Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به بازداشت دو دانشجوی این دانشگاه در جریان حوادث خیابان پاسداران گفت: پرونده این دانشجویان فراتر از بحث های سیاسی است.

به گزارش ایرنا، جمعی از اراذل و اوباش شامگاه دوشنبه 30 بهمن 96 در اقدامی غیرقانونی و کاملا تهاجمی با تجمع در خیابان پاسداران تهران ضمن ایجاد بی نظمی، ناامنی و درگیری، 5 تن از نیروهای انتظامی و بسیجی را به شهادت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای انتظامی در جریان این تجمع حدود 300 نفر از آشوبگران را دستگیر کردند.

پرونده دانشجویان بازداشتی

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی میراحمدی روز شنبه در حاشیه آئین آغاز سال تحصیلی 98-97 دانشگاه صنعتی امیر کبیر در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایرنا اظهار داشت: این دانشجویان بازداشتی پرونده هایی دارند و اتهام هایی متوجه آنهاست که از سوی مسوولان دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بررسی و پیگیری می شود.
به گفته وی، هیچ یک از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر در جریان حوادث دی ماه سال گذشته بازداشت نشده اند.

دانشجویان بازداشتی حوادث خیابان پاسداران

میراحمدی با اشاره به ورود نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیر کبیر به مساله دانشجویان بازداشتی حوادث خیابان پاسداران درباره تلاش های انجام شده برای ادامه تحصیل آنان گفت: آنها فرزندان ما هستند و پیگیری های لازم در این ارتباط انجام شده است.
وی تاکید کرد: دانشگاه در این زمینه بی تفاوت نیست و در چارچوب ضوابط و مقررات پیگیری های لازم را انجام می دهد.

دانشجو عنصر و سرباز احزاب و مجموعه های سیاسی نیست

وی همچنین درباره اظهارات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر این که 'در فضای جدید ایجاد شده مساله برخورد با دانشجویان را نداریم' در زمینه فعالیت های سیاسی دانشجویان در دانشگاه ها به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فضای دانشگاه، فضای رشد همه جانبه است.

میراحمدی افزود: وقتی دانشجویان در حوزه های مختلف کسب تجربه و آگاهی می کنند طبیعی است که دچار مشکلاتی شوند اما همه باید برای خارج شدن آنها از این مشکلات کمک کنند.

وی تاکید کرد: دانشجویان لازم است سیاسی باشند اما نباید به عنوان عناصر احزاب سیاسی و سرباز مجموعه های سیاسی ایفای نقش کنند.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: وقتی دانشجویان سیاسی باشند دچار خطا و اشتباه هم می شوند؛ دانشجو وقتی اشتباه کرد به سرعت از اشتباه خود بر می گردد، در حالی که عنصر سیاسی وقتی اشتباه می کند از آن بر نمی گردند.

دانشگاه، پارک نیست

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه امیرکبیر همچنین درباره نگاه جنسیتی به دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه ها اظهار داشت: اقتضای حضور در دانشگاه، اختلاط است و محیط های آکادمیک این چنین هستند.

میراحمدی افزود: دانشگاه مانند پارک نیست که دانشجویان در آن حضور نمایشی داشته باشند بلکه این حضور باید آموزشی و فرهنگی باشد.

وی گفت: حضور ما در دانشگاه ها نه با نگاه جنسیتی که انسانی است؛ نگاه دخترانه یا پسرانه نیست. این گونه است که محیط دانشگاه را بالنده و با ارزش می کند.

این مسئول افزود: دانشجویان دختر و پسر می توانند ارتباط های خود را بر اساس معیارهای دانشگاه که بر آن بنیان گذاشته شده قرار دهند.

میراحمدی گفت: دانشگاه مقدس و محترم است و حرمت دارد و اگر ارتباط ها را محترمانه پاس بداریم، محیط دانشگاه بالنده خواهد شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: امیرکبیر دانشجوی بازداشتی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۱۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود

موضوع تخصیص بودجه میان دانشگاه‌ها و دانشجویان چند باری در برنامه گفت‌وگویی بالاتر مورد بررسی قرار گرفته و این بار نیز این موضوع با حضور  علی باقر طاهری نیا، رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم و حسین نصیری، سرپرست گروه آموزش عالی و مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی بررسی شد.

علی باقر طاهری نیا، رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این باره مطرح کرد: تعبیر آموزش عالی را نباید با وزارت علوم یکی کنیم. جمعیت دانشجویی ما در آموزش عالی کشور که شامل وزارت بهداشت هم می‌شود، حدود ۳ میلیون و ۲۴۰ هزار نفر است؛ از این تعداد حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دانشگاه آزاد هستند و حدود یک و نیم میلیون نفر وزارت علوم هستند که شامل دانشگاه‌های تخصصی مثل شریف و دانشگاه جامعی مثل تهران می‌شود. دانشجویان دانشگاه‌های ملی مثل فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی و پیام نور هم تقریبا یک و نیم میلیون نفر هستند و مابقی بین دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌ها و دانشگاه‌های غیرانتفاعی تقسیم می‌شوند. از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز حدود ۷۰۰ هزار نفر دانشجوی نوبت دوم هستند.

حسین نصیری، سرپرست گروه آموزش عالی و مرکز تحقیقات مجلس با انتقاد بر اینکه از حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو، بیشترین منابع صرف نیمی از یک و نیم میلیون نفر وزارت علوم که روزانه هستند می‌شود، گفت: حرف ما این است که دانشجو چقدر از منابع دولتی بهره‌مند است و این بهره مندی به یک میزان باشد. برای اصلاح ساز و کار‌ها روش‌های متعددی وجود دارد. در حال حاضر ۹ درصد دانشجویان دهک یک و دو از منابع و یارانه دولت برخوردارند درحالی‌که دهک ۹ و ۱۰، از ۳۸ درصد از منابع برخوردارند؛ این ناعادلانه است و باید آن را اصلاح کنیم. قانون اساسی ما این را نگفته است.

او با اشاره به سه اصل مالی آموزش یعنی کارایی، کیفیت  و عدالت، مطرح کرد: نکته مهم این است که اگر دانشجویی با کیفیت باشد، دهک درآمدی‌اش مشخص باشد و در راستای اولویت کشور باشد و در هر دانشگاهی که باشد باید از او حمایت کنیم؛ نه اینکه صرفا حمایت ما از دانشگاه‌های در چارچوب دولتی باشد.

طاهری نیا، رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم نیز تاکید کرد: اعتباری که به وزارت علوم یا بهداشت داده می‌شود صرفا برای آموزش دانشجو نیست. مسائل پزوهشی هم مطرح هستند. این اعتبار صرف خدمات توسعه منطقه‌ای و تربیت دانشجو هم می‌شود.

او همچنین گفت: در بحث مقایسه جمعیت دانشجویی در کشور‌های منطقه، ۲ رقیب داریم و آن هم ترکیه و عربستان که از نظر کمی بیشتر هستند.

او گفت: اگر شاخص ما عدالت اجتماعی یا مسائل اقتصادی و سود و زیان آن باشد، نتیجه چیز دیگری خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • فیلم شبکه خبر از وضعیت خیابان‌های شهر بعد از حوادث بامدادی
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طریق النور دانشگاه امام رضا به ایستگاه هوافضا سپاه رسید+تصاویر
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه صنعتی دزفول برای نخستین بار
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت