Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-19@03:53:06 GMT

چرا هنوز نتوانسته‌ام نیمه گمشده‌ام را پیدا کنم ؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۳۱۴۵

چرا هنوز نتوانسته‌ام نیمه گمشده‌ام را پیدا کنم ؟

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   افرادی زیادی هستند که از تنهایی رنج می برند. گاهی احساس می کنیم غیر ممکن  است کسی را پیدا کنیم که نه فقط چند صباحی بلکه برای همیشه در کنارمان بماند.در ادامه می خواهیم به ۷ دلیلی بپردازیم که می تواند علت تنها ماندن و ناکامی شما در پیدا کردن نیمه گمشده زندگی تان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دلایل را به خوبی تحلیل کنید تا بتوانید رابطه ی مناسبی با شریک عاطفی آینده تان و از آن مهم تر، با خودتان داشته باشید.

 

۱- هنوز درگیر رابطه ی قبلی تان هستید

«خاموش کردن آتش با آتش»، تلاش برای ثابت کردن چیزی به کسی، نشان دادن اینکه هنوز «در فکرش» هستید؛ این کارها فایده ای برایتان ندارد و فقط باعث می شود بیشتر اذیت شوید. این رفتارها شما را از شریک های عاطفی احتمالی تان دور می کند چون هیچ کسی دوست ندارد در زندگی کسی نقش جلیقه ی نجات داشته باشد و وسیله ای برای برانگیختن حسادت شریک عاطفی قبلی شما باشد. به خودتان زمان دهید، خودتان را آرام کنید و سعی کنید متوجه شوید که دقیقا دنبال چه هستید.

 

۲- انتظارات تان به دور از واقعیت است

بعضی زن ها به دنبال شاهزاده ی رویاهای شان هستند و بعضی مردان هم به دنبال زنی هستند که از هر نظر کامل و بی عیب و نقص باشد. اما زندگی واقعی با آدم های واقعی داستان دیگری دارد. اول از همه باید به خودتان دقت کنید. چطور به نظر می رسید؟ چه چیزی برای عرضه به کس دیگری دارید؟ آیا او از بودن در کنار شما احساس خوبی می کند؟ شاهزاده ها با شاهزاده خانم ها ازدواج می کنند. به عبارت دیگر، اگر به دنیال کسی هستید که ویژگی ها و مهارت های ورد نظر شما را داشته باشد، اول باید سعی کنید همان ویژگی ها و مهارت ها را در خودتان ایجاد کنید.

 

۳- در فکر کسی هستید که با کس دیگری در رابطه یا متأهل است

وقت تان را تلف نکنید. البته هر چیزی در زندگی امکان پذیر است و نباید کسی را قضاوت کرد اما خوب به این مسأله فکر کنید: آیا می توانید کسی را که اهل خیانت است، نیمه ی گمشده ی خودتان تصور کنید؟ هرگز سعی نکنید خودتان را قانع کنید که از شریک عاطفی یا همسر او بهتر هستید. حتی اگر روزی بتوانید جای شریک عاطفی یا همسر او را بگیرید، شک و تردید مثل خوره به جان تان خواهد افتاد و دائما در این فکر خواهید بود که آیا او به شما هم خیانت می کند.

 

۴- اعتماد کردن برایتان سخت است

«همه شون سر و ته یه کرباسن! همه شون فقط دنبال یه چیزن!» همه ی ما این حرف ها را بارها از زن ها و مردهای اطراف مان شنیده ایم. البته این حرف ها خیلی هم به دور از واقعیت نیست، به خصوص اگر همیشه دلباخته ی آدم های شبیه به هم شوید. به هر آشنایی گاه و بیگاهی زود اعتماد نکنید اما در عین حال، با بی اعتمادی بیش از اندازه هم دیگران را کنار نگذارید. تقصیر آن ها نیست که شریک عاطفی قبلی تان شما را اذیت کرده. به اطرافیان تان خوب دقت کنید و از جزئیات مهم غافل نشوید.

 

۵- از جدی شدن رابطه می ترسید

نگرانی در مورد تغییر احساس تان در کشاکش زندگی روزمره، ترس ناخودآگاه بابت از دست دادن حریم شخصی خود، ترس از اعتیاد به عشق زندگی تان، همگی دیواری نامرئی دور شما ساخته اند و شما را از فرصت آشنایی با آدم های جدید محروم می کنند. اما چطور می توان این وضعیت را تغییر داد؟ راه حل فوری ای وجود ندارد اما مثل موارد قبلی این فهرست، سعی کنید اول روی خودتان کار کنید. یک سرگرمی جالب پیدا کنید، بیشتر بیرون بروید و افکار منفی را از خودتان دور کنید.

