Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو با عنوان "جستجوی ستاره قطبی در آسمان نوآوری"با هدف تسهیل همکاری‌ها و تعاملات میان بازیگران زیست‌بوم فناوری نانوی کشور بر مبنای مفهوم نوآوری در آبان ماه امسال برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، گردهمایی سالانه‌ مجمع اقتصاد فناوری نانو، مهمترین رویداد مدیریتی فعالان فضای نوآوری در حوزه‌ نانو است که از سال ۱۳۹۱ به همت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجمع با تمرکز بر مسائل کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و اقتصاد ناشی از آنها در کشور، بستری را برای تبادل تجربیات در زمینه‌ فناوری و نوآوری و همفکری پیرامون چالش‌ها و موانع توسعه‌ آن به‌ویژه در حوزه فناوری نانو فراهم کرده ‌است.

تولید و انتشار محتواهای کاربردی در زمینه‌ نوآوری و کسب‌وکار، مستندسازی و انتقال تجربیات ملموس توسعه و همچنین تسهیل همکاری‌ها و تعاملات میان بازیگران زیست‌بوم فناوری نانوی کشور بر مبنای مفهوم نوآوری از مهمترین اهداف مجمع اقتصاد نانو است.

ششمین دوره‌ این مجمع در روزهای 29 و 30 آبان ماه امسال با عنوان "جستجوی ستاره قطبی در آسمان نوآوری" برگزار خواهد شد. ستاره قطبی ستاره‌ای است که به دلیل قرار گرفتن در راستای محور زمین، همواره موقعیت ثابتی در آسمان داشته و به همین جهت از دیرباز یکی از مهمترین ابزارهای جهت‌ یابی و انتخاب مسیر به‌شمار می‌رفته است.

ثبت نام این رویداد، از 2 مهر تا 16 آبان از طریق مراجعه به سایت رسمی مجمع به نشانی www.nanoecoforum.ir خواهد بود.

مجمع اقتصاد فناوری نانو در نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو از 21 تا 24 مهرماه حضور دارد و میزبان بازدیدکنندگان نمایشگاه در غرفه‌ اختصاصی خود خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ستاد ویژه فناوری نانو ستاره قطبی نوآوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۲۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی

نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و ۲ این طرح موافقت کردند.

به گزارش مشرق، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۳ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و ۲ این طرح موافقت کردند.

نمایندگان مجلس ماده یک این طرح را با ۱۴۷ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع به تصویب رساندند.

بر اساس ماده یک این طرح؛ به منظور دستیابی به فناوری های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی و توسعه آن ها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برتر ساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تامین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می شود با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید محسن فخری زاده، تشکیل می گردد.

همچنین نمایندگان با ماده ۲ این طرح با ۱۴۷ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع موافقت کردند.

در ماده ۲ این طرح آمده است: سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت موسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می شود.

دیگر خبرها

  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی