Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری – ایرنا – رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت که این دانشگاه قصد دارد طرح بیمه آموزشی را از سال تحصیلی جدید در مدارس زیر پوشش خود ( سما ) اجرا کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی طهرانچی روز یکشنبه در آئین آغاز سال تحصیلی جدید مدارس سما در قائمشهر، هدف از فعال کردن این نوع بیمه را کاهش دغدغه مالی خانواده ها برای تحصیل فرزندانشان در مدارس سما و همچنین دانشگاه اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اظهار این که بیمه آموزشی می تواند در کنار سایر بیمه ها به خانواده ها در قبال هزینه های زیاد تحصیل فرزندانشان کمک کند، افزود: 85 درصد از دانش آموزان مشغول تحصیل در مدارس سما شهریه پرداز هستند و تامین شهریه همواره یکی از دغدغه های خانواده ها بوده است و دانشگاه آزاد اسلامی هم در تلاش است تا برای رفع دغدغه مردم راه حل مناسب پیدا کند.
طهرانچی اجرای طرح بیمه آموزشی را یکی از راه حل های قابل توجه برای مدارس سما در سال تحصیلی جدید معرفی کرد و گفت که برای این منظور با بانک ها و موسسان قرض الحسنه رایزنی شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور جزییات بیشتری از این طرح را اعلام نکرد ولی اظهار داشت: با اجرایی شدن و پس انداز این بیمه درصدد هستیم تا دانش آموزان شهریه پرداز از مزایای آن استفاده کنند و بتوانند با رفع دغدغه خانواده ها، برای تحصیلات تکمیلی هم برنامه ریزی کنند.
طهرانچی یکی از مزیت های این طرح را روان شدن کارهای مالی پرداخت شهریه در مدارس سما برشمرد و افزود: دانش آموزانی که زیر پوشش بیمه آموزشی قرار می گیرند، می توانند هنگامی که وارد دانشگاه سما شده اند براحتی از عهده شهریه خود بر بیایند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور از نبود توازن میان آمار دانش آموزان مدارس سما و سهم دانشگاه آزاد اسلامی در جذب دانشجو به عنوان یکی از نقاط ضعف یاد کرد و گفت که طرح بیمه آموزشی می تواند به ایجاد این توازن کمک کند.
وی توضیح داد: در حالی که هم اکنون سهم دانشگاه آزاد اسلامی در پذیرش جمعیت دانشجویی کشور 40 درصد است، مدارس سما تنها از سهم پنج درصدی جمعیت دانش آموزی برخوردارند.
طهرانچی با تاکید بر این که دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد یکپارچه تعلیم و تربیت است، وجود توازن در سهم دانش آموزی و دانشجویی این مرکز علمی را مهم برشمرد و افزود: تعلیم و تربیت یکپارچه از پیش دبستانی آغاز می شود و تا مقطع دکترا را در بر می گیرد و از این لحاظ دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیتی بی نظیر در کشور است .
وی تعداد مدارس سما در کشور را 700 واحد اعلام کرد و گفت که با برنامه ریزی های انجام شده بزودی تعداد این مدارس به یکهزار واحد افزایش یافته و سهم مدارس سما از جمعیت دانش آموزی هم بیشتر خواهد شد.
استان مازنداران دارای 38 مدرسه سما با تعداد چهار هزار دانش آموز است.
مازندران در مجموع بیش از 530 هزار دانش آموز دارد که امروز همه آنها در حدود چهار هزار و 200 مدرسه با بیش از 23 هزار کلاس درس سال تحصیلی خود را آغاز کردند.
7334/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي بازگشايي مدارس دبستان سما قائمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد کشور با اشاره به افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد تا ۳۵ درصد گفت: دولت امسال ۲۰ درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفت که  ما در جلسه شورای معاونان در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم  که در پی آن ۳۰ تا ۳۵ درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با بیان اینکه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در قالب دانشکده‌های هنر و رسانه در چالوس گرد هم جمع شدند و مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مسائل آموزشی را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند، گفت: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه همواره در خبر‌ها داشتیم که مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور شرکت می‌کردند، افزود: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، شش برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته بین دانش آموزان داردو اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده با چالش همراه شود.

وطهرانچی بیان کرد: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که امیدواریم با همت و تلاش موانع برطرف شود.

وی همچنین با بیان اینکه ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم و در این جنگ، نگاه هنر و رسانه نقش جدی را بازی می‌کند، تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند .

 

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند