Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@23:47:27 GMT

رفتار رمه‌اي در بازار ارز و سکه

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۳۳۶۷۲

رفتار رمه‌اي در بازار ارز و سکه

خبرگزاري آريا - استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان با انتقاد از اينکه روزبه‌روز نقش دولت در اقتصاد کشور پررنگ‌تر مي‌شود، تصريح کرد: متاسفانه اقتصاد ايران به نرخ افزايشي تورم عادت کرده، بنابراين در چرخه اقتصاد، افزايش نرخ تورم موجب ايجاد رکود مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، کميل طيبي در خصوص مشکلات اقتصاد ايران به‌خصوص در دوران تحريم‌ها، اظهار کرد: تحريم‌ها بار هزينه‌اي بالايي را به اقتصاد کشور تحميل خواهد کرد، اقتصاد ايران طي چند دهه اخير همواره درگير مشکلات قديمي و مزمن بوده است، به‌خصوص در چهار دهه اخير سرمايه‌گذاري جديدي در کشور شکل نگرفته و از سوي ديگر تکنولوژي سرمايه‌گذاري‌ها در توليد و صنعت به روز نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين اقتصاددان با بيان اينکه مسائلي همچون افزايش ساعتي نرخ دلار، انواع ارز، سکه و ... روند نگران‌کننده‌اي ايجاد کرده و به روشني مي‌توان دست دلالان و واسطه گران را در اقتصاد ديد، افزود: با ايجاد رفتار رمه‌اي در بازار ارز و سکه، جامعه دچار نگراني شده و متقاضيان افزايش ارزش دارايي ريال به ارز و سکه در کشور بيشتر شده‌اند.
قطع جريان مالي با دنيا موجب فساد در سيستم بانکي کشور شده است
وي با تاکيد بر اينکه اقتصاد ايران همواره درگير مشکلات بانکي است، افزود: متاسفانه ارتباط نداشتن بانک‌هاي ايراني با بازار و بانک‌هاي بين‌المللي و قطع جريان مالي با دنيا موجب فساد در سيستم بانکي کشور شده است که آثار آن در اختلاس و يا رانت موسسات مالي مشهود است و حتي برخي نهادهاي دولتي به راحتي از فرصت‌هاي رانتي خود استفاده مي‌کنند.
طيبي در خصوص آثار تحريم‌ها بر اقتصاد ايران، تاکيد کرد: به‌طورقطع تحريم‌ها موجب تضعيف پايه و ستون اقتصاد ايران مي‌شود و بار هزينه‌اي بالايي را به اقتصاد کشور تحميل خواهد کرد. متاسفانه افزايش نرخ تورم در بلندمدت بر رشد توليد اثر گذاشته و اگر برنامه درستي اعمال نشود تا دو سال آينده شرايط نگران‌کننده‌تر خواهد شد.
استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان افزود: در حال حاضر غول تورم در کشور بيدار شده است.
وي با بيان اينکه با اعمال تحريم‌ها، ايران برخي از پتانسيل‌هاي تجاري و صادراتي خود را از دست مي‌دهد و با عدم تحقق درآمدها، دچار کسري بودجه خواهيم شد، اظهار کرد: با از دست رفتن فرصت‌هاي صادراتي کشور، درآمدهاي مالياتي دولت نيز کاهش مي‌يابد، درحالي‌که هزينه‌هاي جاري کشور همچون حقوق کارمندان و بازنشستگان سر جاي خود قرار دارد، در اين شرايط با چاپ و نشر پول، نقدينگي غيرمولد در کشور شکل خواهد گرفت.
بهترين راه مقابله با تحريم‌ها مصلحت‌انديشي است
طيبي با اشاره به راهکارهاي مقابله با تحريم‌ها، گفت: بهترين راه، مصلحت‌انديشي است، چرا که با کم شدن تنش‌ها، تلاش براي کاهش ريسک در اقتصاد کاهش خواهد يافت.
سياست‌هاي دستوري کنترل نرخ ارز از سياست‌هاي اشتباه در اقتصاد است
به گزارش ايسنا، وي با تاکيد بر ضرورت کاهش دخالت دولت در اقتصاد، اظهار کرد: سياست‌هاي دستوري کنترل نرخ ارز يکي از سياست‌هاي اشتباه دولت در اقتصاد است، درحالي‌که بايد در تعامل با دنيا نقش تحريم‌ها را کاهش دهيم، چراکه آمريکايي‌ها شمشير تحريم‌ها را از رو بسته و اصرار بر اجراي آن دارند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها

روزبهانی گفت: یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند.

حسین روزبهانی، روانشناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با تاثیرات مثبت و منفی معلم بلاگری اظهار داشت: فضای مجازی و معلم بلاگری، تأثیر معلم بلاگری و تولید محتوایی که این افراد انجام می‌دهنو که قطعاً هم خیلی زیاد شده است را، می‌تونیم به طور همزمان هم یک اتفاق مثبت و هم یک اتفاق منفی در نظر بگیریم. این کار یک شمشیر دو لبه است که یک‌سری محاسن و یک سری معایب دارد.

وی در رابطه با مزایای این کار افزود: زمانی که اون معلم بلاگر یک شیوه تدریس را در فضای مجازی ارائه می‌دهد که خوب و رسا و جذاب هست، باعث می‌شود تعداد مخاطبانش بالا برود و به جای این که یک کلاس بیست نفره از این سبک تدریس استفاده کنند، یک جامعه خیلی بیشتر و جامعه آماری بزرگ‌تری از این سبک تدریس استفاده می‌کنند.

وی افزود: معلم در این موارد سعی می‌کند یک سری خلاقیت‌ها در روش تدریس داشته باشد. مثلا در محتوا یا ساده‌سازی دروس که همین موضوع باعث می‌شود که دانش‌آموزان علاقه بیشتری به آن درس پیدا کنند. همچنین این گسترش جامعه آماری شامل معلم‌های دیگر در شهر‌های کوچیک نیز می‌شود. برای مثال معلم‌هایی که جوان و تازه کار هستند و استرس شروع تدریس را دارند، اگر بخواهند تدریس کنند، با دیدن این شیوه تدریس اولاً تجربه و اطلاعات نو کسب می‌کنند و ثانینا شاید از استرسشان کاسته شده و آمادگی لازم برای آموز دادن را پیدا کنند.

روزبهانی در رابطه با ابعاد منفی این موضوع تصریح کرد: معمولاً معلم‌ها در فیلم‌ها و تولید محتوا‌هایی که از دانش آموزان و در فضای مجازی منتشر می‌کنند، سعی می‌کنند فضایی شاد و خنده دار را نمایش دهند و یا از یک سری از رفتار‌های دانش آموزان فیلم برداری می‌کنند که شاید برای دیگران خیلی خنده دار باشد؛ این را نیز باید در نظر گرفت که یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند و حتی روی خانواده‌اش تأثیر بگذارد.

وی در ادامه گفت: یکی از عوارض آن رفتار نادرست این است که کودک معمولاً سعی می‌کند تنها قسمت شاد خودش بروز بدهد و هیجاناتی مثل غم و غصه ناراحتیش را سرکوب کند. خب همین موضوع باعث می‌شود که خیلی نمایشی رفتار کند و سعی کند این بخش از زندگی خود را حذف و یا مخفی کند. واقعیت‌های زندگی شو و سعی کن لبخند‌ها غیر واقعی داشته باشه که می‌تواند از لحاظ روانی به او آسیب بزند و حتی می‌تواند تا حدودی هوش هیجانی کودک را کاهش بدهد.

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • لبه تیغ
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد