Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، سید انور حسینی افزود: قیمت خرید تضمینی محصول چغندرقند برای سال جاری حدود 312 تومان با عیار 16 درصد تعیین شده و محصول چغندرقند پس از برداشت تحویل کارخانه های قند نقده، ارومیه، خوی و پیرانشهر می شود.

وی اضافه کرد: میزان تولید چغندرقند در این شهرستان حدود 69 تن در هر هکتار است و برداشت چغندرقند سه ماه به طول می انجامد که برای بیش از پنج هزار و 550 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار، انجام آزمون خاک، آب و تغذیه کود، رعایت اصول صحیح کشت، داشت و برداشت و حمل به موقع به کارخانه های قند تاثیر بسزایی در افزایش کمیت و کیفیت و عیار قند تولیدی دارد.

حسینی گفت: به منظور کاهش مصرف آب در راستای سیاست های ستاد احیای دریاچه ارومیه برای اولین‌بار در مزارع چغندرقند از روش آبیاری به صورت نوار تیپ استفاده شده که در صورت آموزش کشاورزان و رعایت اصول فنی، بسیار موثر است.

وی ادامه داد: مهمترین مشکل چغندرکاران شهرستان، پرداخت نشدن به موقع مطالبات توسط کارخانه قند نقده است که مراتب به سازمان جهادکشاورزی و فرمانداری منعکس شده و هماهنگی لازم در این خصوص صورت گرفته است.

چغندرقند گیاهی است از تیره اسفناج که به صورت گیاهی یک ساله کشت می‌شود، این محصول در آب ‌و هوای کوهستانی از رشد و کیفیت خوبی برخوردار است و سازگاری وسیعی به شرایط محیط متنوع دارد، به سرما و گرما نسبتا مقاوم است تحمل خشکی را دارد و به شوری خاک نیز مقاوم است.

شهرستان اشنویه دارای ۳۴ هزار هکتار زمین مستعد کشاورزی است که از این مقدار حدود ۲۳هزار هکتار به کشت محصولات زراعی اختصاص می یابد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چغندر قند چغندرقند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند گفت: برداشت گندم و جو از مزارع دشت دژگاه بخش دهرم آغاز شده است و تا اوایل خرداد  در بخش مرکزی ادامه دارد.
سید حسن موسوی افزود: در سال زراعی جاری در شهرستان فراشبند ، ۱۰ هزار و ۳۱۰ هکتار گندم دیم، پنج هزار هکتار گندم آبی، ۱۵۰ هکتار جو آبی و هزار هکتار جو دیم کشت شده است.
به گفته وی، پیش‌بینی می‌شود ۲۰ هزار تن گندم و ۴۰۰ تن جو از مزارع این شهرستان برداشت شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند گفت: در حال حاضر با توجه به اقدامات و پیگیری‌های انجام شده سه مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است.

دیگر خبرها

  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • کشت‌کلزا در مهاباد ۵ برابر افزایش یافت
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت محصول باقلا از سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت گندم از سطح بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع شادگان  
  • خرید محصولات پاییزه در خوزستان از ۵۳۶ هزار تن گذشت
  • برداشت بیش از یک میلیون تن چغندرقند در خوزستان
  • بیش از ۵۳۰ هزار تن محصولات پاییزه در خوزستان خریداری شد