Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره صنایع نساجی و پوشاک هامون بافت کویرگفت: برخی از واسطه گرها و توزیع کنندگان پوشاک در راستای ‏سودجویی خود برای حوزه تولید این محصول در استان مشکل ایجاد می کنند.‏

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رضا نورا در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، افزود: برخی از واسطه ها و توزیع کنندگانی که پوشاک از سایر استانها به ‏سیستان و بلوچستان وارد می کردند، عامل ایجاد مشکل در تولید و عرضه مستقیم پوشاک و خصوصا لباس فرم مدارس تولید ‏استان شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هامون بافت کویر تنها تولید کننده ای است که موضوع تولید به مصرف را در استان محقق کرده است به طوری که ‏مشکلی در تولید وعرضه مستقیم محصول وجود ندارد.
وی ادامه داد: از بهمن ماه سال گذشته کار تولید و عرضه لباس فرم دانش آموزان در استان آغاز شده، درحال حاضر ‏از بین 22تولید کننده ای که آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی استان با آنها قرارداد و تفاهم نامه امضاء کرده است، ‏تنها تولید کننده ای هستیم که توانسته ایم به خوبی مفاد مندرج در این قراردادها را اجرا و با هماهنگی صورت گرفته به ‏صورت مستقیم، لباسهای فرم را بدون هیچ واسطه ای به مدارس درخواست کننده تحویل دهیم.‏
نورا گفت: در روند اجرای مفاد قرارداد، سازمان دانش آموزی و آموزش و پرورش نهایت همکاری و همراهی را با مجموعه ‏هامون بافت کویر داشته اند.‏
وی با اشاره به قیمت های محصولات تولیدی این مجموعه تولیدی، تاکید کرد: کلیه لباس های فرم مطابق نرخنامه مصوب اتحادیه پوشاک شهرستان زاهدان به ‏مصرف کننده عرضه می شود، که این امر زمینه نارضایتی برخی از توزیع کنندگان لباس فرم مدارس شد.
وی گفت: در حال حاضر حدود 200نفر در مجموعه هامون بافت کویر مشغول به کار هستند، همچنین در طی تابستان نیز برخی از ‏مدارس دانش آموزان خود را برای دوره کارورزی به این مجموعه معرفی کرده و آنها نیز با فعالیت در این کارخانه با روند ‏دوخت و دوز آشنا شده و خود نیز به یاری نیروهای این مجموعه پرداختند.‏
وی اضافه کرد: آماده تامین نیاز لباس فرم استان هستیم و هیچ مشکلی در تامین مواد اولیه و عرضه این محصول وجود ندارد.‏
این کارآفرین با اشاره به اینکه تمام مواد اولیه صنایع نساجی کشور از خارج کشور به مثل ازبکستان، هندوستان و قرقیزستان ‏وارد کشور می شود، خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشکلات اقتصادی موجود در کشور و نوسانات قیمت ارز، باعث شده که ‏ اکثر کارخانجات نساجی از فروش محصولات تولیدی خود به داخل کشور خودداری کنند.
وی اظهار کرد: با برنامه ریزی و پیش بینی که از قبل انجام شده بود، با هیچ مشکلی در هامون بافت کویر برای تامین لباس فرم ‏دانش آموزان برخورد نکردیم و با قوت تمام به کارمان ادامه می دهیم.‏
وی با اشاره به این نکته که هیچ مرکز عرضه محصولات تولیدی این کارخانه در شهرهای استان وجود ندارد و عرضه به ‏صورت مستقیم است، خاطر نشان کرد:تا پایان سال تحصیلی روند تولید لباس فرم دانش آموزان ادامه خواهد داشت.‏
به گزارش عصرهامون در چند روز اخیر مشکلاتی در حوزه عرضه لباس فرم دانش آموزان استان ایجاد شده است که به نظر می رسد ‏دست هایی پشت پرده این جریان باشند که پیگیری خبرنگار ما برای رفع ابهامات همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!

بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ روز‌های گذشته منتشر شد و با وجود اینکه انتظار می‌رفت برای شیر مدارس که یکی از مهمترین اقدامات دولت برای دانش آموزان در سال گذشته بود ردیف اختصاصی در نظر گرفته شود، اما از ردیف مستقل در لایحه بودجه خبری نشد.

به گزارش ایسنا، طرح توزیع شیر رایگان در مدارس آذرماه سال گذشته پس از ۱۰ سال توقف با دستور رئیس جمهور در کشور آغاز شد.

این طرح ابتدا در مدارس ابتدایی مناطق محروم با هدف ترویج فرهنگ مصرف شیر بین دانش آموزان، افزایش سطح سلامت دانش آموزان، تامین میان وعده مناسب غذایی برای دانش آموزان، افزایش اشتغال، تشویق دانش آموزان به مصرف شیر، ارتقای آگاهی، کاهش هزینه‌های درمانی جامعه، تامین زیرساخت‌های لازم برای دوره جوانی و میانسالی آغاز به کرد و سپس به مدارس ابتدایی کل کشور تسری یافت.

بر اساس آخرین اظهارات آموزش و پرورش، سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۸ نوبت توزیع شیر در مدارس صورت گرفت و قرار است ۱۵ نوبت دیگر نیز توزیع شود. آموزش و پروش همچنین اعلام آمادگی کرده است که اگر اعتبارات طرح تامین شود توزیع شیر رایگان در مدارس راهنمایی نیز اجرایی خواهد شد و حال سوال اینجاست که اعتبارات این طرح ملی و حائز اهمیت باید چگونه و از کجا تامین شود؟

بنابر نظر کارشناسان جواب این سوال کاملا مشخص است. یعنی، چون طرح ملی و سراسری است دولت باید اعتبارات مورد نیاز آن را از منابع خود تامین و در اختیار بخش اجرایی قرار دهد. یعنی دولت باید برای چنین طرح‌هایی ردیف مستقل در بودجه اختصاص دهد تا دستگاه‌های مجری دغدغه‌ای از بابت تامین اعتبار نداشته باشند. موضوعی که نه تنها برای بودجه ۱۴۰۳ در نظر گرفته نشده بلکه در سنوات قبل هم ردپایی از آن در بودجه دیده نشده و کارشناسان می‌گویند دلیل اصلی توقف طرح و عدم موفقیت آن از ۱۰ سال پیش هم همین بحث تامین اعتبار بوده است.

علت توقف طرح در سال‌های گذشته

حسین چمنی - کارشناس صنعت لبنیات - معتقد است که علت موفق نبودن طرح شیر مدارس در سال‌های قبل عدم تخصیص به موقع و کافی منابع مالی بوده است. اگر چه وی معتقد است مواردی، چون توزیع نامنظم با عدم توزیع شیر در برخی مدارس، نبود پیوست فرهنگی، رعایت نکردن استاندارد‌ها در شیر‌های توزیعی، توزیع استانی شیر مدارس، مشکلات تامین زنجیره سود برای توزیع و نگهداری شیر نیز در عدم موفقیت طرح نقش مهمی داشته است.

به گفته این کارشناس اصرار بر مناقصه شیر مدارس منجر به کاهش کیفیت شیر مدارس شد و در عین حال اصرار بر استانی کردن بودجه این طرح منجر به تاخیر در توزیع شیر مدارس شد به نحوی که سال تحصیلی گا‌ها در حال اتمام بود، اما هنوز وعده شیر توزیع نشده بود. اما استانی کردن بودجه طرح یعنی چه؟

استانی شدن بودجه طرح یعنی بودجه شیر مدارس زیرمجموعه بودجه آموزش و پرورش در هر استان قرار می‌گیرد و هر استانی مسئول تامین شیر مورد نیاز مدارس خود از کارخانجات موجود در استان می‌شود. یعنی اگر در استانی کارخانه‌ای نباشد که شیر مورد نیاز مدارس را تامین کند امکان تامین شیر از استان دیگر وجود ندارد. حال اگر بودجه طرح شیر رایگان مدارس متمرکز شود و استانی نباشد هر استان می‌تواند استان‌های همجوار و معین خود را پوشش دهد که در نتیجه کل کشور از اثرات این طرح بهره‌مند خواهند شد.

برخی از کارشناسان معتقدند چنین طرح‌هایی به بودجه‌ای زیادی نیاز دارد که شاید برای دولت تامین آن مقدور نباشد و یا در اولویت قرار نگیرد، حال سوال اینجاست که دولت برای تامین این میزان اعتبار چه اقداماتی می‌تواند انجام دهد؟

میر اسلام تیموری_رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی می‌گوید پیشنهاد کردیم برای سال تحصیلی آینده از همان خرداد ماه برای اجرای شیر مدارس تمهیدات لازم آغاز شود و دیگر اینکه برای تداوم و تثبیت اجرای شیر مدارس و تامین به موقع اعتبار آن، در بودجه سال آتی محل تامین بودجه شیر مدارس از محل مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌های لبنی به‌خصوص کارخانه‌هایی که در این طرح مشارکت می‌کنند، باشد.

تیموری توضیح داد که برآورد‌ها نشان می‌دهد مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌های لبنی چیزی بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان است که اگر این منابع به شیر مدارس اختصاص یابد، می‌تواند به جای ۳۵ نوبت در ۷۰ نوبت آن هم برای ۱۶ میلیون دانش آموز هم در مقطع ابتدایی و هم در مقطع متوسطه و هم در کلیه مدارس اعم از دولتی و غیر دولتی کافی باشد.

محمدرضا بنی طبا- سخنگوی این انجمن - نیز پیشنهاد کرد که اگر دولت با محدودیت منابع در این بخش مواجه است صنایع لبنی آمادگی دارند که از محل ارزش افزوده این شرکت‌ها شیر با کمترین حاشیه سود تولید در مدارس به صورت رایگان توزیع کنند.

دیگر خبرها

  • ۱۴ سیلو برای خرید گندم مازاد بر نیاز زارعین در آذربایجان غربی آماده سازی شده است
  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳ !
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!
  • خیر خلخالی بیش از۲ هزار دست لباس به دانش‌آموزان اهدا کرد
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق سیستان وبلوچستان
  • صدورسندتفکیکی برای دوهزارقطعه از اراضی طرح مسکن ملی درسیستان وبلوچستان
  • بارش‌های رگباری و تعطیلی مدارس در سیستان‌وبلوچستان
  • با افزایش نرخ رسمی ارز، بازار غیررسمی مهار نمی‌شود