Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@20:30:53 GMT

برنامه‌ریزی برای برگزاری روز علم ایران و سوئد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۲۲۴۸

برنامه‌ریزی برای برگزاری روز علم ایران و سوئد

روز علم ایران و سوئد اردیبهشت سال آینده با مشارکت کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌های ایران در دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی بانی، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه گیلان در "اولین نشست کارگروه ملی همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌های ایران با کشور سوئد" که با حضور معاونین و مدیران روابط بین‌الملل دانشگاه‌های کشور در دانشگاه گیلان برگزار شد، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در راستای همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشور سوئد گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی برای کشورها در جهت تعاملات بیشتر از سیاست‌های وزارت علوم است که در این زمینه می‌توان با برقراری ارتباط با متخصصین ایرانی که با کشور سوئد آشنایی دارند، اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه گیلان افزود: کشور سوئد در حال حاضر در سه محور کشاورزی بیوتکنولوژی، ژنتیک و کامپیوتر فعالیت دارد و با توجه به شرایط کشور می‌توان در این زمینه‌ها همکاری مشترک ایجاد کرد.

بانی از تشکیل شبکه کارگروه سوئد (شبکه مجازی سامانه) برای هم افزایی بیشتر اطلاعات و تعاملات دو کشور خبر داد و یادآور شد: با در نظر گرفتن افراد رابط در دانشگاه‌ها و پیگیری امور از طریق این افراد می‌توان تاثیر بسزایی در تعاملات و همکاری‌های بین‌المللی ایجاد کرد.

وی در خصوص برگزاری روز علم ایران و سوئد در دانشگاه گیلان در اردیبهشت سال آینده با مشارکت کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌های ایران تاکید کرد.

دکتر ضیاء الدین میرحسینی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان نیز  با اشاره به اهمیت و ضرورت توسعه روابط بین‌الملل دانشگاه‌ها، به ظرفیت موجود در دانشگاه گیلان اشاره کرد و گفت: دانشگاه گیلان با بیش از پنجاه سال قدمت، یکی از بزرگترین دانشگاه‌های ساحلی و عضو اتحادیه کشورهای حاشیه دریای خزر است.

وی تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن این استان در کریدور شمال جنوب، وجود فرودگاه بین‌المللی، آزاد راه مواصلاتی به سراسر کشور و وجود بنادر دریایی متصل به آبهای بین‌المللی می‌توان از ظرفیت‌های نهفته علمی- پژوهشی آن برای بکارگیری علم در حل معضلات جامعه بهره برد.

معاون پژوهشی دانشگاه گیلان دیپلماسی علمی قوی را راه برون‌رفت از شرایط سخت اقتصادی بیان کرد و افزود: به لحاظ دیدگاه‌های بین‌المللی و شرایط ملی، دیپلماسی پژوهش‌محور و علمی قوی می‌تواند با تمرکزگرایی در زمینه‌های موجود و بدور از عوامل سیاسی ظرفیت‌های بسیار خوبی را ایجاد کند و این تنها با تعامل سازنده، همفکری و عملگرایی مثبت صورت می‌گیرد.

در این نشست یک روزه، مقرر شد مدیران همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه‌های کشور موارد زیر را پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا، ایجاد بانک اطلاعاتی دانشگاه‌های سوئد، مشارکت دانشگاه‌ها در برگزاری روز علم ایران و سوئد، عضویت برخی از اعضای هیات علمی به عنوان نماینده دانشگاه‌ها در کارگروه، دعوت از اساتید ایرانی دانشگاه‌های سوئد برای برگزاری یک همایش ملی و ایجاد یک انجمن علمی و اجرای پروژه  Free knowledge  zone از موارد قابل پیگیری مدیران همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌های کشور است.

دانشگاه گیلان مسئول کارگروه هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشور سوئد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در جلسه ای مشترک با «وادین پتروویچ» رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه ، از تحریم‌های علمی غرب انتقاد کرد و از آن به آپارتاید علمی نام برد. جواد محمدی گفت : در جهان امروز علیرغم شعار‌های فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی ، باید با دانشگاه‌های کشور‌های دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می‌توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی‌هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم. وی افزود: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران ، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه‌های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه‌های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مشترک همکاری‌های ارزنده‌ای داشته باشد. رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در این نشست همچنین ضمن خوشامدگویی به رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی (زیست فناوری) اوفا و هیات همراه در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت : این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز‌های دانش و نیاز‌های ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم. محمدی افزود: تاکنون فعالیت‌های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک‌ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت‌های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است. «وادین پتروویچ» رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت : دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه‌های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می‌کند.  وی افزود : دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه ، اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی زیادی با پژوهشگاه شما داشته باشیم. در پایان این نشست، هیات روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید کرد .  

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان