Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - عضو مجمع نمايندگان استان سيستان و بلوچستان گفت: کميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) دفتر نمايندگي خود را در سيستان و بلوچستان جمع‌آوري کرده است.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني خانه ملت، محمد نعيم اميني ‌فرد گفت: سازمان‌هاي بين‌ المللي با وجود مهاجرپذير بودن ايران کمک‌هاي لازم را نکرده و سهم خود را درباره با مسائل بهداشتي و آموزشي مهاجران پرداخت نمي‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: کميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) دفتر نمايندگي خود را از سيستان و بلوچستان جمع‌آوري کرده و سازمان‌هاي خيريه خارجي در ايران نمايندگي خاصي ندارند.
نماينده ايرانشهر و سرباز در مجلس با اشاره به ضرورت فراهم کردن شرايط تحصيل براي اتباع خارجي به‌ ويژه افاغنه در ايران، گفت: تعداد کودکان افغانستاني و کودکان ايراني فاقد شناسنامه در سيستان و بلوچستان به‌ ويژه در ميان قوم بلوچ که امکان تحصيل براي آن‌ها فراهم نشده، بالا است ضمن آنکه ازدواج اتباع ايراني با اتباع خارجي که بيشتر در استان‌ هاي شرقي ديده مي‌شود منجر شده فرزندان آن‌ها فاقد شناسنامه باشند چرا که مادر ايراني و پدر خارجي مانع از شناسنامه‌دار شدن آن‌ها شده است.
**سرانه پايين آموزشي در سيستان و بلوچستان
نماينده مردم ايرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، لاشار، بنت و آشار در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه کودکان ايراني فاقد شناسنامه و کودکان افاغنه مشکلات آموزشي متعددي دارند، افزود: يکي ديگر از مشکلاتي که آمار کودکان بازمانده از تحصيل را در استان سيستان و بلوچستان بالا برده سرانه بسيار پايين آموزشي است.
اين نماينده مجلس با تاکيد بر اينکه ترکيب اين موارد مشکل فوق را ايجاد کرده است، اضافه کرد: فقدان امکانات و فضاي آموزشي سبب شده شماري از کودکان و نوجوان اتباع خارجي از تحصيل باز بمانند.
اميني‌فر با بيان اينکه مدارس نبايد از اتباع بيگانه هزينه‌اي براي تحصيل دريافت کنند، اظهار کرد: از آنجايي که برخي افغان‌ها درآمد چنداني ندارند، در صورتي که براي تحصيل فرزندان‌شان وجهي دريافت شود ممکن است بازماندگي از تحصيل در ميان آن‎ها افزايش پيدا کند.
عضو هيات رئيسه کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه حمايت از بهداشت و تحصيل دانش‌آموزان افاغنه دستاوردهاي منطقه‌اي و بين‌المللي بسياري براي ايران به همراه دارد وآموزش و پرورش نيز تلاش در خوري براي کسب اين سهم ندارند، اضافه کرد: آموزش و پرورش بايد دقت داشته باشد که اين کودکان و نوجوانان در مدارس ايراني تحث تاثير فرهنگ ايران –اسلامي قرار بگيرند نه آنکه با مدارس جداگانه يا فضاي غالب هموطنان خودشان و فرهنگي متفاوت در ايران رشد کنند.
سيام**9121**1535
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: با پیگیری استاندار، هیأت وزیران در جلسه روز دوازدهم اردیبهشت ماه و به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، منصور بیجار اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر در روزهای پایانی فروردین ماه ۱۴۰۳ در بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع از سرزمین استان با بارش‌های رگباری سنگین فعالیت کرد.

وی ادامه داد: این بارش‌ها موجب طغیان رودخانه‌های فصلی، زیر آب رفتن اراضی مسکونی و باغات، سرریز شدن سدهای مهم استان در مدتی کوتاه و ایراد خسارات قابل توجه به زیرساخت‌های حساس و مهم اقتصادی و عمرانی گشت که حجم خسارت‌ها در برآورد اولیه ۱۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات مدیریتی قبل از وقوع بحران و اطلاع رسانی به موقع به همراه حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشریک مساعی و حضور مقامات عالی وزارت کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، معاونین وزرای نیرو، راه و شهرسازی، معاون جمعیت هلال احمر و سایر مسئولان کشوری و استانی موجب گردید بحران به خوبی مدیریت و در حال حاضر در مرحله ارزیابی کامل خسارات و آغاز بازسازی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری استاندار سیستان و بلوچستان، هیأت وزیران در جلسه ۱۲ اردیبهشت به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

کد خبر 751864

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال