Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بالا گرفتن جنگ تجاری با آمریکا، پکن به دنبال کاهش میانگین تعرفه‌های وارداتی برای اکثر شرکای تجاری خود از همین ماه اکتبر است تا قیمت‌های مصرف‌کننده را پایین بیاورد.

به گزارش بازارنیوز به نقل از خبرگزاری مهر: به نقل از راشاتودی، گزارشات متعددی حاکی از آن است که با بالا گرفتن جنگ تجاری با آمریکا، پکن به دنبال کاهش میانگین تعرفه‌های وارداتی برای اکثر شرکای تجاری خود از همین ماه اکتبر است تا قیمت‌های مصرف‌کننده را پایین بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته‌های اخیر جنگ تجاری مداوم بین ۲ قدرت اقتصادی برتر جهان در حالی تشدید شد که ترامپ تعرفه‌های جدیدی را بر ۲۰۰ میلیارد دلار از واردات چین اعمال کرد و چین هم در تلافی این عمل، ۶۰ میلیارد دلار از واردات آمریکا را مشمول تعرفه کرد.

این قوانین در این هفته اجرایی خواهند شد.

کاهش تعرفه‌های واردات برای سایر شرکای تجاری چین، با هدف تقویت مصرف داخلی انجام می‌شود که انتظار می‌رود اقتصاد در حال کند شدن چین را شکوفا کند.

چین همچنان یکی از بالاترین نرخ‌های تعرفه واردات در جهان را دارا می‌باشد و میانگین تعرفه واردات آن، در حال حاضر ۹.۸ درصد است. این درحالیست که میزان همین میانگین تعرفه در سال ۲۰۱۷ برای آمریکا، ۳.۴ درصد بوده است.

چهارشنبه گذشته، نخست‌وزیر چین، لی که‌کیانگ، اعلام کرد که چین در نظر دارد تعرفه‌های واردات خود را بیش از پیش کاهش دهد، اما جزئیاتی در این مورد ارائه نداد. لی تاکید کرد که چین در جنگ تجاری، ارزش یوآن را برای تقویت صادرات خود کاهش نمی‌دهد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/0009wa برچسب ها: جنگ تجاری ، آمریکا ، پکن

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: جنگ تجاری آمریکا پکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید

یک نماینده مجلس با اشاره به خام فروشی مواد اولیه در سایر بخش‌های اقتصادی، کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد را به عنوان زمینه‌ای مهم برای افزایش مشارکت مردم در امر تولید بیان کرد.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «غلامرضا منتظری» نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون ویژگی‌های لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این موضوع اظهار کرد: مشارکت مردم در جهش تولید مستلزم رفع برخی موانع و یا تحقق برخی مشوق‌ها است. اگر اخذ مالیات از تولیدکننده به صورت درست و در عین حال واقع بینانه‌ای صورت بگیرد، قطعا این امر می‌تواند شوق حرکت مردم برای مشارکت در تولید را تقویت کند، در غیر این صورت چنین موضوعی می‌تواند به یک مانع بزرگ تبدیل شود.


این نماینده مجلس با اشاره به ضرورت حمایت از مشارکت مردم در تولید گفت: دولت با جدی گرفتن نقش حمایتی و نظارتی خود و همچنین دوری از تصدی‌گری بنگاه‌های اقتصادی می‌تواند این هدف را محقق کند.


وی با اشاره به تمرکز لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم به منظور جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تولید، عنوان کرد: خام فروشی مواد اولیه صرفا به نفت خلاصه نمی‌شود و متاسفانه این پدیده در سایر بخش‌های صنعتی کشور هم وجود دارد.


منتظری خاطرنشان کرد: در لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم دو رویکرد مهم کاهش مالیات تولید و همچنین اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولیدکنندگان درج شده که بر اساس آن‌ها می‌توان حجم خام فروشی مواد اولیه در سایر حوزه‌های اقتصادی کشور را متوقف کرد.


این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: در صورت تصویب این لایحه و متوقف شدن خام فروشی مواد اولیه و حمایت از تولیدکنندگان، ما شاهد افزایش مشارکت مردم در امر تولید و در نتیجه تحقق شعار سال خواهیم بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مشارکت مردم ، تولید ، مالیات مستقیم ، خام فروشی ، مشوق مالیاتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9L

دیگر خبرها

  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • عراق اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا
  • کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید