Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم جشن غنچه ها و شکوفه ها امروز همزمان با سراسر کشور در بیش از هزار و ۹۵۰ مدرسه ابتدایی استان، برگزار و نوآموزان پیش دبستانی و دانش آموزان پایه اول ابتدایی اولین روز مدرسه خود را تجربه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در مراسم نمادینی که به همین مناسبت در دبستان هیات امنایی معلم دو آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان اظهار کرد: مدرسه باید جای مهر، محبت، لطف و عنایت باشد و مکانی باشد که صمیمیت و انسان دوستی در دانش آموزان نهادینه شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رشید قربانی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی و بهار علم و معرفت به دانش آموزان، اولیا و معلمان عنوان کرد:  مراسم روز غنچه ها و شکوفه ها، با حضور 27 هزار دانش آموز پایه اول ابتدایی و 23 هزار نو آموز پیش دبستانی در بیش از هزار و 950  مدرسه ابتدایی استان، برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه ورود دانش آموزان به مدارس هر سال همزمان با ماه مهر و با برگزاری آیین های ویژه انجام می شود، اظهارداشت: دانش آموزان وقتی وارد جامعه می شوند  باید احساس نوع دوستی کرده و برای خود و جامعه ساعی و پرتلاش باشند و زمانی این اتفاق خواهد افتاد که ویژگی صمیمیت و انسان دوستی در وجود آنان نهادینه شده باشد.

 

وی خطاب به اولیای دانش آموزان گفت: اگر می خواهید دانش آموزان نسبت به درس و مدرسه علاقمند باشند و اهداف آموزشی و تربیتی نظام تعلیم و تربیت در شخصیت آنان نمود پیدا کند باید اهداف آموزشی و تربیتی با مهر و محبت به دانش آموزان یاد داده شود.

 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه دانش آموزان دوره ابتدایی در سنی هستند که برنامه های آموزشی و درس ها را با صمیمیت و صفا می توانند یاد بگیرند؛ تاکید کرد: معلمان و مربیان با توجه به اینکه دانش آموزان این دوره به لحاظ رشد ذهنی در مرحله انتزاعی نیستند باید در قالب تجسم، شعر، تمثیل و هنر آموزش های لازم را به آنان یاد داده و در سرلوحه برنامه های تربیتی قرار گیرد.

 

قربانی با تاکید بر اینکه دانش آموزان با درس دادن محض به مدرسه علاقمند نخواهند شد؛ ابراز امیدواری کرد: مهر و محبت در قالب هنر، شعر و تمثیل می تواند اهداف آموزشی و تربیتی را محقق سازد.

 

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج نیز در آئین نمادین روز شکوفه ها و غنچه ها با تسلیت ایام ماه محرم و تبریک بهار تعلیم و تربیت و آغاز هفته دفاع مقدس، از پوشش تحصیلی 100 درصدی دانش آموزان پایه اول ابتدایی ناحیه یک سنندج خبر داد و گفت: امسال همزمان با سراسر کشور، 4 هزار و 800 دانش آموز پایه اول ابتدایی در 176 کلاس درس سال تحصیلی خود را آغاز می کنند .

 

گفتنی است همزمان با این برنامه مراسم روز غنچه ها و شکوفه در تمامی مدارس ابتدایی شهرستان ها و مناطق تابعه استان با حضور مسئولین محلی، اولیا و دانش آموزان برگزار شد. 

پایان پیام/79

منبع: شبستان

کلیدواژه: محرم ماه محرم هفته دفاع مقدس عاشورا تاسوعای حسینی خامنه ای آیت الله خامنه ای عاشورای حسینی عزاداری محرم رژه ملی غنچه ها و شکوفه ها مدارس کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال