Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در دنیای امروز اینترنت یک عنصر بسیار مهم است که با داشتن آن می‌توان به تمام اطلاعات دنیای مجازی دسترسی داشت. مودم وسیله‌ای است که اینترنت را به دستگاه‌های ما ارسال می‌کند. مودم در واقع یک فرستنده و دستگاهی که ما با آن به اینترنت متصل می‌شویم یک گیرنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودم مهم‌ترین وسیله برای اتصال ما به اینترنت است. و بسیار مهم است که ما بتوانیم امنیت آن را بالا ببریم تا کسی نتواند از آن بدون اجازه ما استفاده کند. برای جلوگیری از هک شدن مودم توسط افراد دیگرمراحل زیر را انجام دهید. البته قبل از آن باید آزمایش کنید آیا همین  حالا کسی از اینترنت شما استفاده می‌کند یا خیر.

بررسی وضعیت مودم

سرعت اینترنت

اگر سرعت اینترنت شما نسبت به گذشته کند شده است ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد مانند مشکلات سرور یا تعویض مکان مودم . اما ممکن است دلیل اصلی آن این باشد که فرد یا افرادی بدون اجازه به اینترنت شما دسترسی دارند و در حال استفاده از آن هستند.

لیست دستگاه‌ها متصل به مودم

هر مودم اینترنت دارای قسمتی است که از آن می‌توانید بررسی کنید چه کسی در حال استفاده از مودم است. هر دستگاه یک شماره به نام IP دارد. اگر در آن لیست IP ناآشنا دیدید حتما شماره دستگاه فردی است که بدون اطلاع شما در حال استفاده کردن از اینترنت است.

روش‌های بالا بردن امنیت مودم اینترنت استفاده از رمز عبور قوی

داشتن رمزعبور قوی یکی از عواملی است که می‌تواند از ورود افراد دیگر به مودم اینترنت شما جلوگیری کند. شما باید رمزی بسازید که بسیار قوی باشد. برای آموزش ساختن یک رمزعبور مطمئن و قوی وارد لینک زیر شوید. در این لینک به‌طور کامل مراحل ساخت آن را توضیح داده ایم:

بیشتر بخوانید: چگونه یک کلمه عبور مطمئن بسازیم؟

تغییر اطلاعات ورود به روتر

رمزعبور و نام‌کاربری بسیاری از روترها به‌طور پیش‌فرض Admin است. این امر باعث می‌شود به راحتی بتوان وارد قسمت دسترسی به تنظیمات مودم شد و آن را هک کرد. با تغییر دادن این اطلاعات مودم خود را ایمن‌تر می‌کنید.

جهت تغییر رمزعبور Admin در روتر، مراحل زیر را انجام دهید.

در ابتدا می‌بایست به مودم خود وصل شوید، برای این‌کار عبارت زیر را در مرورگر خود تایپ کنید:

"http://192.168.1.1" یا "http://192.168.0.1"

پس از وارد کردن آدرس فوق کادری جهت وارد نمودن Username و Password باز می شود که شما می بایست اطلاعات ذیل را وارد نمائید.

"Username: admin"

"Password: admin"

اگر با کلمه admin وارد نشد خالی قرار دهید و در کارد رمزعبور چیزی ننویسید.

پس از وارد شدن طبق تصویر راهنما می بایست روی گزینه"Management" کلیک کنید.

در سمت چپ خود از گزینه های موجود بر روی "Access Controls" و سپس "User Management" کلیک نمائید.

حال می بایست طبق تصویر کادرهای مشخص شده را پر کنید.

"New Username": در این قسمت می توانید به جای نام‌کاربری admin نام کاربری دیگری انتخاب نمائید.

"Current Password": رمزعبور قبلی که با آن وارد شده اید را وارد نمائید.

"New Password": حال رمزعبور جدیدی که مدنظر دارید را در این قسمت قرار دهید.

"Confirm Password": جهت تائید کلمه عبور، مجدد کلمه عبور جدید را در این قسمت تکرار نمائید.

در انتها جهت اعمال تغییرات بر روی گزینه "Apply"کلیک نمائید.

مخفی کردن SSID روتر

برای ورود به صفحه تنظیمات مودم، مرورگر را رو باز کنید و آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را تایپ کنید. سپس نام کاربری و رمزعبور خود را وارد نمایید . معمولا نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم ها admin هست ( هم نام و هم رمز ) .

به قسمت تنظیمات وای فای یا WiFi settings یا Wireless settings بروید.

در بسیاری از مودم‌ها مانند دی لینک می توانید گزینه Hide access point یا Hide SSID و یا Broadcast SSID را در صفحه تنظیمات وای فای ببینید و اگر نبود در قسمت Security زیر مجموعه WiFi settings هست.

Hide   به معنی مخفی کردن است پس اگر Hide SSID یا Hide access point را انتخاب کنید SSID یا همان نام وای فای شما نمایش داده نمی‌شود.

اما Broadcast معنی متفاوتی دارد ! Broadcast یعنی « انتشار » و جمله broadcast SSID یعنی نمایش SSID . مراقب گزینه انتخابی باشید.

اتصال به شبکه وای فای با SSID مخفی شده

برای اتصال به شبکه های مخفی شده باید نام وای فای یا SSID و رمز رو به صورت دستی وارد کنید . درصورت ورود با رایانه از قسمت اتصال وای فای Other networks یا Hidden networks را انتخاب کنید و بعد SSID و رمز رو به صورت دستی وارد کنید. و اگر از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنید در قسمت تنظیمات وای فای به انتهای صفحه تنظیمات رفته و روی گزینه Add a network کلیک کنید و در آن‌جا تنظیمات رو به صورت دستی وارد کنید.

استفاده از نرم‌افزارهای نظارت بر مودم اینترنت

نرم‌افزارهایی وجود دارند که با نصب کردن آن‌ها شما می‌توانید بر دستگاه‌های متصل شده به مودم خود نظارت داشته باشید. همین‌طور اگر کسی به مودم شما متصل شود این برنامه ها به شما اخطار می‌دهند. در ادامه دو نرم‌افزار را نام می‌بریم:

Who Is On My Wi Fi

این نرم افزار به شما در تشخیص مزاحمان شبکه های WiFi کمک می‌کند، به این ترتیب که این نرم افزار تمامی کامپیوترها و موبایل‌های متصل به مودم شما را نشان می‌دهد، و هر زمان که متوجه دستگاهی شود که آن را به رسمیت نشناسد، شما را از وجود آن مطلع خواهد کرد.

WiFi Network Monitor

هدف اصلی این نرم‌افزار مانیتورینگ و اجرای یک عملیات برای شناسایی دستگاه های متصل به شبکه WiFi شما است. این نرم افزار می تواند محدوده آدرس IP مشخص شده توسط شما را اسکن کند تا بتواند تمام میزبان‌های‌ متصل به شبکه بی سیم را شناسایی کند.

با انجام روش‌های بالا امنیت مودم خود را بالا ببرید.

انتهای پیام/

بالا بردن امنیت مودم اینترنت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)