Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۰۵ مدرسه شهرستان دشتیبه امکانات آموزشی مجهز شد و بیش از ۱۱ هزار نفر دانش آموزان از ان بهره‌مند می‌شوند. ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرستان دشتی، احمد طیبیان مجرد ظهر امروز در جمع مسئولان آموزش و پرورش و دانش‌آموزان دشتی اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار، حدود 2 هزار و 50 دانش‌آموز و نوآموز، ورود خود را به مدرسه و پیش‌دبستانی جشن گرفتند که از این تعداد حدود 950 نوآموز در 35 پیش‌دبستانی و حدود 1100 نفر بقیه در کلاس اول و در 61 دبستان شهرستان دشتی سال جدید تحصیلی را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امروز بیش از 11 هزار نفر از دانش آموزان شهرستان دشتی سال تحصیلی خود را در 105 مدرسه آغاز کردند.

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان دشتی ضمن تسلیت به خانواده شهدای اهواز گفت: دشمن بداند با حرکت‌های کور تروریستی رهِ به‌جایی نمی‌برنند و سبب تقویت وحدت، یکدلی و یکپارچگی امت مسلمان ایران می‌شود و دشمنان را مأیوس می‌کند.

طیبیان مجرد با اشاره به تجهیز مدارس به امکانات پیشرفته افزود: همزمان با آغاز سال تحصیلی 105 مدرسه شهرستان دشتیبه امکانات آموزشی مجهز شد و بیش از 11 هزار نفر دانش آموزان از ان بهره‌مند می‌شوند.

علم و تحصیل باید منجر به تقویت ایمان و باورهای اعتقادی و دینی شود

امام‌جمعه خورموج نیز گفت: چهار ملاک و معیار ارزشی در قرآن به رسمیت شناخته‌شده که مناسب با این ایام است.

حجت‌الاسلام عبدالحسین مصلح افزود: ایمان به خدا در رأس این ملاک‌ها قرار دارد، علم و تحصیل باید منجر به تقویت ایمان و باورهای اعتقادی و دینی ما بشود.

وی بابیان این‌که هیچ گنجى سودمندتر از علم نیست تصریح کرد: فضیلتی بالاتر از علم در میان فضائل ما سراغ نداریم و هیچ گنجى سودمندتر از علم و دانش نیست و علم بالاترین فضیلت و ارزش است.

مصلح  سومین ارزشی که در قرآن به رسمیت شناخته‌شده  را تقوای الهی دانست و افزود: فروتنى کنید براى کسى که به او علم مى‌‏آموزید و فروتنى کنید نسبت به کسى که از او علم یاد می‌گیرید، هر کس عالمى را تکریم و احترام کند خداوند را تکریم و احترام کرده است.

امام‌جمعه خورموج ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و تجلیل از شهدا و امام شهدا و تسلیت به خانواده‌های شهدای حادثه تروریستی اهواز گفت: باید قدردان شهدای انقلاب، مدافعان حرم و مرزبانان کشور از سپاه گرفته تا ارتش، نیروی انتظامی و بسیج باشیم.

وی افزود: چهارمین ارزشی که در قرآن به رسمیت شناخته‌شده و متناسب با این ایام است فداکاری و ازخودگذشتگی است.

افتتاح مدارس جدید در سال تحصیلی جدید

فرماندار شهرستان دشتی نیز ضمن تبریک بازگشایی مدارس، تسلیت ایام محرم و شهادت شهدای تروریستی اهواز و تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس با نثار خون خود درس عشق و ایثار را به آزادی خواهان جهان آموختند.

عبدالله نادری خاطرنشان کرد: در طول چهل سال از عمر بابرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی با همه توطئه‌ها و تحریم‌های ظالمانه دشمنان انقلاب اسلامی بر قله افتخار ایستاده‌ایم.

وی بابیان این‌که در جنگ تحمیلی سه عامل سبب پیروزی انقلاب اسلامی در برابر ارتش تا دندان مسلح صدام شد خاطر نشان کرد: ایمان به خدا، نقش رهبری در هدایت جامعه و وحدت و یکپارچگی سبب پیروزی ایران اسلامی در جنگ تحمیلی شد.

نادری بیان کرد: امروز در حال جنگ اقتصادی و روانی دشمن قرار داریم همان‌طور که در 8 سال دفاع مقدس باایمان به خدا، امید به آینده و پیروی از رهبری و وحدت به پیروزی رسیدیم امروز نیز وظیفه ما چنین است.

وی افزود: امروز دشمنان در عرصه‌ای مختلف در تلاش هستند تا به کشور ضربه بزنند و جنگ روانی و رسانه‌ای و برخلاف واقع در فضای مجازی به راه انداخته‌اند که همه باید هوشیار باشیم و در زمین دشمن بازی نکنیم.

فرماندار دشتی از افتتاح فضاهای جدید آموزشی خبرداد و  تصریح  کرد: در 5 سال گذشته در توسعه زیرساخت‌های آموزشی اقدامات مهمی انجام شده که امسال هم چند واحد آموزشی افتتاح شده است.

نادری با اشاره به توطئه‌های دشمنان خاطر نشان کرد:در طول چهل سال از تاریخ انقلاب اسلامی دشمنان انقلاب فشارهای سنگینی به ایران اسلامی وارد کردند اما مردم با توجه به ایمان به خدا، رهبری و اتحاد و همبستگی در مقابل آن‌ها ایستادگی کردند و امروز نیز چنین است.

وی ضمن محکوم کردم حادثه تروریستی اهواز گفت: در سالگرد 31 شهریورماه که صدام به کشور ایران حمله کرد عوامل امریکا و اسرائیل نیز در چنین روزی اقدام تروریستی انجام دادند قطعاً همان‌طور که نتیجه حمله به ایران را دید این‌ها نیز نتیجه آن را می‌بینند.

در پایان نیز زنگ مهر و مقاومت هم‌زمان در 105 مدرسه دشتی نواخته شد.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رنانی صبح سه شنبه در نشست بررسی کتاب «آسیب شناسی نخبگی در ایران» با انتقاد از نظام آموزشی کشور اظهار کرد: ترس من آن است که مدارس استعدادهای درخشان ما تبدیل به مدارسی شوند که تنها ذهن دانش آموزان ما را با داده‌ها پر می‌کنند. این در حالی است که اشخاص باید داده‌های پیرامون خود را بجوند و با کشف روابط علی و معلولی، آن‌ها را به اطلاعات تبدیل کنند. وقتی توانستند این داده‌ها را هضم و جذب کنند تا به انرژی وجودی تبدیل شود، می‌توانیم از تولید «علم و دانش» صحبت کنیم.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: امروز بخش عظیمی از دبیرستان‌ها و دانشگاه‌های ما به انتقال داده‌ها و حفظیات معطوف شده و در بهترین حالت ما دانشجویان را در پایان نامه‌ها به تولید اطلاعات تبدیل می‌کنیم و خبری از تولید علم و دانش نیست. به ما می‌گویند اگر می‌خواهی استاد بشوی باید چندین مقاله بنویسی و با این شیوه دیگر انسان دانشگاهی فرصتی برای آنکه خودش بر روی مسائل کشورش فکر کند، ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نظام آموزشی را وقتی می‌توانیم مفید بدانیم که نیازهای کشور را پاسخ دهد و اگر امروز نمی‌توانیم از این سیستم آموزشی راه حل خلق کنیم به خاطر این است که این نهادهای آموزشی ما در فراگیری داده و نهایتاً در سطح تولید اطلاعات باقی مانده‌اند. امروز دانش آموزان انبوهی از حفظیات و کسب داده‌هایی هستند که نمی‌توانند آن را به سطح بالاتر تبدیل کنند.

رنانی با انتقاد از تربیت انسان تک بعدی در مدارس تیزهوشان ابراز داشت: نظام آموزشی ما امروز دانش آموزان را در عرصه رقابت پرتاب کرده است و تمرکز مدارس تیزهوشان بر پرورش هوش و آی کیو است این در حالی است که تمرکز ما باید بر تربیت با روش‌های معمول زیستی باشد. باید از تمامی ویتامین‌های اجتماعی حد قابل قبولی در وجود دانش آموز باشد نه آنکه مانند انیشتین، شخص در یک بعد نابغه باشد اما در زندگی شخصی خود شکست بخورد.

نویسنده کتاب آسیب شناسی نخبگی در ایران ادامه داد: اگر امروز پژوهشی صورت گیرد متوجه می‌شویم که میزان موفقیت بقال‌ها از میزان موفقیت المپیادی‌ها در زندگی‌شان بالاتر بوده است! در مدارس خاص تنها به پرورش هوش ریاضی و امثالهم می‌پردازند حال آنکه برای زیست مقول نیاز به پرورش انواع هوش‌ها مانند هوش اجتماعی و هوش معنوی داریم. نخبه‌ها اگر چه به جامعه بشری خدمت می‌کنند اما لزوماً این گونه نیست که بتوانند زندگانی خودشان را ارتقا دهند.

وی افزود: ما برای طی مسیر زندگی بیش از سه نوع بازی سراغ نداریم. حالت اول بازی موفقیت است که در آن شخص کل زندگی خود را بر مدار موفقیت تنظیم می‌کند. حالت دوم، بازی مفید بودن است که شخص می‌خواهد در آن پیوسته برای دیگران و جامعه مفید باشد و حالت سوم بازی خوشبختی است که در این بازی شخص در نهایت با خود می‌گوید «چه خوب شد که به دنیا آمدم». در دو حالت شما بعد از موفقیت و مفید بودن به دنبال مرحله بعدی هستید ولی در بازی خوشبختی، مسئله اصلی خود شما هستید.

این استاد دانشگاه اصفهان تصریح کرد: در بازی خوشبختی مسیر اصالت دارد و در بازی موفقیت رسیدن به هدف و نتیجه. کسی که مسیر را فقط گاز می‌دهد از مسافرت تنها خستگی نصیبش می‌شود در حالی که می‌توان از کل مسیر لذت برد. بازی خوشبختی زیستن برای خویشتن است و در ادامه می‌تواند به موفقیت شخصی و مفید بودن برای جامعه هم برسد.

رنانی در ادامه صحبت‌های خود در جمع دانش آموزان مرکز استعدادهای درخشان اصفهان هشدار داد: اگر بگوییم بچه‌ها را طوری تربیت کنیم که بعداً دقیقاً این طور از آن استفاده کنیم، نگاهی ابزاری به آنها داریم. این در حالی است که اگر کسی در مسیر تربیت طبیعی قرار گیرد، خودش در موقعیتی مناسب، استعدادش را بروز می‌دهد. هر کس در مسیر طبیعی و سیر با لذت خود قرار گیر بالاخره روزی خواهد درخشید و بسیاری از فشارها به بهانه تربیت، اضافی است.

وی افزود: انسان سالم کسی است که در سایه «خردورزی» به زیستی متعادل برسد. به همین منظور ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم. یعنی در مدارس تیزهوشان باید افراد خوب ورزش کنند، تغذیه خوب و تفریحات سالم داشته باشند. نظام روابط انسانی خود را گسترش دهند. امروز در نظام آموزش ما خبری از بسط خردورزی نیست. این خرد است که جایگاه تمام داده‌ها و اطلاعات را از نو مشخص می‌کند.

این استاد اقتصاد بیان کرد: نشانه رشد یافتگی یک نخبه آن است که در تلاطمات به هم نریزد. ناراحتی و سوگ طبیعی است اما در نهایت تعادل زندگی شخص نباید به هم بخورد. جامعه جهانی به دنبال آن است که از نخبه‌ها برای پیشبرد مرزها استفاده کند و این خوب است اما آنچه برای مهم است، سرنوشت خود شخص است.

رنانی خطاب به دانش آموزان گفت: درجه انسان بودن ما به میزان انتخابگر بودنمان است. اولین کار شما اثبات انسانیت خودتان به خودتان است و این با انتخاب بزرگ صورت می‌گیرد. شما باید از انتخاب‌های گله وار بیرون بیایید. کسی که جایگاه خودش را پیدا کرده و در بازی خوشبختی می‌گوید خدا را شکر که هستم، دیگر صورت مسئله مهاجرت برایش معنایی نخواهد داشت. کسی که در ایران نتواند مسیر خوشبختی را پیدا کند، در هیچ جای دنیا هم نمی‌تواند. مهاجرت وقتی معنا دارد که در راستای مسیر طبیعی رشد فرد باشد و در غیر این صورت فرار هیچ دردی را دوا نمی‌کند و چه بسا انسان برای رسیدن به زیستی متعادل و معقول از قرار گرفتن در موقعیتی با جایگاه اجتماعی ویژه‌تر و یا درآمد بالاتر پرهیز می‌کند.

کد خبر 6086207

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم
  • جشنواره فوتسال دانش‌آموزان دختران استان بوشهر برگزار شد
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد