Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای ونزوئلایی خود در کاراکاس گفت ترکیه برای مقابله با دلار آمریکا و شکست دادن آن، ونزوئلا را به عنوان یک شریک تجاری مد نظر قرار داده است.

چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد آنکارا و کاراکاس توافق کردند در معاملات و تبادلات تجاری خود از ارز‌های ملی استفاده کنند چرا که به گفته وی آمریکا به طور ناجوانمردانه از پول خود برای حمله به دیگر کشور‌ها و تحت فشارگذاشتن آن‌ها استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد: "ما با پول هیچ کشوری مشکل نداریم، اما پول نباید برای حمله به اقتصاد دیگر کشور‌ها استفاده شود. "

در نوزده سال اخیر این اولین بار است که یک وزیر امور خارجه ترکیه به ونزوئلا سفر کرده است. چاووش اوغلو خاطرنشان کرد استفاده از پول آمریکا به عنوان حربه‌ای برای حمله به اقتصاد دیگر کشورها، این کشور‌ها را ترغیب می‌کند از پول ملی خود در تبادلات تجاری استفاده کنند.

وی افزود دولت ترکیه امیدوار است که استفاده از پول محلی به تبادلات تجاری با ونزوئلا محدود نشود. وزیر امور خارجه ترکیه تصریح کرد کشورش امیدوار است که در معاملات و مناسبات تجاری با همه کشور‌ها از پول‌های ملی استفاده شود. 

این مقام ترک ادامه داد ترکیه در این اواخر هدف حمله اقتصادی از طریق نرخ ارز بوده است، اما قاطعانه در برابر این حمله ایستادگی کرده و تدابیر لازم را برای حفظ ثبات اقتصاد خود به کار گرفته است.

وزیر امور خارجه ترکیه درباره روابط کشورش با ونزوئلا اعلام کرد: "روابط آنکارا-کاراکاس حسنه و همواره در حال پیشرفت است. سران دو کشور نیز با یکدیگر مثل برادر رفتار می‌کنند."

وی اعلام کرد شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاینز در نظر دارد شمار پرواز‌های خود را به کاراکاس افزایش داده و به هفت پرواز در هفته برساند. به جز این هفت پرواز نیز برای حمل کالا از ترکیه به کاراکاس صورت می‌گیرد.

چاووش اوغلو اعلام کرد این احتمال وجود دارد که تاجران و سرمایه گذاران کشورش در بخش‌های زیربنایی، انرژی، ساخت و ساز و گردشگری ونزوئلا سرمایه گذاری کنند. وی ادامه داد ونزوئلا در برهه حساسی قرار گرفته است و ترکیه برای کمک به دولت و مردم ونزوئلا برای سپری کردن این دوره، همه تلاش خود را به کار خواهد بست.

وزیر امور خارجه ترکیه تاکید کرد ونزوئلا در این شرایط به حمایت صادقانه نیاز دارد. ترکیه با اصل انزوا و تحریم مخالف است و همواره بر ضرورت گفتگو به منظور تقویت روابط با کشور‌ها تاکید می‌کند. چاووش اوغلو افزود: "ما به حمایت‌های خود از ونزوئلا ادامه خواهیم داد."

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزیر امور خارجه ترکیه مد اقتصاد دولت نرخ ارز سرمایه گذاران ساخت و ساز گردشگری سرمایه گذاری امور خارجه پول ترکیه دلار ونزوئلا پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اسپانیا به رژیم صهیونیستی درباره حمله به رفح

نبود آینده‌ای روشن پیش روی فلسطینیان و ادامه اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی در نهایت منجر به وقوع حمله هفتم اکتبر شد. اکنون برخی کشور‌های اروپایی در تلاش هستند با ایجاد امید در میان فلسطینیان از جمله آینده تشکیل کشور مستقل فلسطین، به مناقشه موجود پایان بخشند. 

به گزارش الجزیره، خوزه مانوئل آلبارز، وزیر خارجه اسپانیا خواستار استقرار آتش بس دائم در نوار غزه شده و در عین حال به رژیم صهیونیستی درباره پیامد‌های حمله به رفح هشدار داد. 

آلبارز پیش از نشست وزرای خارجه عضو اتحادیه اروپا در این باره به خبرنگاران گفت: من از جامعه بین المللی می‌خواهم در برابر آنچه در غزه رخ می‌دهد بی تفاوت باقی نمانده و اقدامات لازم به منظور رسیدن به یک آتش بس فوری را اجرایی کنند. 

وی با اشاره به تلاش‌های کشورش برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین، خاطر نشان کرد: به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین برای پایان بخشیدن به تشدید تنش‌ها در خاورمیانه ضروری است. 

وزیر خارجه اسپانیا در ادامه به درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و حزب الله نیز اشاره کرده و افزود: احتمال گسترش منازعه به لبنان باعث نگرانی ماست، زیرا وقوع این امر می‌تواند ابعاد درگیری را تغییر دهد. همچنین لبنان یک دولت شکننده و متشنج است. 

اسپانیا به همراه ۳ کشور دیگر اروپایی شامل ایرلند، مالت، و اسلوونی آمادگی خود را برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین اعلام کرده اند. رژیم صهیونیستی با محکوم کردن اقدام این کشورها، وقوع این اتفاق را پاداشی به تروریسم خوانده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست
  • بلینکن وارد چین شد
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند
  • امیرعبداللهیان: اروپا نباید از توصیه واشنگتن پیروی کند
  • هشدار اسپانیا به رژیم صهیونیستی درباره حمله به رفح
  • موضع گیری جدید اردن درباره غزه و کرانه باختری
  • بلینکن با دعوت وزیر خارجه چین راهی پکن می‌شود