Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@04:07:36 GMT

50 درصد مدارس پایتخت فرسوده هستند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۳۹۴۷۵

50 درصد مدارس پایتخت فرسوده هستند

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، سید محمد بطحایی روز یکشنبه در حاشیه آیین نواختن زنگ شهدای دانش آموز در مهدیه شهدای بهشت زهرا(س) به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: وضعیت مدارس شهر تهران بر خلاف تصور عمومی از بسیاری از استان های کشور بدتر است و این امر مشکلات زیادی را برای دانش آموزان این کلانشهر ایجاد می کند.

 آمار مدارس شهر تهران بیش از چهار هزار واحد اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش در ادامه این مصاحبه با اشاره به اینکه شهرداری تهران همواره تلاش زیادی در بازسازی مدارس انجام می دهد عنوان کرد: با این حال وضعیت مدارس به گونه ای است که وزارت آموزش و پرورش انتظار بیشتری را از شهرداری تهران و وزارت مسکن و شهرسازی در نوسازی مدارس دارد.

بطحایی افزود: اگر دستگاه ها هم افزایی لازم را با هم داشته باشند تا چهار سال آینده می توانیم از وضعیت موجود در پایتخت فاصله بگیریم.

وی بیا کرد: اکنون شهرداری تهران بر اساس تبصره 9 قانون بودجه اجازه تغییر کاربری به مدارس فرسوده در اماکن خاص مانند مناطق تجاری و بافت جمعیتی بالا را می دهد.

بر اساس بند «هـ» تبصره «9» قانون بودجه سال 1396 به وزارت آموزش و پرورش اجازه داده شده تا «به منظور ساماندهی و بهینه سازی کاربری بخشی از املاک و فضاهای آموزشی، ورزشی و تربیتی خود و با رعایت ملاحظات آموزشی و تربیتی نسبت به احداث، بازسازی و بهره برداری از آنها اقدام کند».

وزیر آموزش و پرورش در ادامه اظهارامیدواری کرد که با همکاری شهرداری تهران از این ظرفیت قانونی به منظور تغییر کاربری مدارس فرسوده در امکان خاص استفاده شود.

وی همچنین مهمترین وظیفه آموزش و پرورش را تعلیم درس پایداری و ایثار عنوان و بیان کرد: دانش آموزان باید در کلاس های درس بیاموزند چگونه منافع کشور را به منافع خود ترجیح دهند تا بدین وسیله میهن اسلامی پایدار بماند.

بطحایی گفت: جهت گیری آموزشی مدارس کشور به سمت آموزش ایثار و ازخودگذشتگی است و فرهنگیان در این زمینه از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهند کرد.

در آیین هشتمین زنگ شهید در محل گلزار بهشت زهرا(س) غیر از وزیر آموزش و پرورش، شهردار تهران، فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ و شمار دیگری از مدیران به همراه خانواده معظم شهدا حضور داشتند.

شرکت کنندگان در این مراسم با حضور در مزار شهید دانش آموز حسین فهمیده یاد و خاطر این شهید را گرامی داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش پایتخت تغییر کاربری مسکن وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۹۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، گفت: اردوگاه شهید چمران در چمعالی استان پس از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و فاز یک آن تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، امین سلیمانی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: در اوایل دولت سیزدهم با مسائل مختلفی از جمله کرونا، افت تحصیلی، چالش فضاهای فیزیکی مدارس و چالش حضور در مدارس به‌واسطه کرونا، روبرو بودیم، لازم بود در این زمینه کارهای زیادی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اتفاق‌هایی که در استان صورت گرفت، انتخاب 2 معلم از استان چهارمحال و بختیاری به‌عنوان معلم نمونه کشوری بود. جعفر عالی‌پور و سلمان رستمی، دو معلم نمونه کشوری از استان هستند.

سلیمانی با بیان اینکه متاسفانه سال گذشته با چالش جدی نیروی انسانی در تامین معلم مدارس کشور مواجه بودیم، گفت: مدیریت خوب در سطح آموزش و پرورش استان باعث شد این چالش هم مدیریت شود و مشکل جدی خاصی در استان وجود نداشته باشد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال 1401، مجموعا یک هزار و 70 نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: در سال گذشته نیز یک هزار و 144 نفر از طریق آزمون ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان شدند.

سلیمانی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سال جاری، بیان داشت: در سال جاری نیز یک هزار و 558 نفر از طریق آزمون‌های ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری خواهند شد.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان پس از چندین سال در دولت سیزدهم آغاز شد، بیان کرد: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان در مدارس استان توزیع شد که این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سال گذشته 70 میلیارد تومان تجهیزات در مدارس توزیع شد، گفت: 18 مرکز رفاهی و اقامتی استان در دولت سیزدهم تجهیز و بروزرسانی شدند.

سلیمانی با اشاره به اینکه اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران استان در چمعالی، 18 سال بلاتکلیف مانده بود، خاطرنشان کرد: پس از 18 سال، این اردوگاه تعیین تکلیف شد که ان‌شاء‌الله فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی