Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: مدارسی که بعد از زلزله کرمانشاه بازسازی شده‌اند استحکام لازم را دارند و اطمینان می‌دهیم بر اثر پس لرزه‌ها تخریب نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، مهرالله رخشانی مهر در آیین آغاز سال تحصیلی جدید که همزمان با بهره‌برداری از ۵۹ مدرسه بازسازی شده مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، امروز (اول مهر) در مدرسه قائم سرپل ذهاب برگزارشد، فضاهای آموزشی را از جمله مهمترین شاخص‌های توسعه یافتگی یک کشور دانست و افزود: نظام جمهوری اسلامی توجه ویژه‌ای به توسعه فضاهای آموشی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرانه فضای آموزشی از ۱.۵ مترمربع در سال‌های قبل از انقلاب اکنون به ۵.۲ مترمربع برای هر دانش آموز رسیده که رقم قابل توجهی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش معماری مدارس و فضاهای آموزشی را از دیگر نکاتی دانست که همواره مورد توجه بوده و یادآوری کرد: باید به سمت ساخت مدارس فاخر و با عمر مفید بالا حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه کشور ایران کشوری زلزله خیز است و مدارس ما باید برای این منظور آماده باشند، اظهار کرد: مدارس باید آنقدر مقاوم باشند که اگر حادثه‌ای رخ داد به کانونی برای مدیریت بحران تبدیل شوند.

رخشانی مهر تاکید کرد: در زلزله کرمانشاه نیز بسیاری از مدارس در برابر زلزله کاملا مقاوم بودند و به محلی برای مدیریت بحران و ارائه خدمات به مردم تبدیل شدند.

به گفته این مسئول، مدارسی که آسیب دیدند نیز هیچکدام از مدارس جدید و ساخته شده بر اساس آیین نامه ها نبوده و همه مدارس تخریبی از مدارسی بود که در لیست تخریب و بازسازی قرار داشتند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه مدارسی که اکنون بازسازی می شوند نیز مقاوم و بر اساس آیین‌نامه ها خواهد بود، گفت: اطمینان می‌دهیم این مدارس در برابر پس لرزه ها مقاوم باشند.

به گفته رخشانی مهر،  ۷۸ مدرسه در مناطق زلزله زده کرمانشاه تخریب شد که اکنون با کمک خیرین بیش از ۲۰۰ مدرسه در حال ساخت است.

وی با اشاره به بهره برداری از ۵۹ مدرسه در مناطق زلزله زده کرمانشاه، افزود: مابقی این مدارس نیز تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته این مسئول اکنون در مناطق زلزله زده در نواحی شهری بجز یک هنرستان در شهر ثلاث باباجانی دیگر مدرسه کانکسی نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بازسازی مدارس زلزله کرمانشاه سازمان نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