Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ترافیک صبحگاهی در معابر بزرگراهی پایتخت و مسیرهای ورودی مانند همت، حکیم، باقری، بابایی، امام علی(ع) و بزرگراه کرج - تهران تا حدود ۹ صبح سنگین بوده که با تدابیر اتخاذ شده و همکاری شهروندان هیچ گره ترافیکی نداشتیم. ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ اجتماعی پلیس تهران نظرات

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، سردار تقی مهری در نخستین روز‌ سال جدید تحصیلی در حاشیه بازدید هوایی از ترافیک پایتخت اظهار کرد: برابر بررسی‌های انجام شده بار ترافیک صبحگاهی تهران که از ساعت 7 بامداد آغاز شده بود تا حدود 9 ادامه داشت و پیش بینی می کنیم موج دوم ترافیک با تعطیلی همزمان مدارس و مراکز آموزشی، سنگین‌تر از ترافیک صبحگاهی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که برابر رصد لحظه‌ای ترافیک که با کمک دوربین‌ها و بالگردهای راهور صورت گرفته است، بار ترافیک کلانشهرها بخصوص معابر بزرگراهی تهران همزمان با بازگشایی مدارس حدود 30 درصد افزایش نشان می‌دهد گفت: ترافیک صبحگاهی در معابر بزرگراهی پایتخت و مسیرهای ورودی مانند همت، حکیم، باقری، بابایی، امام علی(ع) و بزرگراه کرج - تهران تا حدود 9 صبح سنگین بوده که اوج ترافیک را بین ساعات 8:30 تا 9 شاهد بودیم ولی خوشبختانه با تدابیر اتخاذ شده و همکاری خوب شهروندان در معابر درونشهری هیچ گره ترافیکی نداشتیم.

رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که هم اکنون در مرحله دوم طرح ترافیکی بازگشایی مدارس هستیم افزود: بر این اساس تردد وانت بارها و کامیونت های توزیع کالا در معابر پایتخت به جهت روانسازی بار ترافیکی طی 2 هفته مهر ماه از ساعت 6 تا 9 ممنوع است و پلیس به طور جدی با متخلفان برخورد می کند.

وی بخشی از ترافیک فعلی را به دلیل حضور والدین دانش آموزان با خودروهای شخصی مقابل مدارس دانست و گفت: پلیس راهور با همکاری وزارت آموزش و پرورش و شهرداری تمهیدات لازم را اندیشیده و هماهنگی وجود دارد و ‌همه برای سلامت دانش آموزان تلاش می کنند.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: در عین حال توصیه می‌کنیم دانش آموزان حتما از حمل و نقل عمومی و سرویس های مجاز مدارس استفاده کرده و والدین نیز خودروهای شخصی را مقابل مدارس پارک نکنند.

وی گفت: در عین حال انتظار داریم معلمان هم قوانین رانندگی مانند نحوه ورود و خروج مدرسه، تردد در پیاده روها، عبور از خط عابر و توجه به چراغ راهنمایی و رانندگی را در همین روزهای اول به دانش آموزان آموزش دهند تا همیاران پلیس ما که همان دانش آموزان هستند، خدمتگزاران خود در پلیس راهور را در روانسازی ترافیک مهرماه یاری دهند.

رییس پلیس راهور ناجا با تاکید بر این که رانندگان سرویس های مدارس به عنوان رانندگان بخش حمل و ‌نقل عمومی نیز باید الگوی ترافیکی در کشور باشند افزود: دانش آموزان رفتارهای ترافیکی را در کنار والدین خود از رانندگان سرویس های مدارس می آموزند و بر این اساس توصیه می‌کنیم این رانندگان حتما در جاهای مناسب برای سوار و پیاده کردن دانش آموزان توقف و قوانین و مقررات رانندگی را حتما رعایت کنند.

وی در عین حال به سایر شهروندان نیز توصیه کرد در صورتی که کار ضروری ندارند در 2 هفته اول مهرماه بخصوص در ساعات پیک ترافیک تردد نکنند و در صورتی که نیاز به جابجایی در این روزها و ساعات دارند حتما از حمل و‌نقل عمومی استفاده کنند.

رییس پلیس راهور ناجا در پایان به هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این هفته یادآور دلاوری ها و پایمردی افرادی است که جان خود را کف دست گرفتند تا امنیت کشور فراهم شود. ما باید همواره قدردان آنها باشیم و قدردان رهبر فرزانه انقلاب که سکان کشتی انقلاب را در اقیانوس متلاطم کنونی در دست دارند.

انتهای پیام/

R34343/P1014142/S2,21,25/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی در سی و پنجمین نشست کمیسیون حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: مجموعه مدیریت حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها به نوعی مدرسه تربیت کاربران ترافیک است. رانندگانی که در جاده‌ها تردد می‌کنند کسانی هستند که در شهرها و کلانشهرها شخصیت رانندگی آنان شکل می‌گیرد و اگر ما بتوانیم در شهرها و کلانشهر یک قواعد درست و منظمی را حاکم کنیم، محصول این محیط منظم کاربرانی هستند که می‌توانند در هر جایی رفتارهای درست از خود بروز دهند و بنابراین تصمیماتی که در این گونه جلسات گرفته می‌شود می‌تواند برای ارتقای ایمنی حمل و نقل کشور چه در سطح جاده‌ها و چه در سطح شهرها مؤثر باشد.

تأسیس مؤسسات هوشمند ترافیک در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه از تأسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور خبر داد و گفت: تمام مراحل راه اندازی این مؤسسات انجام شده و در حال اخذ مجوز از مراجع قانونی و ذی‌صلاح هستیم و به عبارتی می‌توان گفت که پلیس راهور شاید اولین دستگاهی خواهد بود که با این کار به شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم جامه عمل می‌پوشاند.

حسینی ادامه داد: این مؤسسات توسط کارشناسان بازنشسته پلیس راهور که دارای تجربه‌های فراوان هستند و همچنین کارشناسان مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری‌های کشور و همچنین توسط شرکت‌های دانش بنیان در کل کشور راه‌اندازی می‌شود و یک بخش جغرافیایی در معابر شهری و در جاده‌ها به این مؤسسات واگذار می‌شود و آنها در موضوع اجرای مقررات و کنترل تخلفات با ابزارهای هوشمندی که ما در اختیار آنها قرار می‌دهیم به ما کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال بزرگراه شهید خرازی در کلانشهر اصفهان را به یکی از این مؤسسات واگذار می‌کنیم و این مؤسسه موظف است در طول بزرگراه به طور رفت و برگشت به تعداد مورد نیاز و کافی دوربین هوشمند دستی که مجهز به سیم کارت است دریافت کرده و با استفاده از آنها تخلفات رانندگی در این محدوده را ثبت، آن را به راننده متخلف پیامک و دیتای آن را نیز به سرور ما در تهران ارسال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: علاوه بر این مؤسسات مذکور می‌توانند با جذب کارشناسان پلیس راهور که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و تجهیز آنها به تبلت‌های هوشمند مخصوص ترسیم کروکی در جمع آوری تصادفات هم به ما کمک کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین نرم افزاری شبیه به نرم افزار تاکسی‌های اینترنتی طراحی می‌شود و در این نرم افزار هرکس که تصادف کرد می‌تواند یا مانند سابق با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرد یا از این نرم افزار استفاده کند. سازوکار حق‌الزحمه کارشناسی که در خدمت آن مؤسسه است را هم با بیمه مرکزی توافق کردیم.

تغییر در نحوه پرداخت حق بیمه خودروها

حسینی با بیان اینکه بر اساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته دیگر حق بیمه افراد بر اساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود گفت: این عادلانه نیست که یک فرد زرنگی در سال ده‌ها و صدها تخلف کند اما تصادف نکند او یک میزان حق بیمه پرداخت کند و یک فرد بدشناس و بخت برگشته‌ای که در اولین تخلفش تصادف می‌کند هم یک میزان حق بیمه بدهد و آن وقت تاوانش را بیمه بدهد. در همین راستا با بیمه‌ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتاها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه بر اساس نمره منفی و تعداد جریمه‌ها باید پرداخت شود.

وی افزود: کمک دیگری که مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک می‌توانند انجام دهند پوشش ترافیکی پیرامون مراکز تجاری است و در این خصوص مصوبه آن را از هیئت دولت می‌گیریم که مراکز تجاری موظف شوند با یکی از این مؤسسات قرار داد ببندند تا کارشناسان این مؤسسات با دست افزاری که از ما می‌گیرند ترافیک پیرامونی آن مرکز تجاری را پوشش دهند و ان‌شاء‌الله این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: ان‌شاء‌الله به زودی و نهایتاً تا خرداد ماه راه اندازی این مؤسسات را به صورت رسمی اعلام کرده و فراخوان آن را هم می‌دهیم. انتظار ما این است که حداقل در کلانشهرها شهرداری‌ها به میدان بیایند و این اتفاق را رقم بزنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه نگاه و رویکرد پلیس راهور فقط سلبی و مجازاتی و متکی به جریمه نیست گفت: ما به دنبال این هستیم که با ابزارهای تشویقی و ایجابی و سازوکارهای هوشمند تخلفات را کنترل کرده و در یک نظام دقیق تشویق و تنبیه در اصلاح رفتار کاربران ترافیک تلاش کنیم.

رتبه بندی رانندگان و پیگیری برای اعطای وام بر اساس تخلف و تصادف هر راننده

وی با بیان اینکه موضوع رتبه بندی رانندگان را به جد دنبال می‌کنیم تصریح کرد: معتقدم اگر این کار به سرانجام برسد یک انقلاب بزرگ در اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان رخ می‌دهد و ما می‌توانیم به راحتی در یک بازه زمانی دو تا سه ساله حداقل به میزان ۵۰ درصد از تصادفات، جان باختگان و مصدومان را کاهش دهیم و حتی با انجام درست همین چند کار کشته‌های حوادث رانندگی را به زیر ۱۰ هزار نفر برسانیم.

حسینی همچنین از توافق با بانک مرکزی مبنی بر ارائه تسهیلات بانکی به رانندگان بر اساس میزان تخلفات و تصادفات آنان خبر داد و گفت: در این طرح سوابق تخلفات افراد را در اختیار بانک مرکزی قرار می‌دهیم و مطمئناً وقتی فردی ببیند با رفتار درست رانندگی توانسته با آسان‌ترین راه ممکن تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کند و فردی که تخلفات زیادی کرده برای گرفتن تسهیلات بانکی باید مرتب پله‌های بانک مرکزی و پلیس راهور را طی کند در رفتار ترافیکی خود تجدید نظر کرده و باعث می‌شود که ما به اهدافی که در این حوزه داریم، دست پیدا کنیم.

کد خبر 6095097

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیکی این دو محور مهم شمالی
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۴ اردیبهشت
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • این مسیر یکطرفه شد | ترافیک سنگین خودروها به سمت شمال
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • ترافیک سنگین صبحگاهی در آزاد راه کرج تهران
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی