Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:43:06 GMT

محیط زیست تالاب انزلی مورد تهدید متصرفین

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۸۲۸۰

محیط زیست تالاب انزلی مورد تهدید متصرفین

​رییس اداره محیط زیست انزلی گفت: یکی از مشکلات عمده در این شهرستان تخریب و تصرف اراضی تالاب بین المللی‌انزلی توسط افراد سودجو است.

احسان هادی‌پور در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده در این شهرستان تخریب و تصرف اراضی تالاب بین المللی انزلی توسط افراد سودجو است، گفت:در صورت مشاهده اینگونه تخلفات، یگان حفاظت محیط زیست شهرستان با جدیت با این موارد برخورد و افراد خاطی به دادگستری شهرستان معرفی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی گشت و پایش های مکرر از عرصه های آبی و خشکی توسط محیط بانان، یک دستگاه بیل مکانیکی در داخل اراضی تالاب انزلی در حال تخریب تالاب برداشت ماسه، مشاهده شد که با اخذ مجوز از دادستان شهرستان و همکاری پاسگاه انتظامی آبکنار ضمن توقف عملیات و توقیف بیل مکانیکی مراتب صورتجلسه و افراد خاطی  جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا  معرفی شدند.

هادی‌پور با اشاره به اینکه هر چقدر عمق تالاب کمتر و اراضی خشک و نمایان شوند، سودجویان برای تصرف تالاب بیشتر اقدام می‌کنند، خاطرنشان کرد: اغلب این متخلفین افراد محلی هستند که به محض متصل شدن اراضی خشک تالاب به مزارعشان بلافاصله بیل مکانیکی اجاره کرده و برای شخم زدن این اراضی اقدام می‌کنند و با این کار خود موجب تخریب محیط زیست تالاب می شوند که به شدت با آنها برخورد می‌کنیم.

رییس اداره محیط زیست انزلی تصریح کرد:  تالاب انزلی از جالب‌ترین و بزرگترین زیستگاه‌های طبیعی جانواران ایران محسوب می‌شود. هر ساله پذیرای تعداد زیادی از پرندگانی است که از سوی کشورهای همسایه شمالی به ایران می‌آیند به همین دلیل حفاظت از آن بسیار مهم است.

به گزارش ایسنا،این روزها شاهد مهاجرت اولین دسته پرندگان  هستیم و تالاب انزلی هم اکنون میزبان خوتکاهای ابرو سفید است.

تالاب انزلی به دلیل موقعیت جغرافیایی از نظر میزان بالای رطوبت و آب با هیچ‌یک از تالاب‌های ایران قابل مقایسه نیست. هرگونه تخریب محیط زیست این تالاب صدمات جبران ناپذیری به منطقه وارد می‌کند .

متاسفانه افرادی سودجو که همواره منافع آنی را بر منافع آتی تالاب انزلی ترجیح می‌دهند به فکر تصرف اراضی این تالاب هستند. امیدواریم با مشارکت های مردمی رویایی این سودجویان کابوس شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تالاب انزلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج