Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: 6 هزار و 619 رشته محل دانشگاه آزاد ظرف یک روز کارشناسی شد که البته طبیعی است به خاطر اینکه عجولانه این کار انجام شده اشتباهاتی در آن صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی شریعتی نیاسر در نشست خبری که صبح امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا درباره وضعیت رشته‌های حذف شده دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بحث رشته‌های دانشگاه آزاد طوری که در رسانه‌ها به طور مبسوط به آن پرداخته می‌شود، آنقدر مهم نیست چرا که به طور طبیعی بسیاری از زیر نظام‌ها وقتی رشته محل‌های خود را به سازمان سنجش ابلاغ می‌کنند این امکان وجود دارد که پس از رسیدگی حذف شود و اینکه تعدادی از رشته‌های این دانشگاه حذف شده ربطی به اینکه چون این رشته‌های برای دانشگاه آزاد بوده است، ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما با همکاران دانشگاه آزاد، همکار هستیم ولی باید همراهی بیشتری داشته باشیم و اشکالی که در این اتفاق وجود داشته این است که قانونمند عمل نمی‌کنیم. طبق مصوبه شورای انقلاب فرهنگی نظام یکپارچه سنجش و پذیرش وجود دارد و این مسئله یعنی تمام زیرنظام‌های وزارت علوم باید از کانال سازمان سنجش عبور کند اما وقتی دانشگاهی پیش از آنکه سازمان سنجش نتایج را اعلام کند، آن را رسانه‌ای می‌کند، طبیعی است که چنین مسئله‌ای نیز اتفاق بیفتد.

معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ادامه بیان کرد: با وجود این ناهماهنگی باز هم 6 هزار و 619 رشته محل دانشگاه آزاد ظرف مدت یک روز کارشناسی شد و وقتی به صورت عجولانه این بررسی انجام شود، طبیعی است که اشتباهاتی نیز رخ دهد. بر اساس این کارشناسی تعدادی از رشته محل‌های این دانشگاه حذف شدند ولی بیش از 96 درصد رشته‌ها مورد پذیرش قرار گرفتند.

وی تأکید کرد: ‌دانشگاه آزاد نیز باید با سازمان سنجش همراه شود سال گذشته هفتم و هشتم شهریور ماه نتایج را به ما اعلام کردند در صورتی که امسال چنین نشد و روز بیست و چهارم شهریور ماه در قالب یک سی دی به ما نتایج داده شد در صورتی که پیش‌از آن نیز اعلام رسانه‌ای شده بود.

شریعتی نیاسر ادامه داد: بنده به دکتر طهرانچی ارادت دارم و طی صحبتی که با ایشان انجام شده بنا شده با هم‌فکری و خرد جمعی این مسئله را حل کنیم. داوطلبان نیز طبعاً باید مواظب باشند تا رشته‌ محل‌های قانونی و دارای مجوز وزارت علوم را برای تحصیل انتخاب کنند. کانال شناسایی رشته‌ها سامانه وزارت علوم است.

معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خصوص اینکه چرا برخی رشته‌ محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی با وجود آنکه مجوز سامانه وزارت علوم را داشتند حذف شدند، گفت: هر رشته‌ای که از قبل مجوز داشته است به هیچ وجه حذف نمی‌شود و یقیناً رشته‌هایی که حذف شده‌اند یا برنامه منسوخ داشتند و یا در بررسی‌های انجام شده متوجه شدیم که پردیس‌های ارائه دهنده مجوز قانونی ندارند و یا گرایش جدیدی بدون هماهنگی با شورای گسترش آموزش عالی در دانشگاه ایجاد شده که بر این اساس این رشته‌ها فاقد مجوز هستند و این مسئله در شورای گسترش آموزش عالی توسط چندین کارشناس بررسی می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی زیرنظام‌های وزارت علوم از نظر ما یکسان هستند و نظام یکپارچه‌ای دارند و دانشگاه و مؤسسه‌ای که به صورت ناهماهنگ و بدون مجوز شروع به پذیرش دانشجو می‌کند، باید خود پاسخگوی دانشجویان باشد.

انتهای پیام/4085/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ قباد میمنت آبادی در جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان که با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در سنندج برگزار شد، با تبریک روز معلم اظهار داشت: در آستانه ۲۲ اردیبهشت ماه مقام معظم رهبری سفری هشت روزه به استان کردستان داشتند که برکات بسیار زیادی داشت و مجموعه استان و دانشگاه آزاد اسلامی هم به تبع آن بهره مند شده اند.

وی افزود: رویداد دیگر، سوم خرداد به عنوان سالروز آزاد سازی خرمشهر را در پیش رو داریم. حضرت امام رحمة الله علیه فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و معجزه ای که در آن زمان توسط رزمندگان اسلام رخ داد.

وی در ادامه گفت: در طول دوران جنگ تحمیلی و از ابتدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، استان کردستان ۵ هزار و ۵۳۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده. طبیعتا بنیاد دانشگاه آزاد اسلامی و علم و دانش بر اساس خون شهیدان بنا نهاده شده لذا پاسداری و ارتقای آن وظیفه تک تک ماست. 

میمنت آبادی در ادامه بیان کرد: امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است توقع این است که برای تحقق شعار امسال به صورت شعاری نگاه کنیم و بستری که می تواند مشارکت مردمی را به جنبش و تحرک وا دارد فراهم کنیم و در مجموعه آموزش عالی و دانشگاه ها این بستر فراهم هست تا این شعار سال و دیگر شعارها تحقق پیدا کنند چنانچه در زمینه بحث های درآمدی و بخش های دانش بنیان اقدامات و کارهایی صورت گرفته و همه دست در دست هم دهیم و در کنار همدیگر مسائلی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد را حل کنیم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تصریح کرد: استان کردستان در حوزه های کشاورزی،  صنعت و معدن ظرفیتهای خوبی دارد و در زمینه چابک سازی اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان انجام شده است و در کارنامه عملکردی بیست و هشت گانه همه واحدهای ما دو تا سه رتبه ارتقا پیدا کرده اند و رتبه دانشگاه آزاد اسلامی کردستان از سال گذشته ارتقا رتبه پیدا کرده و در زمینه جذب دانشجو هم در نیمسال اخیر ۱۳ هزار و ۳۴۲ نفر جذب شده است.

میمنت آبادی با اشاره به اینکه آمار آموزشیار نیز در نیمسال گذشته حدود ۱۵ هزار بوده است و تعداد آمار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در طول دو سال گذشته روند رو به رشدی داشته است، اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته از نظر افزایش تعداد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان ۳۴ درصد رشد داشته ایم و استان کردستان رتبه نخست را کسب کرد و استان سمنان با فاصله زیاد رتبه دوم را کسب کرد. 

وی خاطر نشان کرد: امسال ۶ هزار و ۹۲۴ نفر پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان صورت گرفته که فقط ۵ هزار نفر آن ثبت نامی بوده است و مجموعا ۳۱۸ نفر اعضای هیئت علمی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی کردستان وجود دارد و هم اکنون ۲۲ نفر دانشیار در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان فعالیت دارند در حالی که سال گذشته فقط ۸ نفر دانشیار داشتیم و ۱۴ نفر به مجموع ارتقا یافته های ما افزوده شدند.

میمنت آبادی به اجرای طرح دستیار آموزشیار که اکنون در حال اجراست اشاره کرد و گفت: در همین راستا مشکلاتی وجود دارد و فقط توانستیم تعدادی افراد حق التدریس را جذب کنیم و از صد در صد ظرفیت به عنوان دستیار آموزشیار استفاده کرده ایم.

وی بیان کرد: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان در بیش از ۳۰۰ رشته آموزشی در مقطع کاردانی،  کارشناسی، دکترای عمومی و دکترای تخصصی (که در حدود ۴۰ رشته مجوز تحصیل دارد در ۲۶رشته) مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامي کردستان افزود: در سال گذشته هشت رشته به رشته های دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اضافه شد که پنج رشته آن در مقطع کارشناسی ارشد بوده است و در حدود دو، سه سال پیش جذب دانشجوی بین الملل نداشتیم اما در حال حاضر ۷۵ دانشجوی بین الملل در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان مشغول به تحصیل هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است