Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اعلام آمادگی برای کمک به آسیب‌دیدگان حادثه تروریستی اهواز گفت: این کمک‌ها با استفاده از کادر و مراکز پزشکی سازمان تامین اجتماعی و همچنین خدمات مشاوره‌ای و روانی سازمان بهزیستی ارائه می‌شود.

به گزارش ایسنا انوشیروان محسنی بندپی در آیین نواختن زنگ مهر در مهدکودک گل مریم ضمن اظهار تاسف از وقوع حادثه تروریستی در اهواز گفت: ما در دو جبهه برای کمک به آسیب دیدگان این حادثه اعلام آمادگی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول اینکه در سازمان تامین اجتماعی با برخورداری از کادر پزشکی و دوم مداخلات سازمان بهزیستی در غالب طرح محب تا بتوانیم آثار روحی و روانی را به حداقل برسانیم.

وی با بیان اینکه امروز حدود ۱۴ میلیون دانش آموز و همچنین حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار کودک در مهدکودک‌ها به تعلیم و تربیت مشغول می‌شوند، تصریح کرد: خوشبختانه امسال آموزش و پرورش مسیر خوبی را طی کرده و تکلیف را تا سه مقطع دبستان حذف کرده است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه طلایی‌ترین مقطع آموزش و تربیت، پیش دبستانی و مهدکودک است، گفت: اگر این مقاطع همراه با نشاط و مهارت آموزی باشد کشور در مسیر رشد قرار می گیرد.

بندپی ادامه داد: ۳۰۰ آدینه مهد، ۲۰۰ مهد کودک قرآنی، ۱۲۰۰ حاشیه مهد و ۸ هزار مهد شهری و ۷۵۰۰ مهد روستایی داریم که جمعا حدود ۱۸ هزار مهد در کشور می شود. سازمان بهزیستی در این مقاطع آموزش و رشد و تکامل همه جانبه را هدف گذاری کرده است.

وی با تاکید بر رشد جسمی، فکری و مهارت آموزی در سنین پایین اظهار کرد: تاکید ما بر این است که سند رشد و تکامل همه جانبه کودکان زودتر شروع به کار کند تا کودکانی تربیت کنیم که اجتماع پذیر، موفق در زندگی مشترک و همدل باشند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تربیت نسلی که همه ابعاد وجودی یک شخص را دارا باشد باید از سنین پایین شروع شود، تصریح کرد: شاید از ۱۸ هزار مهد در کشور تنها ۱۵ درصد شامل این ویژگی ها باشند.

بندپی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم بستری را فراهم کنیم که رشد و تکامل همه جانبه افراد از سنین پایین را داشته و اجتماع خوبی در آینده بسازیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بازگشایی مدارس پیش دبستانی مهدكودك وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۴۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت