را در سال ۱۲۳۰ تاسیس کرد و این مدرسه تا پایان عمر دوام یافت و پس از آن مدرسه عالی در سال ۱۳۰۷ با کمک موسسات آلمانی تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در مقطع سوم در سال ۱۳۳۷ دو مدرسه پلی تکنیک تهران و یونسکو ادغام شدند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر این دانشگاه را دارای ۱۶ دانشکده، چهار پردیس اقماری، ۵۵۰ استاد و ۱۴۰۰ دانشجو دانست و افزود: ۵۰ درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی و ۵۰ درصد نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

معتمدی با بیان اینکه در چهار، پنج سال گذشته جهش خوبی در رتبه‌بندی‌های جهانی داشته‌ایم، تصریح کرد: در دو رتبه‌بندی در بین دانشگاه‌های صنعتی رتبه اول و در دو رتبه‌بندی دیگر نیز رتبه دوم در بین دانشگاه‌های صنعتی را به خود اختصاص داده‌ایم.

وی اهداف برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر تا سال ۱۴۰۰ را قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا و نیز قرار گرفتن در بین دانشگاه‌های نسل سوم عنوان کرد و گفت: منظور از دانشگاه‌های نسل سوم دانشگاه‌هایی است که نه تنها از نظر کم و کیف مقالات بلکه به لحاظ داشتن فناوری، نوآوری و نقش در اقتصاد نیز جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص دادند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین رتبه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ این دانشگاه در بین دانشگاه‌های دنیا را یادآور شد و افزود: در جهت رسیدن به جایگاه دانشگاه نسل سوم برج فناوری این دانشگاه تاسیس شده و پارک فناوری آن نیز احداث خواهد شد.

معتمدی با بیان اینکه برخی فرصت‌ها از جمله دوران دانشجویی منحصربه فرد هستند رقابت در دانشگاه امیرکبیر را شدید دانست و تاکید کرد: دوران دانشجویی دوران حساسی است که باید از آن حداکثر استفاده را برد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از ویژگی‌های دانشگاه امیرکبیر را تربیت افراد فعال در صحنه‌های اجتماعی دانست و اضافه کرد: ۱۰ نفر از اساتید این دانشگاه در وزارتخانه‌های مختلف فعالیت داشتند.

معتمدی در پایان به توصیه‌ای به والدین دانشجویان پرداخت و گفت: در این دوران مراقبت‌ها باید متناسب با سن فرزندان باشد؛ باید در نظر داشت که دانشجویان بعد از دانشگاه مستقل می‌شوند؛ ضمن آنکه برخی نیز دانشجویان را به طور کامل رها می‌کنند که این نیز برای آن‌ها مناسب نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر دانشجو سال تحصیلی سال تحصیلی جدید دوران دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۵۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان از کسب رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور توسط دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

مجید مرادی زیرکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست کشور، دانشجو مهران سهرابی‌نیک با ارائه طرح نوآورانه «طراحی رآکتور نوری زیستی برای تصفیه همزمان آب و هوا» با همکاری مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان، موفق به کسب مقام نخست و عنوان برگزیده در بخش اختراعات و طرح‌های نوآورانه این جشنواره شد.

وی ادامه داد: این جشنواره در استان اصفهان و با شرکت ۷۰ دانشجو، در پنج محور «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌ زیست» برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان عنوان کرد: هدف از برگزاری هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط‌زیست کشور، تجلیل از برگزیدگان  و فعالان در زمینه حفاظت از محیط‌ زیست و ارج‌ نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی و ترویجی بوده است.

وی عنوان کرد: سهرابی‌نیک طراح و مجری طرح، از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه است. این طرح با همکاری امیر زیدی، سعید خدادوست و مجتبی مکاری، از اعضای هیات علمی دانشگاه اجرا شد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان