Web Analytics Made Easy - Statcounter

حرمت الله رفیعی (رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران) درباره صحبت‌های سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر اینکه اختیاری در تعیین قیمت بلیت هواپیما‌ برای آنها وجود ندارد، به خبرنگار ایلنا گفت: اگر می‌گویند که ایرلاین‌ها تایین کننده قیمت هستند و آنها هیچ نقشی در تایین قیمت بلیت ندارند، پس به چه دلیل برای این موضوع جلسه برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی دیگر وقتی بنده می‌گویم که تنها ۳۰ درصد از هزینه‌ ایرلاین‌های داخلی به‌صورت دلار بوده و نباید شاهد افزایش دو سه برابری قیمت‌ها باشیم، سازمان هواپیمایی کشوری در مقابل از ایرلاین‌ها دفاع می‌کند و آنها را برای افزایش قیمت‌ محق می‌داند. سوال این است که اگر آنها اختیاری در تعیین قیمت بلیت ندارند، چرا از افزایش قیمت دفاع می‌کنند؟!

وی ادامه داد: اگر ایرلاین‌ها می‌توانند خودشان هر قیمتی را تعیین کنند، چرا این اختیار به بخش‌های دیگر داده نمی‌شود؟ به‌عنوان مثال دفاتر مسافرتی محصول دیگران را می‌فروشند و وقتی قیمت بالا می‌رود آنها هم باید افزایش قیمت داشته باشند ولی چنین اختیاری برای آنها وجود ندارد و هربار باید چوب گران کردن قیمت‌ توسط ایرلاین‌ها را بخورند چراکه آنها قیمت را بالا می‌برند و دفاتر این حق را ندارند و اگر اقدام به این کار کنند؛ براساس قانون از کار کردن منع می‌شوند ولی انگار کسی حریف ایرلاین‌ها نیست.

رفیعی در ادامه افزود: چگونه است که اگر دفاتر گران بفروشند، مجاز نیستند ولی اگر ایرلاین‌ها این کار را بکنند، هیچ ایرادی ندارد؟! این همان سیاست یک بام و دو هوا بودن است که اتفاقا به صنعت گردشگری ضربه می‌زند. اگر قرار است تعیین قیمت آزاد باشد، این قانون باید برای همه منظور شود چراکه همه بخش‌های گردشگری همانند زنجیر به یکدیگر متصل هستند و نمی‌توان به یکی از بخش‌ها اجازه‌ داد تا با هر نرخی که دلش می‌خواهد بلیت را به‌فروش برساند آن وقت بقیه را از این موضوع منع کرد و گفت که چنین کاری برای شما جرم محسوب می‌شود.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: بهانه حال حاضر ایرلاین‌ها برای افزایش قیمت این است که ارز دولتی نمی‌گیرند؛ اما اگر این موضوع را هم قبول کنیم که نوسانات ارز تا این اندازه روی قیمت‌ آنها تاثیرگذار بوده، بازهم این سرعت را برای افزایش قیمت بلیت هواپیما نمی‌توان پذیرفت. چراکه پیش‌تر به همه ایرلاین‌ها ارز دولتی داده شده و باید تا زمان اتمام این ارز قیمت‌ها تغییر نمی‌کرد ولی آنها در آن زمان هم اقدام به گرانفروشی کردند. این موضوع همانند قضیه واردکنندگان موبایل است که با ارز دولتی اقدام به ورود گوشی همراه کردند ولی با قیمت آزاد آن را به فروش رساندند. ایرلاین‌ها باید بگویند که ارزی که گرفتند را به چه صورتی هزینه کردند؟

رفیعی ادامه داد: در حال حاضر اگر پرواز تهران – نجف را مورد بررسی قرار دهیم، متوجه خیلی از موضوعات می‌شویم. این پرواز  سوخت و کترینگ خود را از ایران می‌گیرد و پرسنل آن ایرانی هستند و به‌طور کلی هزینه‌های آنها به ریال پرداخت می‌شود؛ با این وجود هر سال در همین ایام که نزدیک به اربعین است؛ افزایش قیمت عجیبی را تجربه می‌کند. سال گذشته قیمت را به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رساندند و بنده در مقابل مخالفت خود را اعلام کردم و گفتم که این قیمت گران است. امسال هم درست در شرایطی که اکثر مردم با مشکل اقتصادی مواجه‌اند، قیمت این پرواز به دو میلیون و  ۲۰۰ هزار تومان رسیده که قطعا سوری بوده و بالاتر هم خواهد رفت.

وی در ادامه توضیح داد: این افزایش قیمت هیچ ربطی به نوسانات قیمت ارز نداشته و به دلیل افزایش تقاضایی است که با نزدیک شدن به اربعین به‌وجود آمده است. اما باید پرسید که وقتی همه هزینه‌های این پرواز به صورت ریال پرداخت می‌شود؛ چرا باید قیمت‌ تا این اندازه افزایش پیدا کند؟!

رفیعی در ادامه بیان کرد: این‌طور که پیداست هیچ‌کس نمی‌تواند قیمت ایرلاین‌ها را کنترل کند. چراکه آنها امروز اعلام می‌کنند که قیمت‌ها پایین آمده و اگر فردا از آنها درباره این موضوع بپرسیم؛ به‌راحتی می‌گویند که نشد. سازمان هواپیمایی می‌گوید ما فقط نظارت داریم و قیمت‌ها هیچ ارتباطی به ما ندارد. اما در مقابل جلساتی را برای این موضوع برگزار می‌کنند و قیمتی را اعلام می‌کنند. ولی ایرلاین‌ها حتی به این قیمت مصوب هم که در حضور سازمان هواپیمایی کشوری مشخص شده، اعتنا نکرده و پایبند نیستند و هرطور که دلشان می‌خواهد قیمت را بالا می‌برند.

وی در پایان بیان کرد: متاسفانه هیچ نظارتی روی قیمت ایرلاین‌ها وجود ندارد و این مشکلی است که در حال حاضر ما با آن مواجهیم. اینکه کدام نهاد می‌تواند روی این افزایش قیمت بی‌رویه نظارت داشته باشد؛ سوالی است که همواره داشته‌ایم اما تابه‌حال جوابی برای آن پیدا نکرده‌ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دلار سازمان هواپیمایی کشوری قیمت بلیت هواپیما بلیت ارزان هواپیما قیمت ارزان بلیت هواپیما گران شدن بلیت هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، در اجرای مواد ۵۸، ۶۳ و ۶۳ مکرر قانون نظام وظیفه و وظایفی که به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت گذاشته شده نشست مشترکی بین محمدکاظم صادقیان مدیرکل صنعت، معدن وتجارت و معاونت نظام وظیفه فرماندهی انتظامی استان یزد مبنی بر شناسایی مشمولین نظام وظیفه و عدم بکارگیری آنها در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی برگزار شد.
در این نشست مقرر شد ضمن بازدید مشترک از واحد‌های مذکور مفاد قانونی مربوط به اطلاع صاحبان صنایع، بهره برداران معادن و متصدیان واحد‌های صنفی رسانده شود. 
کسانی که به نحوی مشمولان غایب را در موسسات دولتی و غیر دولتی از قبیل کارخانه ها، آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه‌ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری کنند، توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت شناسایی و به محاکم قضایی معرفی می‌شوند.
بر اساس ماده ۶۳ مکررقانون نظام وظیفه عمومی، مجازات به کارگیری مشمولان غایب نظام وظیفه برای بار اول، هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر، هزینه سالانه ۳ سرباز است.

دیگر خبرها

  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره؛ اجاره راه پله به جای مغازه
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره مغازه / ۵ متر راه پله ماهی ۵ میلیون!
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی