Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@01:14:53 GMT

استاندار مازندران: فعالیت های معدنی با برنامه باشد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۴۰۹۶

استاندار مازندران: فعالیت های معدنی با برنامه باشد

ساری- ایرنا- استاندار مازندران گفت که برداشت از معادن استان نباید لجام گسیخته باشد و اعمال نظارت ها بر مسایل مختلف معادن باید دقیق، مستمر و با برنامه انجام شود.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی استانداری مازندران، محمد اسلامی در جلسه شورای معادن استان با اشاره به این که برای توسعه معادن مازندران باید استراتژی داشته باشیم، افزود: معدن، ثروت بزرگی برای استان مازندران است و در سند اقتصاد مقاومتی استان نیز محور نخست فعالیت ها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مازندران با اشاره به این که علمی کردن تمامی امور توسعه ای یک هدف بزرگ برای اکوسیستم و محیط زیست استان است ، توضیح داد: طرح بازسازی معادن و احیا طبیعت در فعالیت معادن از آغاز، لحاظ و حتما اجرا شود.
وی بر تهیه سند راهبردی معادن استان به منظور تحقق زنجیره ارزش در این بخش تاکید کرد و اظهار داشت: همه باید مسایل زیست محیطی را در برداشت های معدنی رعایت کنند و با اقدامات لازم موجب چالش های زیست محیطی نشوند.
نماینده عالی دولت در استان مازندران بر سازماندهی برداشت شن و ماسه بر اساس یک نظام علمی تاکید کرد و افزود: بستر رودخانه ها با برداشت رسوبات و اقدامات لازم همواره باید برای عبور آب مهیا باشد.
استان مازندران بر اساس گزارش های مراجع رسمی 243 واحد معدنی دارد که هم اکنون 130 واحد فعال است و حدود چهار هزار نفر هم در این واحدها مشغول کار هستند.
میزان ذخیره معدنی استان 820 میلیون تن اعلام شد و سالانه حدود 19 میلیون تن ذخایر معدنی از آنها برداشت می شود.
بر اساس گزارش اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران، از سال گذشته پرونده 24 واحد معدنی استان در چارچوب مقررات رونق تولید برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل ارسال شده است تا با دریافت این نوع حمایت های مادی چرخه تولید و کار خود را رونق ببخشند.
دولت در قالب این مقررات به هر یک از واحدهای معدنی تا سقف 30 میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد 18 درصدی پرداخت می کند.
6990/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد معدن محيط زيست مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۴۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک افتتاح های معدن و صنایع معدنی در راه است

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: این سازمان از تابستان سال 1402 راهبری برنامه ها و اهداف پیش روی بخش معدن و صنایع معدنی را در قالب برنامه پایش های مستمر هفتگی، پیش برده است. طی این برنامه، نحوه اجرا و راه های برطرف سازی گلوگاه های توسعه این حوزه بررسی و ارایه شدند.

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، محمد رضا موثقی نیا تصریح کرد: در این چارچوب، زنجیره‌های فولاد، مس، آلومینیوم، روی، طلا و ... به رغم تمامی چالش‌های تامین انرژی و خوراک، شاهد پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای شدند به طوری که تعدادی طرح در سال گذشته راه اندازی شدند، اما در سال ۱۴۰۳ افتتاح‌های متعددی در حوزه معدن و صنایع معدنی در راه است.

وی افزود: در زنجیره فولاد انجام نخستین قوس الکتریکی فولاد شادگان و شروع فعالیت تولید شمش فولاد در سفید دشت با تکنولوژی ایرانی رقم خورد.

همچنین تست قوس الکتریکی طرح‌های فولاد میانه و فولاد قائنات به ثبت رسید و این پروژه‌ها در آینده نزدیک افتتاح خواهند شد.

موثقی نیا ادامه داد: در زنجیره فولاد طرح‌های فولادسازی نی ریز و آهن اسفنجی ۲ بافت نیز، در آستانه راه اندازی قرار دارند. باید یادآور شد این سازمان فاز نخست کارخانه تولید کنسانتره روی در مهدی آباد -به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه فراوری روی خاورمیانه به ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن- را در دست راه اندازی دارد.

وی یادآور شد: در حوزه فولاد، پیشتر کارخانه احیای مستقیم زمزم ۳؛ بزرگ‌ترین مگامدول تولید آهن اسفنجی در ایران با ظرفیت تولید ۱.۷ میلیون تن راه اندازی شده است. از سوی دیگر اسکله شماره سه منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان با سرمایه ۲۵ میلیون یورویی افتتاح شد. "پارسیان"، بندر تخصصی معدن و صنایع معدنی برای ورود مواد خام و صدور کالای ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۸ درصدی میزان وصول حقوق دولتی معادن در کردستان
  • رتبه سوم مازندران در سالمندی
  • در حادثه معدن لیبریا ۷ نفر کشته شدند
  • زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم در اردستان فراهم می‌شود
  • زمینه اشغال ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم در اردستان فراهم می‌شود
  • ۷ نفر در حادثه معدن در لیبریا کشته شدند
  • فعالیت ۴۵ کارگاه تولیدی در شهرستان نیر
  • ترافیک افتتاح های معدن و صنایع معدنی در راه است
  • کشته شدن ۷ تن درپی وقوع حادثه معدن در لیبریا
  • راه اندازی ۵ واحد فرآوری معدنی جدید