Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار گیلان گفت: در دهه فجر سال ۹۶ و هفته دولت امسال جمعاً هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی در شهرستان رشت ایجاد شده است. ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۴ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدمحمد احمدی عصر امروز در مراسم معارفه فرماندار جدید شهرستان رشت در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: بنا به روایتی از امام حسین(ع) خدمت کردن به مردم نعمتی از جانب خداوند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اشاره به اقدامات خود در دوران حضورش به‌عنوان فرماندار رشت عنوان داشت: در این مدت تلاش کردم تا از تمام ظرفیت‌های قانونی برای پیشرفت شهرستان رشت استفاده کنم.

احمدی با بیان اینکه امروز دولت در تنگنا‌های جدی قرار دارد خاطرنشان کرد: در دوران حضورم در جایگاه فرماندار رشت 222 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال فراگیر در اختیار متقاضیان قرار داده شد.

وی با بیان اینکه 776 طرح اشتغالزای روستایی به ارزش 185 میلیارد تومان در کارگروه اشتغال و توسعه شهرستان رشت به تصویب رسیده است ابراز داشت: ما همه تلاشمان را کردیم تا تمام فعالیت‌ها به اشتغالزایی ختم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اعلام اینکه 64 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان رشت شالیکاری است افزود: بیش از 7 درصد از سهم اشتغال شهرستان رشت مربوط به حوزه کشاورزی است.

احمدی با بیان اینکه 450 کیلومتر از انهار شهرستان رشت طی 5 ماه لایروبی شده است خاطرنشان کرد: 70 درصد از آب‌بندان‌های شهرستان رشت برای استفاده در سال زراعی گذشته آبگیری شده بود.

وی تجهیز اراضی کشاورزی را یکی از اقدامات در دستور کار دولت در استان گیلان دانست و تصریح کرد: تاکنون کمتر از 18 درصد از اراضی کشاورزی شهرستان رشت تاکنون تجهیز شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اعلام اینکه جلسات شورای کشاورزی شهرستان رشت به‌طور منظم در حال برگزاری است گفت: تاکنون 12 میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی به متقاضیان داده شده است.

احمدی با اعلام اینکه در دهه فجر سال 96 و هفته دولت امسال هزار و 200 فرصت شغلی در شهرستان رشت ایجاد شده است اظهار داشت: استفاده از ظرفیت‌ها و تسهیلات ملی یکی از اقدامات انجام شده در دوران حضورم در شهرستان رشت است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای رسیدگی به وضعیت محل دفن زباله سراوان خاطرنشان کرد: 7 هزار و 500 مترمربع زمین از سازمان منابع طبیعی استان گیلان برای ساماندهی سایت زباله‌سوز سراوان گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با بیان اینکه امروز 28 حزب شناسنامه‌دار در استان گیلان مشغول فعالیت است افزود: در 9 ماه حضور در فرمانداری رشت تلاش کردم تا جلسات منظمی با احزاب داشته باشم.

انتهای پیام/ ع

R7877/P1494/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم

فرشاد سلیمانی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره موضوع بودجه و تامین بودجه سازمان‌ها گفت: در مورد بودجه، دو نگرش وجود دارد؛ یک نگاه این است که تعدادی نهاد از قبل در کشور وجود داشتند و بودجه‌ای از ابتدا برای آنها بسته شده که به فراخور هر سال دولت ۱۰-۱۵ آن‌را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نگاه  عملا هنوز حاکم است و ایراداتی دارد، گفت: این دیدگاه بودجه‌ای مبتنی بر تحول نیست و الزامی هم به رعایت سیاست‌های جدید ندارد.

سلیمانی افزود: در برنامه بودجه تلاش می‌شود دولت این دیدگاه قدیمی را تغییر دهد و نگاه جدید را حاکم کند بر این اساس که چه ماموریتی از بخش‌ها می‌خواهیم؟؛ به عنوان مثال ۴۵ سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و برخی نهاد‌ها مولود انقلاب  و برخی دیگر هم از قبل بودند. برخی‌ها ماموریت شان کمرنگ شده و برخی ماموریت شان پررنگ‌تر شده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان عنوان کرد: از نگاه شخص مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، بنیاد ملی نخبگان و مقامات بالادستی، مجموعه‌هایی که درگیر با نخبگان هستند شامل بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم میشوند که  اکنون باید به جد پررنگ‌تر دیده شوند و بودجه هایشان تغییرات اساسی کند.

وی افزود: سال گذشته در بودجه ۱۴۰۲ تغییراتی را از سوی مجلس داشتیم که بودجه ملی نخبگان از حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد؛ بنا شده بود ۱۴۰۲ حدود ۴۳۰ میلیارد تومان به بنیاد اختصاص پیدا کند. از نگاه ما در بنیاد این بودجه هنوز هم کفاف امور بنیاد و مجموعه مخاطبینش که بالغ بر ۱۰۰ هزار نخبه و مستعد در کشور است را نمی‌دهد ولی به هر حال نگاه خوبی بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: متاسفانه تا اسفند ۱۴۰۲ حدود ۴۰ درصد این بودجه محقق شده و ۶۰ درصد هنوز محقق نشده است.

وی گفت: بنا بود جوایزی را به ۵۰۰ نفر اعطا کنیم که البته از نخبگان حوزوی و نخبگان تحت پوشش کمیته امداد بودند. در صدد بودیم از استعداد‌هایی که از کمیته امداد دریافت وجه می‌کنند  حمایت ویژه‌ای داشته باشیم که این دو مورد اعتباری حدود ۳۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

به گفته معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، متاسفانه این اعتبار را نداریم که بدهیم به این دلیل که تحقق بودجه اتفاق نیفتاده و هر چه تلاش می‌کنیم متاسفانه بدنه سازمان برنامه و بودجه همراهی نمی‌کند.

وی تصریح کرد: ما خودمان برای این تخصیص‌ها نگرانیم، زیرا بودجه ۱۴۰۲ آنطور که باید تحقق نیافت. ۱۴۰۳ تقاضای ما یک بودجه دو همتی بود. حاضریم هر جا که هست دفاع کنیم ولی نهایتا سازمان برنامه و بودجه به ما اعلام کرد با یک افزایش ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: این همان غلبه نگاه اول است، نگاه تحولی به بخش‌ها نداریم و می‌گوییم همان فرمان ادامه پیدا کند، نمی‌توانیم نهایتا این قول را بدهیم که مشکلات نخبگان را برطرف کنیم، مهاجرت نخبگان را سعی کنیم متوقف کنیم و حتی در یک مرحله‌ای معکوس.

وی در پاسخ به این سوال که جلوگیری از مهاجرت نخبگان نیاز به بودجه دارد؟ گفت: آنچه مقام معظم رهبری فرمودند این بود که نخبه اشتغال و امکان تحقیقات مستمر از ما می‌خواهد. برای اینکه برنامه ریزی کنیم و حداقل‌ها را برای نخبه فراهم کنیم بودجه می‌خواهیم در همه جای دنیا چه کشور‌های پیشرفته و چه در حال توسعه این بودجه را دارند.

سلیمانی تصریح کرد: از چین گزارش دقیق داریم که به جد در رفاه نخبگان سرمایه گذاری می‌کند و برایشان شغل در نظر می‌گیرد؛ مسکن می‌دهد حتی از تحقیقات شان حمایت می‌کند. نتایجشان را هم می‌گیرد. برای اولین سال که گزارش می‌دهد اعلام می‌کند شاهد مهاجرت معکوس است. چینی‌هایی که به خارج از کشورشان رفته اند برای خدمت به کشورشان برمی گردند.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: این اتفاق می‌افتد، نگاه در سطح رهبری و ریاست جمهوری مشکلی ندارد و حتی مطالبه می‌کنند، اما در سطح بدنه جایی که با سازمان برنامه و بودجه و یک بخش‌هایی با مجلس طرف هستیم نیازمند تغییر نگاه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • لایروبی بیش از نیمی از انهار کشاورزی شهرستان رشت
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران
  • دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با کارکنان راه و شهرسازی استان هرمزگان
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی
  • رفع تصرف اراضی استملاکی شهرستان لاهیجان
  • نقش مهم اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی خراسان رضوی
  • سرمایه گذاری ۸۰میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند