Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@06:41:14 GMT

کنترل ایدز با دارویی جدید

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۹۴۱۱

کنترل ایدز با دارویی جدید

رکنا: داروی جدید پرپ در کنترل بیماری ایدز موثر عمل می کند.

 ویروس اچ. ای . وی همچنان به عنوان یکی از چالش های مهم بهداشت جهان مطرح است . بر اساس آمارهای رسمی انجمن ایدز HIV در ایران این بیماری در میان زنان و جوانان در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده است. بر اساس امار های منتشر شده اعتیاد تزریقی و رابطه جنسی عمده ‌ترین راه‌های آلودگی به ویروس بیماری HIV (اچ‌آی‌وی) در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به‌تدریج ابتلا از طریق رابطه جنسی افزایش پیدا کرده و شمار مبتلایان در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۵ سال بیشتر دیده می شود. بسیاری از موارد این ویروس فرد مبتلا از داشتن بیماری بی اطلاع است .

راههای فراوانی برای مقابله و پیشگیری با ویروس اچ . ای . وی وجود دارد . استفاده از کاندوم هنگام امیزش جنسی به عنوان یکی از راههای کلیدی به منظور جلوگیری از انتقال ویروس برای سالها مطرح بوده است . داروی پرپ روش موثر دیگری است که اخیرا از سازمان غذا و داروی امریکا مجوز استفاده در داروخانه ها را کسب کرده است. مطالعات و پژوهش های بالینی و ازمایشگاهی فراوانی از موثر بودن و ایمن بودن این دارو در پیشگیری از ویروس اچ. ای . وی خبر می دهند. نتایج این ازمایشات نشان می دهد افرادی که در طول هفته به صورت یک بار در روز داروی پرپ را دریافت می کنند احتمال خطر ابتلا به اچ . ای . وی در این افراد 99 درصد کاهش می یابد.

سیستم ایمنی بدن انسان از گروه خاصی از سلولهای ایمنی تشکیل شده است که مانع از گسترش و تکثیر ویروس و عوامل بیماریزا می شوند. هنگامی که فرد به ویروس اچ . ای . وی مبتلا می شود سلولهای ایمنی تحت تاثیر تکثیر غیر قابل کنترل ویروس قرار می گیرند و باعث کاهش قابل توجه تعداد سلولهای ایمنی می شوند که فرد مبتلا را به عفونت های مختلف دیگر مستعد می کند.

در داروی جدید پرپ فرد با دریافت روزانه ان سبب ایجاد یک غلاف محافظتی در اطراف سلولهای ایمنی می شود که در صورت ورود ویروس امکان شناسایی گیرنده های سلول های ایمنی برای عامل بیماری زا دشوار می گردد و امکان تکثیر و گسترش ویروس کاهش می یابد. داروی پرپ زمانی بیشترین نتیجه را در پیشگیری از ابتلا به ویروس اچ . ای . وی خواهد داشت که به صورت مداوم و یک بار در طول روز مصرف شود.

باید این نکته را در ذهن داشته باشیم که داروی پرپ برای درمان اچ . ای . وی نیست و این دارو به عنوان واکسن عمل نمی کند. داروی پرپ تنها برای افرادی کاربرد دارد که تست HIV این افراد منفی است . افرادی که HIV مثبت هستند باید تحت دوره درمانی کامل قرار بگیرند و داروی پرپ برای انها موثر نیست

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

اولین عکس از جسد 2 تروریست در حمله تروریستی اهواز

فیلم لحظه حمله تروریستی در اهواز

تلخ ترین تصویر از کودک خونین در حادثه اهواز+ فیلم ها

سخنگوی سپاه پاسداران: جریان الاهوازیه عامل حمله تروریستی در اهواز است

فوری / تیراندازی مجدد در محل حادثه تروریستی اهواز + فیلم

اولین تصاویر از حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح اهواز + فیلم

اولین فیلم از حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز + فیلم

فوری / حمله تروریستی به مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز+ فیلم

روحانی از پرسه زنی دختران و پسران نذری بگیر در ایام عزاداری انتقاد کرد!

این فیلم تمام ایرانیان را در دنیا تکان داد / چه بلایی بر سر سمیه در کمپ منافقین آمد

حمید و 2 فرزندش قربانی عشوه زنانه ناهید شد!

مرد کلاردشتی زنش را از پشت بام به کوچه پرت کرد / زن بی نوا در دم جان باخت

عروس جوان را در بیمارستان مشهد گرو نگه داشته اند / او از یک حادثه دلخراش نجات یافته است + عکس

قاتلی که خودش را جای مقتول معرفی کرد ! + عکس دادگاه تهران

تجاوز به عروس های جوان هنگام مشاوره زناشویی در اتاق مشاور + عکس

پدر داماد عاشق عروسش شد و به او تجاوز کرد!

 

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه حمله تروریستی اهواز ایدز HIV غذا ایدز سیستم ایمنی بدن خطر بیماری اهواز عکس فیلم قتل دختر عروس زن ایران تصاویر عجیب ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: معجونی برای کنترل ویروس در بدن (فیلم) راهکار‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن (موشن‌گرافی) آیا واکسن برای کرونا و ویروس های تنفسی کافی است؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • ببینید | پاسخ به یک سوال جنجالی؛ زگیل تناسلی یا ایدز واقعاً از طریق کاشت و ترمیم ناخن منتقل می‌شوند؟
  • تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن در اهواز
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند