Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

پس از انتشار خبر موافقت رئیس‎جمهور با آزادسازی خودروهای دپوشده در گمرکات کشور واکنش‌های متفاوتی را از سوی فعالان این بخش شاهد بودیم. برخی از آن‎ها ترخیص بیش‌از 20هزار خودرو مانده در گمرک را در قیمت‌گذاری خودروهای بازار بی‎تاثیر دانستند و برخی دیگر از تاثیر کاهشی آن بر قیمت‌ها سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، رئیس انجمن واردکنندگان خودرو نیز کاهش مقطعی قیمت را درصورت ترخیص این خودروها از گمرک پیش‎بینی کرد. به عقیده کوروش مرشدسلوک، این کار تاثیر پایداری بر کنترل بازار خودروهای خارجی نخواهد داشت. چراکه شناور شدن قیمت خودروهای خارجی براساس نرخ ارز باتوجه‌به حذف ارز دولتی از این بخش ناگزیر خواهد بود. اما این را نیز باید در نظر داشت که ترخیص این خودروها دست‌کم به معنای پایان سفته‎بازی با حواله‎های پیش‎خرید آن‎ها در بازار خودرو خواهد بود.

 

علی شکوهی، کارشناس بازار خودرو در این خصوص معتقد است: «بلاتکلیفی در بازار به همه فعالان در این حوزه ضربه خواهد زد زیرا فعالیت شرکت‌های نمایندگی با توجه به اعمال تحریم‌های بین‎المللی و محدودیت‌های داخلی در قبال سیاست جلوگیری از خروج ارز، در بن‎بست قرار گرفته است. مصرف‎کنندگان نهایی نیز به دلیل ایجاد هزینه‌های انبارداری و واسطه‌ای مجبور به پرداخت‌های متاثر از تاخیر در واردات خواهند شد.»

برخی سایت‌ها، قیمت‌های کاذب و حباب‎دار را در بازار جا انداخته‎اند

شکوهی درخصوص آگهی‎های فروش خودروهای وارداتی یا حواله آن‎ها در سایت‌های مختلف می‌گوید: «عده‌ای که براساس ثبت‌سفارش‎های انجام‎شده خودرویی را پیش‎خرید کرده‌اند، باتوجه‌به افزایش ناگهانی قیمت خودرو در بازار مصرف، به فروش حواله خودروهای خود در سایت‎های معامله خودرو روی آورده‎اند اما همین سایت‌ها قیمت‌های کاذب و حباب‎دار را در بازار مصرف جا انداخته‎اند.»

 

وی افزود: «ورود خودروهای مانده در گمرک به بازار مصرف عطش موجود را کاهش می‌دهد اما با توجه نیازهای انباشته‎شده طی دو سال اخیر نمی‌توان امیدوار بود که نبض بازار با عرضه تعداد محدودی خودرو در دست دولت قرار گیرد. بنابراین به مساله رضایت رئیس‎جمهور درخصوص واردات خودروهای در گمرک مانده باید به‎عنوان جلوگیری از هدررفت و اتلاف سرمایه‌های کشور نگاه کرد.»

واردکنندگان نیازمند تعامل دولت

این کارشناس بازار خودرو ادامه داد: «حتی بعد از واردات خودروهای در گمرک مانده مطمئنا التهاب در بازار مصرف ادامه خواهد داشت و قیمت خودرو خارجی بدون‌ توجه به کاهش یا افزایش نرخ ارز همچنان یکه‎تازی خواهد کرد. همچنان‎که شاهد بودیم، این ماجرا دامن‌ خودروهای تولید داخل را هم گرفت و خودروهای دو خودروساز داخلی نیز در حاشیه بازار مصرف با فاصله قابل‌توجهی از نرخ کارخانه قیمت خوردند. در این میان خودروسازان داخلی با بیان این‎که آزادسازی قیمت خودرو می‌تواند مشکلات آنان را حل کند، خواستار حذف ارز دولتی در ازای آزادسازی قیمت‎گذاری هستند.»

 

به گفته وی، حدود 20هزار خودرو در گمرکات جنوبی کشور وجود دارد که هیات‌دولت باید درخصوص آن‎ها تصمیم بگیرد اما این تمام ماجرای واردکنندگان خودرو نیست بلکه واردکنندگان نیازمند تعامل بیشتری از سوی دولت در این برهه زمانی هستند.

 

شکوهی در خصوص وضعیت کنونی بازار خودروهای خارجی گفت: «وضعیت بلاتکلیف وارداتی‌ها همه را سر درگم کرده است و نمایندگی‌های رسمی با توجه‌به ممنوعیت واردات دچار بحران هستند. خریداران حواله‌های خودرو خارجی نیز به علت بسته‌شدن مرزها و بنابر قانون ممنوعیت واردات، به محصولات خریداری‎شده دست نیافته‌اند و در آخر مصرف‌کنندگان نهایی تاوان همه این فشارها را در افزایش قیمت حبابی خودروهای خارجی متحمل می‌شود.»

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: گمرک خودرو نرخ ارز ارز واردات قیمت خودرو در بازار دولت خودروسازان قیمت خودرو مشکلات قانون افزایش قیمت بازی خودروسازان قیمت خودرو در بازار گمرک واردات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول

خودرو نیسان سیلفی e-Power مدل ۲۰۲۳ (Nissan Sylphy) از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، کمپانی پارس خودرو موفق شد تا مجوز استاندارد دو خودروی نیسان تیدا و نیسان سیلفی را برای واردات به ایران اخذ کند. نسخه فیس لیفت ۲۰۲۳ این خودرو در دو نسخه هیبرید و بنزینی به بازار چین عرضه شده است.

فیس لیفت خودرو چیست؟

پیش‌تر هنگامی‌که خودرویی به بازار عرضه می‌شد، سال‌ها زمان می‌برد تا نسخه دیگری از آن وارد بازار شود. نسخه جدید تغییرات بسیار زیادی به خود می‌دید و درواقع با خودروی کاملاً متفاوتی روبه‌رو بودیم که قابلیت‌های کاملاً جدیدی داشت. اما این روزها خودروسازان ترجیح می‌دهند در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر مجموعه‌ای از تغییرات کوچک را به ماشین اضافه کنند که به آن فیس لیفت می‌گویند.

بررسی نیسان سیلفی e-Power مدل ۲۰۲۳

نیسان سیلفی e-Power مدل ۲۰۲۳ یک سدان هیبریدی کامپکت زیبا و جذاب از این شرکت ژاپنی است که با موتوری منحصر به فرد به بازار عرضه شده است. این خودرو که در کلاس C قرار می‌گیرد، از لحاظ طراحی خارجی و داخلی، امکانات رفاهی و سیستم‌های پیشرفته ایمنی، عملکرد قابل قبولی در سطح خود دارد.

خودرو کامپکت ( Compact car)

به گروهی از خودروها گفته می‌شود که از یک سوپرمینی بزرگ‌تر و از یک خودروی اندازه متوسط کوچک‌تر باشند.

خودرو سدان (Sedan)

به خودروهای سواری معمولی یا اصطلاحاً صندوقدار می‌گویند که دارای سقف ثابت، صندوق عقب مجزا و دو ردیف صندلی بوده و می‌تواند دو یا چهار در داشته باشد. سدان متداول‌ترین شکل طراحی بدنه خودرو است.

مشخصات فنی نیسان سیلفی e-Power مدل ۲۰۲۳

در نسخه e-power نیسان سیلفی از پیشرانه‌های بنزینی و برقی استفاده شده است. پیشرانه بنزینی این خودرو، یک موتور با حجم ۱.۲ لیتر، سه سیلندر و تنفس طبیعی است که هیچ نقشی در مدار قدرت این خودرو نداشته و تنها وظیفه آن شارژ باطری‌های این خودرو است. پیشرانه برقی نسخه e-power نیسان سیلفی، می‌تواند روی هم رفته ۱۳۶ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را تولید و توان تولید شده را به چرخ‌های جلو منتقل کند. استفاده از این ترکیب در بخش قوای محرکه باعث شده تا مصرف سوخت این خودرو به ۳.۹ لیتر به ازای هر صد کیلومتر برسد.

مشخصات کلی
مدل موتور (بنزینی) HR12
نوع موتور (بنزینی) ۱.۲ لیتر
ظرفیت موتور ۱۱۹۸ سی سی تنفس طبیعی
نوع موتور (الکتریکی) موتور سنکرون آهنربای دائم
قدرت ۱۳۶ اسب بخار
گشتاور ۳۰۰ نیوتن.متر
گیربکس کاهنده تک مرحله‌ای
سیستم تعلیق جلو / ‏عقب مستقل مک فرسون با میله پایداری / ‏یکپارچه ‬تورشن بیم
نوع باطری لیتیوم یون سه گانه
سرعت ۱۶۵ کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت ۳.۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر
سیستم ترمز جلو / ‏‬عقب دیسک خنک شونده / ‏‬دیسک
فرمان برقی حساس به سرعت
بدنه سدان جمع و جور
نوع رینگ و سایز آلومینیومی ۲۱۵ / ‏۵۰R17
ابعاد و ظرفیت نیسان سیلفی e-Power مدل ۲۰۲۳
طول ۴۶۴۹ میلیمتر
عرض ۱۸۱۵ میلیمتر
ارتفاع ۱۴۴۵ میلیمتر
فاصله محورها ۲۷۱۲ میلیمتر
وزن خالص ۱۴۸۰
ظرفیت صندوق عقب ۵۴۶
حجم مخزن سوخت ۴۱
امکانات و تجهیزات نیسان سیلفی e-Power مدل ۲۰۲۳

قیمت نیسان سیلفی e-Power وارداتی

نیسان سیلفی e-Power در تیپ‌های متنوعی عرضه می‌شود تا نیازهای مشتریان مختلف را پوشش دهد. با در نظر گرفتن هزینه‌هایی مانند حقوق گمرکی، سود واردکننده و هزینه‌های بازاریابی، انتظار می‌رود نیسان سیلفی e-Power در بازار داخلی با قیمتی بالای یک میلیارد تومان به فروش برسد.

کد خبر 747752

دیگر خبرها

  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • قیمت خودرو‌های ایرانی در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد