Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

دیگر دستور جلسه امروز شورای شهر تهران به موضوع بررسی لایحه اصلاحیه مصوبه 30 نفر از کارکنان شهرداری به عنوان قائم مقام ذیحساب دو اختصاص داشت که مورد نقد و بررسی اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.

 

در ابتدای بررسی این دستور جلسه عدم حضور شهردار تهران و یا معاونین مرتبط با این موضوع از سوی محمد سالاری مورد تذکر قرار گرفت و انتقاد دیگر اعضای شورای شهر تهران نیز سبب شد که رئیس شورای شهر تهران تذکری جدی را به شهردار تهران در این خصوص بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

الهام فخاری در همین خصوص اظهار داشت: عدم حضور شهردار و یا معاونین در شورای شهر تهران زمانی که موضوع کاری آنها مورد بررسی قرار دارد، رویه صحیحی نیست.

 

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران نیز در همین خصوص اظهار داشت: عدم حضور معاون در زمانی که موضوع مورد مسئولیتش در شورای شهر در حال بررسی است نه در شان شورا بوده و نه در شان شهرداری است از این روی تذکری جدی را به شهردار تهران ابلاغ می کنم.

 

در نهایت یک فوریت این دستور جلسه به تصویب رسید.

دیگر دستور این جلسه شورای شهر تهران به معرفی شهرداران مناطق 22 گانه به عنوان ذیحساب یک اختصاص داشت که با رای اعضای شورای شهر تهران این افراد حائز رای لازم شدند.

 

مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران در تشریح این موضوع گفت: پیش از این لیست افراد به شورا فرستاده شده بود که به دلیل تغییر چهار شهردار این لیست به شهرداری بازگردانده شد و پس از اصلاح مواد لازم مجددا برای بررسی به شورای شهر فرستاده شده است.

 

وی اظهار داشت: مهمترین بحث در خصوص ذیحسابان را می توان ارائه گزارش عملکرد به شورای شهر تهران دانست که مقرر شده است هر 6 ماه یک مرتبه این گزارش به شورا ارائه شود.

 

محمد سالاری، عضو شورای شهر تهران در خصوص این موضوع اظهار داشت: شهردار تهران از طرفی می تواند مسئولیت خود را تنفیذ کند و از طرفی دیگر همین افراد باید در شورای شهر تهران رای اعتماد بگیرند که این موضوع تناقض دارد. به گونه ای که باید مشخص شود که اگر شهرداری مورد تائید شورای شهر تهران برای امضا اسناد مالی قرار نگیرد چه انفاقی صورت می گیرد.

 

سید حسن رسولی در پاسخ به این موضوع گفت: قانون اختیارات ذیحسابان یک و دو را مشخص کرده است و بر همین اساس اگر شهرداری رای لازم را اخذ نکند، ذیحساب دو باید این کار را انجام دهد.

 

ابراهیم امینی در خصوص ضرورت وجود این ذیحسابان نیز اظهار داشت: شهرداری به عنوان یک موسسه گسترده به شمار می رود که عملا شهردار حتی اگر ماشین امضا هم باشد، توانایی امضای این تعداد از اوراق را ندارد.

 

شهربانو امانی اما در همین خصوص به رویه مجلس اشاره کرد و گفت: مجلس تنها برای دیوان محاسبات کشوری ذیحساب را مشخص می کند که باد مورد توجه قرار گیرد.

 

در نهایت این دستور جلسه با رای اعضا شورای شهر تهران به تصویب رسید.

آخرین دستور این جلسه شورای شهر تهران به بررسی جابجایی اعضای شعب کمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداری اختصاص داشت که با رای اعضای شورای شهر تهران زهرا صدر اعظم نوری، ناهید خداکرمی و سید آرش میلانی برای یکی از شعبات این کمیسیون و مجید فراهانی، خلیل آبادی و حجت نظری برای شعبه دیگر این کمیسیون انتخاب شدند.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار خواهد شد و در ماههای آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

شهردار تبریز در جریان برگزاری این وبینار به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم پرداخت.

یعقوب هوشیار گفت: کلانشهر تبریز قطب اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و ارتباطی شمال غرب ایران است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود، نقشی اساسی در ارتباطات بین ایران و دنیای غرب دارد. همین موقیعت در طول تاریخ با عبور جاده ابریشم، جایگاه بزرگی در اقتصاد جهانی برای تبریز رقم زده است.

وی افزود: تبریز، پایتخت بازرگانی و تجارت ایران و رقیب تجاری شهرهای چین و قسطنطنیه بود که علاوه بر ثروت، هنر و معماری بسیار زیبایی را نیز در خود جای داده بود. در حال حاضر هم بازار سرپوشیده‌ی تبریز از بزرگترین بازارهای دنیا به حساب می‌آید.

هوشیار اضافه کرد: تبادل فرهنگ یکی از اصلی ترین ارزش‌های جاده‌ی ابریشم بود. هنر، مذهب، فلسفه، تکنولوژی، زبان، علم، معماری و دیگر المان‌های یک تمدن از طریق این جاده‌ها و به واسطه‌ی کالاهای تجارت شده از کشوری به کشور دیگر تبادل می‌شدند. با بسته شدن جاده‌ی ابریشم تجار ناچار به پیدا کردن راه‌های آبی برای تجارت شدند. این مسئله آغازگر عصر کاوش بود که به شکل گیری ارتباطات و اجتماعی جهانی منجر شد.

شهردار تبریز تصریح کرد: از منظر بین المللی، شهرداری تبریز عضو چندین سازمان بین المللی مهم بوده و با ۹ شهر مهم جهان پیوند خواهرخواندگی داشته و با چندین شهر دیگر تفاهم نامه دوستی امضا کرده است و اکنون این شهرداری قصد دارد با ایجاد و تقویت همکاری با شهرهای مهمی که بر روی جاده ابریشم قرار دارند قدم بزرگی در جهت احیا اهمیت تاریخی این شهر بر دارد.

همچنین در ادامه این نشست، شهردار نارا ژاپن علاقه مندی خود برای توسعه مناسبات فرهنگی، علمی و شهری با کلانشهر تبریز به خاطر احترام به قدمت و اهمیت تاریخی را مطرح کرد.

موتونوبو ناکاگاوا در بخش دیگری از سخنان به بیان پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تبریز در شهر نارا در سال‌های پیش رو و پیشنهاد انعقاد قرار داد خواهر خواندگی میان تبریز و نارا در آینده پرداخت.

گفتنی است، تبریز به عنوان یکی از شهرهای استراتژیک واقع در مسیر جاده ابریشم به علت بازار بزرگ آن که قلب تپنده جاده ابریشم در روزگاران قدیم بوده است و سابقه پایتختی چندین باره تبریز در ایران از دیگر موارد مورد بحث و گفتگو میان شهرداران در این نشست بود.

به دنبال برگزاری کنفرانس فضا و زمان بین ایران و ژاپن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار شهردار تبریز و سفیر ژاپن و پیشنهاد تعمیق و توسعه مناسبات میان تبریز و شهر به علت ویژگی‌های استراتژیک این دو شهر نارا مطرح شد و در همین راستا وبینار مشترک با شهرهای تبریز نارا و سمرقند برگزار شد.

همچنین در این دیدار تکرار برگزاری وبینار در ماه‌های آینده در راستای احیا ارتباطات سنتی با سایر شهرهای واقع در مسیر جاده ابریشم از سوی شهردار تبریز مطرح شد.

تشریح ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک شهر نارا به عنوان اولین پایتخت کشور ژاپن و جنوبی ترین شهر ژاپن و شرقی ترین شهر جاده ابریشم دارای میراث فرهنگی بسیار فراوان از دیگر موضوعات مطروحه در این وبینار بود.

کد خبر 6094573

دیگر خبرها

  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • محسن تویسرکانی، به سمت شهردار کرمان منصوب شد
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود