Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@09:02:54 GMT

بختیار: توسعه گلپایگان و خوانسار با سرمایه گذاری سالیانه صد میلیارد تومان برای هر شهرستان انجام می شود

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۳۶۸۱۸

بختیار: توسعه گلپایگان و خوانسار با سرمایه گذاری سالیانه صد میلیارد تومان برای هر شهرستان انجام می شود

  نماینده شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی به صدای ایران گفت: توسعه گلپایگان و خوانسار با سرمایه گذاری سالیانه صد میلیارد تومان برای هر شهرستان انجام می شود.

علی بختیار در گفت و گو با صدای ایران خاطر نشان کرد: طی مدت دو سال و نیم که افتخار داشتم در خدمت مردم گلپایگان و خوانسار باشم هدف گذاری ما این بود که در هر یک از شهرستان های ما سالی صد میلیارد تومان سرمایه گذاری بشود و خوشبختانه در هر دو شهرستان به مبلغ صد میلیارد تومان سرمایه گذاری رسیده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی افزود: اخیرا نیز مشوق هایی برای جذب سرمایه گذاری بیشتر در حوزه انتخابیه داشته ایم و نیز اقداماتی درباره منطقه ویژه اقتصادی گلپایگان انجام شده و نیز احداث راه آهن که هم باعث آبادی گلپایگان و هم خوانسار خواهد شد، پیگری شده است.    نماینده گلپایگان و خوانسار ادامه داد: مطالعات، تعیین ردیف بودجه و تعیین مسیر راه آهن همگی انجام شده است و پروژه های دیگری مانند تونل خوانسار به میان دشت ک سالهای متمادی راکت مانده بود نیز در حال پیگیری و انجام است و 50 میلیارد تومان در هیئت دولت به این طرح اختصاص داده شده است.    وی خاطر نشان کرد: همچنین برای ایجاد کارخانجاتی مانند جی تی ال که نیازمند 600 میلیارد سرمایه گذاری است در روزهای گذشته اقدامات مفیدی در این زمینه انجام شده است.    بختیار افزود: بدیهی است که به نتیجه رسیدن این اقدامات زمان بر است و تا اینکه این پروژه ها اجرایی و عملیاتی بشود مدتی چند ساله را زمان خواهد برد.    این نماینده مجلس تصریح کرد: ولی در این دو سال گذشته اقداماتی نظیر ایجاد دانشکده پرستاری انجام شد و در بهمن ماه سال گذشته برای اولین بار دانشجو گرفته است و در نظر داشتیم جاده موته که بیست سال راکت بود را به سرانجام برسانیم که این مورد نیز اجرایی شد و به بهره برداری می رسد.    نماینده گلپایگان و خوانسار ادامه داد: همچنین همه جاده های مواصلاتی به گلپایگان و خوانسار یا دو بانده شده است و یا تا پایان امسال دو بانده خواهد شد.    بختیار افزود: در زمینه تامین آب شرب و تصفیه خانه آب شرب اقدامات انجام شده است و فاز نهایی مربوط به خوانسار هم امسال به مناقصه گذاشته خواهد شد.    وی ادامه داد: علاوه بر اینکه بهره برداری از فاز اول مجمتع آب رسانی به روستاها نیز با حضور وزیر به بهره برداری خواهد رسید.   این نماینده مجلس تصریح کرد: طرح فاضلاب خوانسار نیز که سالها راکت مانده بود نیز توسط وزیر محترم افتتاح خواهد شد و آب رسانی به شهر گل شهر نیز افتتاح  می شود و به بهره برداری خواهد رسید.    نماینده گلپایگان و خوانسار ادامه داد: بنابراین تعداد زیادی از پروژه ها به انجام رسیده ولی تعداد زیادی از اقدامات شروع شده اند که این موارد زمان بر هستند و بین یک تا پنج سال اجرایی شدن آنها طول خواهد کشید تا اینکه بتوانیم آثار این طرح ها و اقدامات را ببینیم.    بختیار افزود: همچنین در زمینه حق آبه کشاورزان سند تخصیص مربوطه را در کمیسیون تخصیص وزارت نیرو تصویب کرده ایم که همه اینها در جهت خواسته ها و مطالبات مردم بوده است و انشالله که بتوانیم در مدت باقی مانده از این دو سال هم بخشی دیگر از این اقدامات را به اتمام برسانیم.    ویدئو گفتگوی صدای ایران با علی بختیار نماینده خوانسار و گلپایگان را در ادامه ببینید:  

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: علی بختیار نماینده گلپایگان و خوانسار صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر