Web Analytics Made Easy - Statcounter

رستخیز اگرچه هم‌چنان دل‌نشین بود، اما معتقدم به پختگی کآشوب درنیامده بود، بعضی روایت‌ها با سیر کلی کتاب هم‌خوانی نداشت و تعدادی از متن‌ها به قوت مابقی نوشته نشده بود.

به گزارش مشرق، خانم آرام از علاقمندان حوزه کتاب در متنی نوشت:

خوبی خواندن کتاب‌های تَروتازه آن‌جاست که هنوز بازار نقد و تحلیل‌های جورواجور داغ نشده و بهترین زمان برای مواجهه‌ی خودِ واقعی آدم است با کتاب، و فرصتی برای پروازدادن ذهن بدون آنکه پیش‌داوری خاصی راه اندیشه را سد کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که آدم نه آن‌قدر خوبی شنیده‌است که اگر از کتاب خوشش نیامد برود توی فکر که چرا کتاب همه‌پسند جذبش نکرده، نه آن‌قدر نقطه‌ضعف به گوشش خورده که از اول با عینک بدبینی کتاب را ورق بزند.

این روزها #رستخیز و #احضاریه را می‌خواندم و یک‌جورهایی هیچکدام‌شان برای‌ام راضی کننده نبود.

رستخیز اگرچه هم‌چنان دل‌نشین بود، اما معتقدم به پختگی کآشوب درنیامده بود، بعضی روایت‌ها با سیر کلی کتاب هم‌خوانی نداشت و تعدادی از متن‌ها به قوت مابقی نوشته نشده بود.

دومی احضاریه‌یِ نویسنده‌ای بود که نام‌اش با خاطره‌ی #نه_آبی_نه_خاکی و معصومیت شهدای غواص در ذهنم گره خورده.
کتاب با موضوع جذابی شروع می‌شود و روند داستان غافل‌گیرانه پیش می‌رود. ولی نکته‌هایی وجود دارد که دلم را با سیر کتاب همراه نمی‌کند. منابع مورد استفاده در بخش تاریخی داستان ذکر نشده، مستند بودن بعضی حالات روحی منتسب به حضرت زینب برایم جای انقلت دارد، مطالب بخش تاریخی جسته‌وگریخته است و پیوستگی این مطالب با سیر اصلی داستان، خوب از آب درنیامده، بیشتر به این می‌ماند که نویسنده سعی کرده باشد داستانی برای متن تاریخی موردنظرش جور کند، اما این بخش، نه به‌عنوان جزیی از اتفاقات اصلی قصه، که مثل یک تکه‌ی نامرتبط به چشم می‌آید و توی ذوق می‌زند.

البته تاکید می‌کنم که این نظرات بر اساس ذائقه‌ی کتابخوانی من است. ذائقه‌ای که #بیوتن امیرخانی را بیش‌تر از #من_اویش می‌پسندد، #رهش را خیلی دوست ندارد اما با خط‌به‌خط #قیدار کِیف می‌کند. با قهرمان کتاب #دهکده_خاک_بر_سر همراه‌تر است تا #خاطرات_سفیر و #پنجشنبه_فیروزه‌ای و #لبخند_مسیح را به‌زور به پایان می‌رساند!

پ.ن۱: شاید بهترین کتابی که تلفیقی از داستان و مطالب تاریخی-مذهبی بوده و من اون رو خوانده‌م، #قدیس باشه. البته باید اعتراف کنم که اصولا این سبک نگارش رو دوست ندارم و ترجیح می‌دم مطالب کارشناسی شده‌ی مذهبی رو بصورت یک کتاب جداگانه و نه در قالب داستان بخونم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی هفته دفاع مقدس حمله تروریستی اهواز کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای جنجالی: فریدون فروغی نه، خواننده اصلی منم!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازدید 10 شخصی پس از ۱۶ سال مدعی شد خواننده ترانه طوفانی تنهاترین عاشق فریدون فروغی است! اظهارات این شخص که در برنامه صداتو مطرح شده را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • ادعای جنجالی: فریدون فروغی نه، خواننده اصلی منم!
  • داستان خواننده عاشقی که سال ها صدایش به اسم فریدون فروغی پخش می شد (فیلم)
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن