Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-23@17:29:18 GMT

خودروی چینی رقیب بزرگ تسلا می شود (+عکس)

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۲۴۸۴

خودروی چینی رقیب بزرگ تسلا می شود (+عکس)

"بیتون" یک رقابت کننده جوان در میان "استارت‌آپ"‌های جاه طلب جهانی در رده الکتریکی‌سازهاست که با تمام جوانی  بودجه‌ای قوی و اهدافی بلند دارد.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "اتوکار"، بیتون در اوایل سال جاری از اولین مدل مفهومی خود در قالب یک کراس‌اوور جذاب رونمایی کرد تا دنباله راه سدان تمام الکتریکی‌اش باشد که در سال 2021 وارد بازار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت برای بالا رفتن در این مسیر بودجه‌ای 500 میلیون دلاری را سرمایه‌گذاری کرده و قصد دارد وارد بازارهای آمریکای شمالی و اروپا شود.

دیوید توئینگ، مدیر عامل شرکت بیتون در این خصوص گفت: ما بنا داریم تا این خودرو را در سال 2019 وارد بازارهای چین کرده و در چند ماه بعد از آن نیز با قدرت وارد بازارهای آمریکا و اروپا می‌شویم.

بیتون اولین کمپانی خودروسازی‌ نیست که چنین پیش‌بینی جسورانه‌ای را از خود ارائه داده است. اما موسسان آن بر این باورند با توجه به بودجه اقتصادیشان، ثبات خوبی را نصیب خود کرده و به زودی رقیب تسلا می‌شوند.

این کمپانی قصد دارد 300 هزار دستگاه خودرو را در هر سال تولید کرده و در قدم بعدی با ارائه پلت‌فرم‌های جدید و مهندسی شده گستره حضور خود در جهان را افزایش دهد. از طرفی خودرو در چین ساخته می‌شود و همین عامل بهترین راه برای کاهش هزینه‌های تولید است.

کراس‌اوور "ام-بیتون" در سال آینده معرفی خواهد شد. این خودرو با یک موتور الکتریکی 268 اسب‌بخاری، قابلیت محرک چرخ‌های عقب ارائه خواهد شد و از یک باتری 71 کیلووات‌ساعت با قابلیت طی مسیر 400 کیلومتر با یک بار شارژ بهره می‌برد.

مدل پیشرفته‌تر این خودرو نیز با قابلیت محرک 4 چرخ و یک موتور الکتریکی 469 اسب‌بخاری ارائه خواهد شد. این خودرو از باتری 95 کیلووات ساعتی با قدرت طی مسافت 500 کیلومتر به ازای هر بار شارژ بهره می‌برد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیتون استارت آپ چینی رقیب تسلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایت تاکسی برقی تهران!

تین نیوز

آیا این طرح واردات شتابزده خودروی برقی چینی، به غیر از فروشندگان چینی، برای اقتصاد ایران مزیتی دارد؟

 ۱.  دی ماه سال قبل، در مراسمی باشکوه با حضور وزیر صمت و شهردار تهران، از تاکسی برقی های چینی که قرار است در تهران فعالیت کنند، رونمایی شد.

۲. همان زمان مدیر طرح های خودروی برقی وزارت صمت از ورود ۲۵۰۰ خودروی برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی تا پایان ۱۴۰۲ خبر داد.

۳. علی اصغر قائمی عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در جلسه این هفته شورای شهر تهران در تذکر به شهردار تهران نسبت به سیاست ها و عملکرد شهرداری در توسعه شبکه حمل و نقل عمومی شهر گفت: « مدیریت شهری از آذر ماه در سال گذشته در حضور شهردار تهران و وزیر صمت در سه مرحله  در آذر ، دی و اسفند اقدام به "رونمایی" از تاکسی های برقی کرد.

نکته قابل توجه این است که این خودروها یا پلاک نداشتند و یا پلاکشان شخصی بود و پلاک تاکسی نداشتند.

شهرداری هنوز در مورد نحوه خدمات پس از فروش اقدامی نکرده و شرکت خودروساز صاحب صلاحیت را نیز معرفی نکرده، تاکنون حتی یک خودروی برقی هم موفق به دریافت " پلاک تاکسی " نشده، همچنین برخلاف مصوبه شورای عالی ترافیک که قرار بود رنگ خودروهای برقی آبی فیروزه ای باشد شاهد رونمایی از خودروهای رنگی هستیم، در اسفند ماه سال گذشته نیز از تعداد خودروهای برقی وارداتی چین رونمایی شد که رنگش با رنگ مصوب همخوانی نداشت !

نکته اینکه کماکان یارانه دولتی از محل ماده ۱۲ و شورای اقتصاد تعیین تکلیف نشده و فقط وعده ورود خودرو برقی داده شده است و هنوز شواهد و گزارشی از عملکرد اجرایی این مصوبه مشخص نیست.

با صحبت، سخنرانی و بازدید مشکل حمل و نقل درون شهری حل نمی شود.

حتی به دلیل عدم پیگیری نوسازی تاکسی ها مدت هاست که سمند سورن به عنوان تنها خودروی مناسب تاکسی وارد چرخه حمل و نقل نشده و نوسازی متوقف شده است.

هنوز وزارت کشور در مورد ون های اهدایی نیز اقدامی انجام نداده و شهرداری هم پیگیری هایش به نتیجه نرسیده و این در حالی است که قرار بود با بودجه اختصاص داده شده نوسازی ون ها انجام شود که نشده است که امیدواریم شهردار تهران" پاسخگوی " این موارد و مطالبات باشد.»

۴.بعد از اعتراض این عضو شورای شهر تهران،  هرمزی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران در مورد وضعیت تاکسی برقی تهران گفت:« از امروز رانندگان تاکسی می توانند برای خرید خودروی های جدید چینی اقدام کنند. در مرحله اول ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی چینی به تاکسیرانان واگذار می شود. قیمت حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که ۶۰۰ میلیون آن وام از سوی شرکت وارد کننده با سود ۸ درصد و ۵ ساله با اقساط ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و آورده تاکسیران حدود ۱۰۰ میلیون قیمت تاکسی فرسوده و ۳۰۰ میلیون هم باید پرداخت کند، همچنین ۳۰۰ میلیون هم وام کارآفرینی داده می شود.»

سیاست شهرداری تهران و وزات صمت برای واردارات خودروی برقی چینی به عنوان تاکسی، مبهم و مورد نقدهای قبلی نگارنده بوده و اینک که حتی عضو شورای شهر تهران، سخن به اعتراض گشوده، مجددا چند سوال مطرح می کنم.

1- قیمت هر خودروی برقی ، بالغ بر " ۱.۳۰۰  میلیارد تومان "تعیین شده ( که با احتساب سود تسهیلات ، هزینه تمام شده برای یک تاکسیران ، بسیار بالاتر خواهد رفت )

2- یک تاکسیران در ماه باید حدود 20 میلیون تومان قسط بدهد ! که بسیار سنگین است.

3- آیا با نرخ های کرایه فعلی ، برای یک تاکسیران " توجیه عقلی و اقتصادی " دارد که یک خودروی میلیاردی با استهلاک و هزینه تعمیر بالا و هزینه های جانبی ) را برای "چند هزار تومان کرایه " ، مسافربری کند ؟

4- طبق گزارش چند روز قبل رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل وزارت صمت، بر خلاف هدف گذاری ها، طی دو سال گذشته، جمعا فقط حدود 110 هزار خودروی فرسوده، اسقاط شده است.

 در صورتی که دولت و شهرداری می توانست و می بایست به جای تخصیص بودجه برای واردات خودروی برقی چینی ، ( و وابسته ساختن ایران به چین در این حوزه ) نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با خودروهای " اقتصادی " داخلی و وارداتی به صورت ضربتی اقدام بکند.

5- آیا این طرح واردات شتابزده خودروی برقی چینی ، به غیر از فروشندگان چینی،  برای اقتصاد ایران مزیتی دارد؟

6- آیا برخی از مدیران در کشور عملا به " بازاریاب " کالاهای چینی تبدیل شده اند ؟

 من معتقدم پشت این گونه سیاست های صنعتی و وارداتی خصوصا در حوزه خودرو ، " فساد سازمان یافته " وجود دارد، که نیاز به رسیدگی قضایی است .

منبع:کانال تلگرامی انجمن صدای تاکسیران

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • حکایت تاکسی برقی تهران!
  • EV2؛ خودروی مقرون‌به‌صرفه‌ کیا آماده رقابت با تسلا می‌شود
  • صفر تا صد این خودروی چینی-انگلیسی کمتر از ۲ ثانیه طول می‌کشد/خودرویی شبیه به قطره اشک/عکس
  • سوپر 3 و سوپر 9 ؛ پهپاد به علاوه شاسی بلند و یک دو نفره جذاب از چینی های بازار (+تصاویر)
  • چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس
  • کیا رقیب ارزان قیمت تسلا را روانه خیابان کرد
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخاری معرفی شد /عکس
  • ایلان ماسک: سیستم کمک‌راننده تسلا احتمالاً به‌ زودی وارد چین می‌شود