Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا - مصوبه هيات دولت مبني بر تغيير ساعت کاري تابستان امسال ادارات در سيستان و بلوچستان در طول 60 روز کاري منجر به صرفه جويي 16 هزار مگاوات ساعت انرژي برق در کشور شد.

به گزارش ايرنا گرماي طاقت فرسا در بهار و تابستان امسال و افزايش مصرف انرژي هيات دولت را وادار به تغيير ساعت کاري ادارات کرد که اين مصوبه در سيستان و بلوچستان به عنوان يکي از استان هاي گرمسيري نيز اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آغاز و پايان اجراي اين مصوبه در استان هاي کشور متفاوت بود اما در سيستان و بلوچستان اين تغيير از 23 خرداد شروع و در 12 شهريور ماه پايان يافت که اين مدت 60 روز کاري را شامل شد.
با اعمال مصوبه هيات دولت و تغيير ساعت کاري تمامي دستگاه هاي اجرايي مکلف شدند در فصل تابستان به نحوي مصرف برق را مديريت کنند تا مصرف آن ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته حداقل 10 درصد کاهش يابد که برخي از دستگاه هاي سيستان و بلوچستان در اين زمينه موفق بودند.
علاوه بر تغيير ساعت کاري امسال همه استان هاي کشور با اعمال برنامه خاموشي در صرفه جويي مصرف انرژي سهيم شدند که سيستان و بلوچستان نيز با وجود شرايط متفاوت از اين قاعده مستثني نشد هر چند که ريزگردها در شمال و گرما در جنوب اين استان به کمک مردم آمد و مسئولان وزارت نيرو متوجه شدند وضعيت اين استان با ديگر نقاط کشور متفاوت است. بر همين اساس از 18 مرداد ماه سيستان و بلوچستان از ليست خاموشي‌هاي وزارت نيرو خارج شد.
** 11 ميليارد تومان در مصرف برق ادارات استان صرفه جويي شد
مدير عامل شرکت توزيع برق سيستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: قبل از تغيير ساعت کاري مصرف برق روزانه استان 2 هزار و 578 مگاوات ساعت بود که اين ميزان در طول مدت تغيير ساعت کاري ادارات روزانه به 2 هزار و 300 مگاوات ساعت کاهش يافت.
غلامعلي رخشاني مهر با بيان اينکه در مدت اجراي مصوبه تغيير ساعت کاري در استان روزانه حدود 270 مگاوات ساعت برق صرفه جويي شد، افزود: در اين مدت بيش از 16 هزار مگاوات ساعت برق صرفه جويي شد که ارزش ريالي اين ميزان انرژي برق بيش از 11 ميليارد تومان است.
وي خاطر نشان کرد: با اين ميزان صرفه جويي انجام شده در سيستان و بلوچستان 22 روستا قابليت برق دار شدن دارند.
مدير عامل شرکت توزيع برق سيستان و بلوچستان گفت: در اين مدت برخي دستگاه هاي اجرايي توانستند ميزان برق مصرفي خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش دهند.
وي افزود: شرکت آب منطقه اي، شرکت آب و فاضلاب شهري، دانشگاه ها، فرودگاه ها و ايستگاه هاي راه آهن و نيروي انتظامي مشترکين موفق در صرفه جويي و کاهش ميزان مصرف برق هستند.
9908 **6081
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر