Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: عاملان وقوع قتل در برازجان بعد از ۹ سال زندگی مخفیانه و فرار، توسط پلیس استان بوشهر شناسایی و دستگیر شدند. ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سردار خلیل واعظی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با قدردانی از مشارکت همه جانبه مردم در برقراری امنیت پایدار در استان بوشهر اظهار داشت:امنیت در استان بوشهر در سطح بالایی برقرار است که این مهم با همکاری همه جانبه مردم محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دستگیری عاملان قتل در محور برازجان خبردادو بیان کرد: مهرماه سال 88 دو نفر در حین سرقت یک محموله برنج در محور بوشهر- برازجان با سلاح سرد(چاقو) با راننده تریلی درگیر می‌شوند که با مقاومت راننده خودرو، سارقان با چاقو وی را مجروح کرده و متواری می‌شوند.

رئیس پلیس استان بوشهر با اشاره به فوت راننده تریلی خاطرنشان کرد: راننده تریلی پس از مصدوم شدن توسط مردم به بیمارستان شهید گنجی برازجان منتقل می‌شود که متاسفانه به علت جراحت شدید فوت می‌کند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به تلاش کارآگاهان پلیس برای شناسایی این افراد، گفت: با انجام اقدامات دقیق اطلاعاتی و مطالعه جزئیات پرونده هویت یکی از عاملان قتل که هیچگونه سرنخی از خود به جای نگذاشته بود، شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه در شهر بوشهر توسط ماموران اداره مبارزه با جرائم جنایی دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

سردار واعظی خاطرنشان کرد: این فرد در تحقیقات به عمل آمده و ارایه مدارک و مستندات با همدستی فردی دیگر با استفاده از سلاح سرد (چاقو) به انگیزه سرقت محموله برنج در محور برازجان اعتراف کرد.

وی از دستگیری  فرد دیگر در این  واقعه خبر داد و  تصریح کرد: یکی دیگر از متهمان با توجه به دستگیری همدست خود قصد فرار و خروج از کشور از طریق مرز هوایی داشت که بلافاصله با همکاری پلیس آگاهی و پلیس امنیت عمومی ناجا، در فرودگاه دستگیر و به پلیس آگاهی استان بوشهر منتقل شد.

انتهای پیام/م

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.

حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.

وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۵ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

کد خبر 6088413

دیگر خبرها

  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان اماکن خصوصی و کشف اموال سرقتی
  • دو متهم به قتل وکیل بابلی دستگیر شدند
  • پایان زندگی مخفیانه بوکسور قاتل در پاسداران
  • دستگيری عاملان نزاع دسته جمعی در کوهدشت
  • ۲ متهم به قتل در آمل دستگیر و به زندان معرفی شدند
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • عامل ۱۷ فقره سرقت در فریدن دستگیر شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • دستگیری مردی که به بهانه شرکت در مراسم ترحیم مادرش به زنان تعرض می‌کرد