Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@09:09:14 GMT

"همکارم با من صمیمی شده، ولی با دختری هم رابطه دارد"

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۵۷۵۸

خراسان نوشت: زنی ۳۵ ساله ام که سه سال پیش طلاق گرفتم. به تازگی یکی از همکارانم که با دختری رابطه عاطفی دارد، من را زیر نظر گرفته و خیلی با من صمیمی شده است. احساس می‌کنم که به من علاقه‌مند است. واضح است که، چون با دختر دیگری رابطه دارد، هیچ جایی در ذهن من ندارد. چطور از او بپرسم که هدفش از این شوخی‌ها با من چیست؟

مشاور در پاسخ به او نوشت:
درباره جدایی تان که سه سال از آن گذشته، باید بدانید که تجربه طلاق می‌تواند یکی از سخت‌ترین تجربیات در زندگی هر فرد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن احساساتی همچون غم، شکست، خواستنی نبودن، تنهایی، خشم، ترس، سردرگمی و ... بین کسانی که طلاق گرفته اند مشترک است.
این که زندگی من بعد از جدایی چگونه خواهد شد، آیا شریک دیگری برای زندگی پیدا خواهم کرد یا تمام عمر باید به تنهایی سپری کنم، تبدیل به دغدغه‌ای می‌شود که در بسیاری موارد با فشار‌هایی از جانب خانواده برای یافتن شریک دیگری برای زندگی همراه است.

۵ نیاز اساسی بشر
با این حال، شما باید بدانید که از دیدگاه تئوری انتخاب، بشر دارای پنج نیاز اساسی است. نیاز به عشق و تعلق خاطر، نیاز به قدرت و پیشرفت، نیاز به آزادی، نیاز به تفریح و نیاز به بقا. نیاز به عشق و تعلق خاطر یا دوست داشتن و دوست داشته شدن یکی از پنج نیاز اساسی بشر است که، چون برای ارضای آن احتیاج به فرد یا افراد دیگری هست، برآورده کردن آن نسبت به نیاز‌های دیگر چالش بیشتری به همراه دارد.

ما کنترلی بر رفتار دیگران نداریم
داشتن روابط خوب، اساس زندگی خشنود است. این روابط شامل روابط با اقوام، دوستان، همسایگان، همکاران و ... است. در زندگی مدرن امروز که ما ساعات زیادی را در محل کار می‌گذرانیم، بی شک داشتن روابط خوب و سالم با همکاران اثر زیادی در خشنودی ما از زندگی دارد، اما زندگی همواره بر وفق مراد نیست. افراد همواره مطابق با میل و سلیقه ما رفتار نمی‌کنند و ما هرچقدر هم تلاش در جهت کنترل رفتار دیگران انجام دهیم، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید. زمانی که رفتاری را در محیط کار از طرف همکار یا همکارانی مشاهده می‌کنیم که برای ما خوشایند نیست، باید به یاد داشته باشیم که ما هیچ کنترلی بر رفتار دیگران نداریم و تنها کسی که قادر به کنترل رفتارش هستیم، خود ماییم.
ما فقط قادریم به دیگران اطلاعات بدهیم، ولی این که دیگران چگونه رفتار بکنند، در کنترل ما نیست. در جامعه ایران همانند بسیاری از جوامع دیگر زنان هستند که حد و مرز روابط را با جنس مخالف مشخص می‌کنند. با این حال نمی‌توان انتظار داشت که با وجود داشتن حدود مشخص و دادن اطلاعات صریح، رفتار طرف مقابل همیشه مسئولانه و واقع بینانه باشد.

نکاتی درباره پرسیدن سوال از همکارتان
اگر این گونه برداشت کرده اید که همکارتان توجه خاصی به شما دارد و این توجه برای شما آزاردهنده است، می‌توانید با حفظ احترام و رعایت اصول کاری درباره دلایل رفتار و احساسی که از ایشان دارید با او گفتگو کنید، ولی خوب است این را هم بدانید که ممکن است همه چیز از جانب همکار شما انکار شود و شما به برداشت بد متهم شوید؛ بنابراین قبل از آن که بخواهید در این باره با همکارتان گفتگو کنید، بهتر است سوالی از خود بپرسید و آن این که دانستن دلیل رفتار ایشان چگونه باعث می‌شود شما انسان بهتری باشید؟ یا چگونه به خشنودی شما می‌انجامد و باعث می‌شود تا شما احساس بهتری در محل کار داشته باشید؟ اگر دلایل کافی برای این کار پیدا نکردید، شاید فقط کافی باشد که حد و مرز‌های خود را واضح‌تر بیان کنید و با رفتار قاطعانه میزان اهمیت و پیگیری خود را بر داشتن این اصول نشان دهید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ازدواج رابطه با همکار مشاوره رابطه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخی تمدنی است

به گزارش صدای ایران، سید ابراهیم رئیسی در نشست مطبوعاتی مشترک با «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان ضمن قدردانی از میزبانی دولت این کشور از هیئت جمهوری اسلامی ایران و ابراز خرسندی از حضور در پایتخت مردم متدین و دینمدار پاکستان، گفت: از طرف رهبری معظم انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران به مردم پاکستان که همواره از اسلام، ارزش‌های اسلامی، مظلومین فلسطین و حق و عدالت دفاع کردند، سلام عرض می‌کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز ملت عزیز پاکستان نیز مانند دیگر ملت‌های مسلمان و آزاده دنیا از ظلم رژیم کودک‌کش صهیونیستی و نظام ناعادلانه حاکم بر جهان به ستوه آمده‌اند، افزود: آنچه امروز تمام دنیا را غصه‌دار کرده ناکارآمدی سازمان‌های بین‌المللی به ظاهر مدافع حقوق بشر از جمله سازمان ملل و شورای امنیت در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم غزه با حمایت آمریکا و کشور‌های غربی است و ما معتقدیم موضع به حق مردم ایران و پاکستان، امت اسلامی بلکه همه ملت‌های آزاداندیش در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مسیر حق‌طلبی و عدالت‌خواهی و همچنین ایستادگی و مقاومت فلسطینیان مظلوم جواب خواهد داد و حتماً زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد بود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه روابط دو کشور ایران و پاکستان به صرف روابط همسایگی نیست، بلکه مبتنی بر رابطه تاریخی، تمدنی و اشتراکات عمیق اعتقادی و دینی است، تصریح کرد: آنچه دو ملت بزرگ ایران و پاکستان را پیوند داده است، همین اشتراکات اعتقادی و دینی است و چنین پیوند‌هایی ناگسستنی است.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تبادل ظرفیت‌های قابل توجه موجود در دو کشور حتماً موجب انتفاع دو ملت ایران و پاکستان خواهد شد، افزود: در نشست هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور تصمیم گرفتیم ضمن بکارگیری این ظرفیت‌ها روابط ایران و پاکستان را در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی در تمامی سطوح ارتقا بخشیم.

رئیسی با اشاره به مواضع مشترک تهران و اسلام‌آباد در زمینه مبارزه با تروریسم، جرایم سازمان‌یافته، مواد مخدر و همچنین انواع ناامنی‌های تهدیدکننده دو کشور و منطقه، تصریح کرد: این نگاه مشترک مبتنی بر دفاع از حقوق بشر محور همکاری‌های دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور است.

رئیس جمهور افزود: ممکن است برخی تعمیق همکاری‌ها و روابط دو کشور را نپسندند، اما آنچه برای ما اهمیت دارد تداوم همکاری‌های دو کشور در جهت تأمین منافع دو ملت است.

رئیسی با بیان اینکه سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور قابل قبول نیست، اظهار داشت: در نشست هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان تصمیم گرفتیم برای ارتقای سطح تعاملات تجاری و اقتصادی در گام اول مبادلات تجاری را به میزان ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهیم.

رئیس جمهور مرز میان دو کشور ایران و پاکستان را فرصتی در جهت رفاه دو ملت بویژه مردم مناطق مرزنشین عنوان کرد و گفت: دیدار چندی پیش مقامات عالی دو کشور در مرز «پیشین» و افتتاح بازارچه مرزی مشترک در این منطقه جلوه‌ای از همکاری‌ها و تجارت مرزی دو کشور بود که حتماً باید این گام‌ها استمرار یابد.

رئیسی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران تحریم‌های ظالمانه را به فرصتی برای پیشرفت کشور تبدیل کرده‌اند نسبت به انتقال تجربیات و تبادل ظرفیت‌ها در این زمینه با ملت پاکستان بویژه در بخش‌های مختلف علم و فناوری، تکنولوژی، حمل و نقل و ترانزیت اعلام آمادگی کرد.

رئیس جمهور در پایان همچنین ابراز امیدواری کرد این سفر نقطه عطفی در روابط ایران و پاکستان در همه زمینه‌ها باشد.

دیگر خبرها

  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • افشاگری درباره رفتار‌های جانی دپ سر صحنه فیلمبرداری
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • رابطه صمیمی ۲ پسر جوان رنگ خون گرفت!
  • رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخی تمدنی است