 

۶- میل شدیدی به تأیید شدن دارید

طاووس ها پرهای خود را برای نمایش دادن زیبایی شان باز می کنند، اما این رفتار تنها در دنیای حیوانات قابل قبول است. برای بیشتر آدم ها، چنین رفتاری تنها باعث تمسخر، خنده، ترحم و حتی آزردگی دیگران می شود. هر الگوی رفتاری دیگری هم که برای گرفتن تأیید دیگران امتحان کنید فایده ای نخواهد داشت. لباس های پر زرق و برق نپوشید و لبخند نزنید اگر احساس راحتی نمی کنید. اول از همه، خودتان باشید. کسی که مناسب شما باشد قطعا خود واقعی تان را می پسندد.

 

۷- عجله می کنید

بعضی افراد «شخص مورد نظرشان» را در هر کسی می بینند و به عبارت دیگر دائما دنبال آن شخص خاص هستند. البته خیلی خوب است که دنبال رابطه ی جدی ای باشید اما همان قرار اول، اسمی که می خواهید روی بچه هایتان بگذارید را به زبان نیاورید! این رفتار ممکن است حتی کسانی که بی دلیل به شما جذب نشده اند را فراری دهد.

 

برترین ها

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: نیمه گمشده گوناگون مجرد جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گمشده‌ای به نام پزشک عمومی روی تابلوی مطب‌ها

در همه کشور‌های توسعه‌یافته پزشک عمومی جایگاه مهم و قابل‌توجهی دارد، اما در ایران، پزشکان عمومی عمدتاً مورد اقبال مردم نیستند و توجه غالب مردم به سمت پزشکان متخصص است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، در کشور‌های توسعه‌یافته، «سیستم ارجاع» وجود دارد و اجرا می‌شود. به این صورت که بیمار قبل از مراجعه به متخصصِ هر رشته‌ای باید برای بیماری‌های مختلف نزد پزشک عمومی برود و پزشک عمومی در صورت صلاح‌دید، او را به پزشک متخصص ارجاع می‌دهد. در ایران با آن که کارشناسان و خود پزشکان سال‌ها است بر اجرای سیستم ارجاع تاکید دارند، اما وزارت بهداشت تاکنون اراده و برنامه‌ای برای اجرای آن نداشته و درنتیجه، مردم نیز برای هر بیماری، طبق تشخیص خود به پزشک متخصص مراجعه می‌کنند.

بسیاری از مردم حتی اصرار دارند که چکاپ سالانه را نیز پزشک متخصص برای آن‌ها بنویسد و برای همین کار نیز به پزشک عمومی مراجعه نمی‌کنند. این در حالی است که پزشک عمومی، تمام دوره‌هایی که یک پزشک متخصص گذرانده را پشت سر گذاشته و از نظر دانش پزشکی عمومی، پایین‌تر از پزشک متخصص نیست و تنها دوره‌های تخصصی را نگذرانده است.

اقبال سرد جامعه نسبت به پزشکان عمومی باعث شده که بسیاری از آن‌ها به فضای مجازی رو آورده‌اند و تلاش دارند تا با بلاگری و تولید محتوا‌های مرتبط با سلامتی، توجه عموم را به خود جلب کنند. بسیاری از آن‌ها نیز که اهل فعالیت در فضای مجازی نیستند، به سراغ مشاغل دیگر رفته‌اند.

ایرانی‌ها به پزشکان عمومی اعتماد ندارند؟

اما چرا ایرانی‌ها به پزشکان عمومی روی خوش نشان نمی‌دهند؟ آیا آن‌ها را قابل اعتماد نمی‌دانند؟ دکتر بابک پورقلیچ، پزشک عمومی و رئیس دفتر تهران انجمن پزشکان عمومی در این رابطه به همشهری می‌گوید: پزشک عمومی در کشور‌های دیگر جایگاه والایی دارد و مردم جایگاه او را قبول دارند. در ایران، اما تعریف نشده که پزشک عمومی چه کاره است.

او می‌گوید: در ایران - به خصوص در شهر‌های بزرگ - اگر فردی بیمار شود، در بسیاری از موارد برای ویزیت نزد پزشک عمومی نمی‌رود و مستقیم سراغ متخصص و فوق تخصص می‌رود. در حالی که طبق سیستم ارجاع، شما اول باید نزد پزشک عمومی بروید و او تشخیص دهد که لازم است پیش متخصص بروید یا نه؟

رئیس دفتر تهران انجمن پزشکان عمومی ادامه می‌دهد: الان در کشور‌هایی مثل آمریکا و کشور‌هایی که سیستم پزشک خانواده دارند، بعضی از متخصصان مثل متخصصان زنان، متخصصان داخلی و متخصصان کودکان به عنوان پزشک خانواده فعالیت می‌کنند و درآمد یک پزشک خانواده کمتر از یک متخصص داخلی یا متخصص کودکان نیست و در برخی کشور‌ها حتی بیشتر است. اما در ایران استقبال عمومی از پزشک عمومی صورت نمی‌گیرد و فکر می‌کنم دلیلش هم فرهنگی باشد. چون از ابتدا به مردم آموزش داده نشده که با کوچک‌ترین عارضه‌ای که برایشان پیش آمد، فوری به پزشک متخصص مراجعه نکنند و اول نزد پزشک عمومی بروند. شما می‌بینید فرد تا چند روز سرفه می‌کند، از فوق تخصص ریه یا آلرژی وقت ویزیت می‌گیرد و به او مراجعه می‌کند. در حالی که با مراجعه به پزشک عمومی، هم می‌تواند از مشکل خود مطلع شود و هم مبلغ ویزیت کمتری خواهد پرداخت.

دکتر پورقلیچ می‌گوید: خود پزشکان عمومی هم متوجه عدم استقبال مردم هستند و به همین دلیل هیچ یک از آن‌ها روی تابلوی مطبش نمی‌نویسد «پزشک عمومی». همه می‌نویسند داخلی اطفال، داخلی پوست و مو، داخلی روماتیسم و.... پزشکی که نمی‌تواند روی تابلوی مطبش بنویسد «پزشک عمومی»، پزشکی که روزانه ۱۰ بیمار هم ویزیت نمی‌کند، طبیعی است که برای اداره زندگی و معیشتش به سمت کار‌های دیگر مثل خرید و فروش ملک و انجام بوتاکس و ... برود؛ و متاسفانه اقدام و اراده‌ای هم برای رفع مشکل وجود ندارد. در حالی که کوچک‌ترین اقدام می‌تواند اجرای درست سیستم ارجاع در سراسر کشور باشد.

تغییر شغل نیمی از پزشکان عمومی/ تأکید بر اجرای سیستم ارجاع با فرهنگ‌سازی

هرچند پزشکان اصرار بر اجرای سیستم ارجاع دارند، اما خیلی از مردم تاکید دارند که علت عدم مراجعه‌شان به پزشک عمومی این بوده که بار‌ها مراجعه کرده‌اند، اما نتایج مثبتی ندیده‌اند و به همین دلیل اعتماد خود را از دست داده‌اند. به گفته این افراد، بیشتر پزشکان عمومی یا بسیار محافظه‌کار با بیمار رفتار می‌کنند. چراکه می‌دانند وظیفه خطیری بر عهده دارند و یا از دانش پزشکی خود آن طور که باید برای بیمار هزینه نمی‌کنند.

رئیس دفتر تهران انجمن پزشکان عمومی، اما معتقد است که همان قدر که پزشک متخصص درس خوانده – به استثنای دوره تخصصی که گذرانده – پزشک عمومی هم همان دوره‌ها را گذرانده و دلیل نمی‌شود که در کار خود ناتوان باشد. او می‌گوید: استقبال سرد از پزشکان عمومی تبعات ناخوشایندی هم دارد. وقتی آمار مراجعه بیماران به پزشک عمومی کم باشد، او مجبور به تغییر شغل می‌شود. الان بر اساس آمار سازمان نظام پزشکی، بیش از ۹۵ هزار پزشک عمومی در کشور داریم که ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر از آن‌ها مشغول طبابت هستند و بقیه یا دیگر طبابت نمی‌کنند و همان طور که گفتم، به مشاغل دیگر رو آورده‌اند. خیلی از آن‌ها هم از کشور مهاجرت کرده‌اند.

دکتر پورقلیچ می‌گوید: به نظر می‌رسد دلیل عدم استقبال جامعه ایرانی از پزشک عمومی بیش از هر چیزی، مقوله‌ای فرهنگی باشد و با فرهنگ‌سازی مناسب می‌توان برای پزشک عمومی در ذهن مردم جا باز کرد و آن را جا انداخت. درست مثل کشور‌های دیگر. وقتی شما بر اجرای سیستم ارجاع اصرار و ممارست داشته باشید و هر مراجعه‌ای را قبول نکنید، قطعا و طبیعتا مردم هم به تدریج یاد می‌گیرند که برای هر مشکلی نیاز نیست به متخصص مراجعه کنند و باید قبل از هر کاری به پزشک عمومی مراجعه کنند. این فرهنگ‌سازی در خیلی از موارد جواب داده و در این مورد هم حتما جواب خواهد داد. مثل اصراری که بر الکترونیک شدن نسخه‌ها داشت و اجرا شد و تا حد زیادی هم جواب داد. فقط لازم است که دولت بر اجرای آن اصرار و استمرار داشته باشد و آن را کم‌اهمیت نشمارد.

دیگر خبرها

  • شوآف ممنوع، خودتان باشید
  • چگونه در شبکه های اجتماعی بحث کنیم؟
  • جسد جوان گمشده یاسوجی پیدا شد
  • گمشده‌ای به نام پزشک عمومی روی تابلوی مطب‌ها
  • برای رسیدن موفقیت، علت‌های شکست خود را بررسی بررسی کنید!
  • چرا سر نماز حواسمان پرت می شود؟
  • این انیمیشن ایرانی به اسکار راه یافت
  • «آنیتا ...» بهترین کلیولند شد/ «رد پا» در ایتالیا
  • «آنیتا، گمشده در اخبار» بهترین انیمیشن کوتاه کلیولند شد
  • نجات فرد گمشده در کوه های آخ تنگ آباده