Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات عربستان و عراق با وجود تهدید آمریکا درباره تحریم خریداران تسلیحات نظامی روسیه، همچنان امیدوارند بتوانند قرارداد خرید موشک‌های اس-۴۰۰ را با طرف روسی امضاء کنند. ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵ بین الملل آسیا-اقیانوسیه اروپا نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو نوشت: "رائد خالد" سفیر عربستان سعودی در مسکو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «راشا تودی» اعلام کرد که مقامات دیپلماتیک دو کشور در حال مذاکره برای خرید سامانه دفاع ضد موشکی دوربرد «اس-400»  هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات با یادآوری اینکه مقامات مسکو و ریاض در حال بررسی جزئیات فنی مسئله خرید این موشک‌ها هستند، ابراز امیدواری نمود که دولت آمریکا عربستان سعودی را به خاطر خرید سامانه‌های موشکی از روسیه مورد تحریم قرار ندهد.

این در حالی است که دولت عراق نیز درصدد خرید سامانه‌های موشکی اس-400 از روسیه است. در اوایل سال جاری یک هیئت بلندپایه از وزارت دفاع عراق در جریان سفر خود به مسکو، در این رابطه مذاکراتی با مقامات روسی انجام دادند.

"حکیم الزمیلی" رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در باره اهمیت خرید این تسلیحات روسی گفته است: «تروریست‌ها کشور ما مورد حمله قرار داده و مکان‌های مقدس مذهبی که برای مردم ما اهمیت زیادی دارند در معرض خطر حملات هوایی قرار دارند. علائم هشدار دهنده‌ای وجود دارد که گروه‌های تندرو ممکن است از دستگاه‌های پرنده برای حمله به این مکان‌های مقدس استفاده کنند. نمونه آن نیز حمله تروریستی اخیر به شهر سامرا است.»

به گفته وی، یکی دیگر از دلایل تمایل برای داشتن برای داشتن این تسلیحات نظامی روسی، تامین امنیت کامل حریم هوایی این کشور در برابر تهدیدات خارجی است.

در حال حاضر کشورهای چین و ترکیه از خریداران سامانه‌های موشکی اس-400از روسیه هستند  و در ماه جولای سال جاری نیز شورای دفاعی هند امکان خرید این سامانه‌ها را مورد تایید قرار داد.

دولت آمریکا دو روز قبل شورای نظامی مرکزی چین و مقامات ارشد آن را به‌خاطر خرید جنگنده‌های سوخوی روسی و سامانه موشکی "اس-400" مورد تحریم قرار داد.

انتهای پیام/

R1445/P36447/S8,87,89,90,1128,1414/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۶۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین فقط شش ماه وقت دارد

تابستان گذشته انتظار زیادی وجود داشت که ضد حمله «بزرگ» اوکراین که علیه نیرو‌های روسی آغاز شده بود، باعث به عقب رانده شدن نیرو‌های روسی شود و کی‌یف پیروز شود، اما این اتفاق نیفتاد.

به گزارش ایسنا، روزنامه دیلی‌تلگراف در گزارشی می‌نویسد: ضد حمله اوکراین نه تنها موفقیت‌آمیز نبود بلکه با شکست روبرو شد و دستاورد‌های کمی برای کی‌یف در پی داشت. این شکست را می‌توان تا حدی به گردن امتناع غربی‌ها برای تامین کمک‌های نظامی مناسب برای اوکراین انداخت.

نتیجه این اقدام واکنش مسکوت در سیاستگذاری‌های داخلی اروپایی‌ها و آمریکا بود که بی‌شک به شکست و ناکامی جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در تصویب به موقع بسته کمک بیشتر در کنگره و همچنین بی‌میلی کشور‌های اروپایی در تشدید کمک‌های خود به اوکراین منجر شد.

ترکیبی از تلفات و کمبود مهمات در اوکراین به نیرو‌های روسی اجازه داده تا به نبرد برگردند و مناطقی استراتژیک را تحت کنترل خود دربیاورند. نیرو‌های روسی در پیشرفت‌های خود دستاورد‌های خوبی در خط مقدم داشته‌اند. به طوریکه اوکراین مجبور شد تا یکسری از مناطق را رها کند و همچنین خسارات جدی به زیرساخت‌های این کشور در نتیجه حملات هوایی نیرو‌های روسی وارد آمد.

اکنون انگلیس و آمریکا بسته کمکی اضافی شامل سیستم‌های دفاع هوایی، موشک‌های دوربرد و مهمات را به اوکراین اعلام کرده است. اگر لندن و واشنگتن ارسال تسلیحات و مهمات را به کی‌یف تسریع بخشند، اوکراین قادر خواهد بود تا در خط مقدم ثبات داشته باشد و از زیرساخت‌هایش نیز حفاظت کند. این ممکن است در مواجهه با حمله بزرگ روسیه در تابستان حیاتی باشد.

با اینکه بسته کمکی جدید برای اوکراین شاید باعث موفقیت نسبی این کشور شود، اما کی‌یف را قادر نمی‌سازد تا به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دست پیدا کند و به صحنه برگردد. یکی از دلایل برتری هوایی روسیه در بسیاری از موارد و دفاع هوایی مستقر در زمین ناکافی اوکراین است. یکی دیگر از دلایل نداشتن نیروی کافی در ارتش اوکراین است و پس از بیش از دو سال نبرد سخت، به نظر می‌رسد که اوکراین نتوانسته یک بسیج بزرگ نیرو‌ها که به آن نیاز دارد را اجرایی کند.

همچنین چالش‌های مورد نظر برطرف نشدنی هستند. روسیه یک رشد اقتصادی فزاینده‌ای را در این دوره جنگ داشته و اکنون نیز در حال ایجاد سطوح عظیم نیرو است که خودشان را برای محقق شدن اهداف ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قربانی می‌کنند.

اگر مسکو بتواند به موفقیتی شگرف در تابستان دست پیدا کند که شاید شامل خارکیف، دومین شهر اوکراین شود، دیگر میل و رغبتی برای غرب نماند که هزینه بیشتری برای اوکراین در زمستان پیش رو صرف کنند.

این چشم‌انداز تیره و تار با عدم اطمینان بیشتر در مورد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و انتخابات پارلمانی در انگلیس بدتر هم می‌شود. به نظر می‌رسد به دلیل سطحی از عزم و اراده که در میان متحدان غربی اوکراین دیده نمی‌شود، این جنگ پایانی خوش برای روسیه داشته باشد.

دیگر خبرها

  • حمله موشکی به میدان گازی سلیمانیه و توقف کار پمپ بنزین‌ها
  • حمله موشکی و توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن
  • المسیره: عربستان مناطق مرزی یمن را هدف حمله موشکی و توپخانه‌ای قرار داد
  • حمله موشکی به میدان گازی سلیمانیه عراق
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • مقام روسی: آمریکا جنگ را انتخاب کرده است
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟
  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد