Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا مسایلی، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به نقش پیشرو ۱۰۰۰ تولیدکننده بخش خصوصی تجهیزات پزشکی، گفت: این شرکت‌ها محصولات خود را به بازارهای جهانی صادر می‌کنند و محصولات صادراتی شرکت‌های ایرانی، بازار ۴۰۰ میلیون نفری منطقه را هدف قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته ۲۴ میلیون دلار صادرات تجهیزات پزشکی داشته‌ایم که رشد ۱۰ برابری معادل ۲۴۰ میلیون دلار برای پوشش بازار آفریقا، خاورمیانه و اروپا مد نظر قرار گرفته است، همچنین ۲۲۰۰ شرکت به نمایندگی از ۶۱۰۰ کمپانی بین‌المللی واردات برخی دیگر از تجهیزات پزشکی به کشور را بر عهده دارند.

مدیرکل ادراه تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت بر تاکید بر حضور موثر تولیدکنندگان در نمایشگاه عمان هلث، افزود: کشور عمان، ظرفیت‌های قانونی مناسب را تدارک دیده است و بر این اساس تولیدکنندگان ایرانی قادر خواهند بود با سرمایه‌گذاری مشترک در این کشور صادرات محصولات ایرانی را شتابی دوچندان بخشند.

جمعیت عمان به تنهایی برای صادرات، هدف نخست ایران نیست و با توجه به قوانین مناسب و دوستی و ارتباط پایدار با عمان، امکان ثبت محصولات ایرانی در این کشور و عرضه آن به بازارهای خلیج فارس امکان‌پذیر شده است. از سوی دیگر طبق تفاهم نامه همکاری با معاون بهداشت کشور عمان، این امکان برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی فراهم آمده است تا زیرساخت‌ها را توسعه دهند و برنامه‌ریزی مناسبی برای عرضه محصولات ایران داشته باشیم.

مسایلی درباره استاندارد محصولات ایرانی یادآور شد: تجهیزات پزشکی صادراتی ایران نه تنها براساس ضوابط استاندارد اتحادیه اروپا تولید می‌شود، بلکه قیمتی پایین تر از رقبای خارجی دارد. در واقع وقتی محصولات ایرانی منطبق با استانداردهای اروپایی است قطعا می‌تواند با اقبال مشتریان همراه باشد.

عمده ترین دلیل قیمت پایین تحهیزات پزشکی ساخت ایران، ظرفیت‌هایی مانند محصولات پتروشیمی و نیروی کار ارزان‌ است که قیمت تمام شده محصول را نسبت به نمونه‌های اروپایی کمتر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه عمان هلث، فرصتی ارزشمند برای صادرکنندگان تجهزات پزشکی فراهم کرده تا تولیدکنندگان محصولات خود را معرفی کنند، همچنین دولت تمهیداتی را فراهم آورده تا ارز حاصل از صادرات را به نرخ بازار عرضه کرده و متناظر با آن ارز دریافت کنند.

مسایلی در پایان تاکید کرد: حضور تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در نمایشگاه عمان هلث، می‌تواند در توانمندسازی این شرکت‌کنندگان سودمند باشد و به سمتی بروند تا با ایجاد هلدینگ‌ها مقدار و تیراژ تولید را صرفه‌مند سازند و هزینه تمام شده محصول را بیش از پیش کاهش دهند. این اقدامی موثر در برندسازی محصولات ایرانی است. متقابلا وزارت بهداشت، تسهیلاتی را برای شرکت‌کنندگان ایرانی برای توسعه صادرات و شرکت در نمایشگاه‌ها در دستور کار قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین مقصد نخست صادرات کشور 

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه میلیون و۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک‌هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش، به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا