Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام گفت: مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام روز دوشنبه ۲ مهرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور در سازمان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور، نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام افزود: این مجمع نخستین مجمع شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام است که با توجه به گستره فعالیت این شبکه در ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری‌های اسلامی با محوریت علم و فناوری هوشمند، فرصت خوبی برای تبادل دانش، تجربیات و انتقال تکنولوژی فناوری هوشمند در جهان اسلام با برگزاری این مجمع و پس از تصویب اساسنامه آن عملا امکان پذیر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام اظهار داشت: این شبکه ذیل کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی با هدف ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌های مجازی کشور‌های اسلامی راه اندازی شد و با ایجاد این شبکه، تبادلات علمی، آموزشی و تحقیقاتی مراکز دانشگاهی کشور‌های عضو به شیوه مجازی افزایش خواهد یافت و ضمن به اشتراک گذاشتن توانمندی‌های موجود، زمینه انجام پروژه‌های مشترک برای اعضا نیز فراهم می‌شود.

دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام افزود: از دیگر فرصت‌هایی که در شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام وجود دارد، امکان شناسایی نقاط متمرکز در کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی است که با شناسایی این نقاط راهبردی می‌توانیم از طریق دانشگاه‌های آن کشور‌ها جهت پیاده سازی اهداف سازمان همکاری‌های اسلامی و کمیته علمی و فناوری و گسترش تبادلات علمی آموزشی به شیوه مجازی بهره‌مند شویم.

نجفی برزگر با اشاره به توانمند‌ها و ظرفیت‌های ویژه دانشگاه پیام نور در زمینه آموزش مجازی گفت: دانشگاه پیام نور با سبقه ارزشمند در زمینه آموزش مجازی می‌تواند بهترین فرصت را برای دانشگاه‌های مجازی عضو این شبکه و همچنین دانشگاه‌های داخل کشور مانند؛ دانشگاه مجازی علوم پزشکی، دانشگاه بین المللی امام خمینی، دانشگاه آزاد، دانشگاه الکترونیکی تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه الجامعة المصطفی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم قرآن و حدیث و دانشگاه جندی شاپور اهوازو ... که در حوزه مجازی فعالیت دارند، فراهم آورد.

وی با عنوان اینکه نمایندگان کشور‌های از اروپا، ترکیه، آلبانی، آسیا و آفریقا و همچنین ۲۳ دانشگاه کشور که در حوزه مجازی فعالیت دارند در این مجمع حضور خواهند داشت، تصریح کرد: در این مجمع قرار است ضمن تصویب اساسنامه با حضور کشور‌های کامستک یا کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی، برنامه یکساله این شبکه بررسی و تایید شود.

نجفی برزگر برنامه‌های آینده این شبکه را آمایش دقیق دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام عنوان کرد و گفت: با شناسایی دانشگاه‌های مجازی امکان تبادل علمی و تعامل با تمامی کشور‌های عضو را گسترش خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور دانشگاه مجازی مجمع عمومی سازمان همکاری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با روسای دانشگاه‌های استان در محل استانداری برگزار شد. حجت الاسلام خسروپناه در این نشست گفت: به منظور ایجاد بستری برای حکمرانی نخبگانی در کشور، هیات‌های اندیشه ورز در استان‌ها راه اندازی شد تا تصمیمات کشور منطبق با نظرات افراد در استان‌ها اخذ شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تاکنون دو نشست و یک همایش توسط هیات اندیشه ورز در استان قزوین برگزار شده است. متاسفانه ۸۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در رشد علمی کشور دخالت ندارند و نیاز به بازنگری در حقوق دریافتی این اعضا و افزایش آن است تا انگیزه‌ای برای فعالیت مستمر علمی باشد.
وی اظهار کرد: به منظور شناسایی نخبه ها، رصدخانه‌های علمی راه اندازی شد و با افرادی که در زمینه مهاجرت نخبگان تشویق کننده باشند به شدت برخورد خواهد شد. دانشگاه آزاد قزوین جزو دانشگاه‌های برتر دنیاست و از دانش بنیان‌ها باید حمایت شود.
سایر رووسا و اساتید دانشگاه‌ها هم در این نشست توجه به مهارت آموزی، تمرکز بر فرهنگ سازی و حمایت از نخبگان در راستای جلوگیری از مهاجرت نخبگان، توجه ویژه به مساله بودجه دانشگاه ها، توجه به امنیت روانی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و حرکت به سمت دانشگاه‌های حکمت بنیان را از مسائل مهم پیش روی دانشگاهیان عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد