Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: استرس ممکن است حملات بیماری ام‌اس را تشدید کند اما شروع کننده بیماری نیست.

محسن بشتام در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص اینکه آیا دختران مبتلا به ام‌اس می‌توانند باردار شوند، اظهار کرد: افرادی که به ام اس از نوع پیشرفته مبتلا هستند نیز باردار شده و زایمان کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ممکن است داروهایی که در طول بارداری تزریق می‌شود تغییر کند. تنها خطری که این مادران را تهدید می‌کند این است که بعد از زایمان ممکن است که بیماری تشدید شود. به ویژه در شش هفته اول بعد از زایمان ممکن است که بیماری شعله‌ور شود و یک حمله رخ دهد.

وی با اشاره به اینکه استرس هیچ وقت باعث شروع بیماری نمی‌شود اما می‌تواند باعث تشدید حملات شود، گفت: ممکن است بسیاری از افرادی که در کنارمان می‌بینیم ام اس داشته باشند. بیماران ام‌اس زندگی عادی دارند و حتی ازدواج یک بیمار ام‌اس با یک انسان سالم ممکن است.

وی با بیان اینکه البته در مادرانی که مبتلا به ام اس هستند احتمال اینکه فرزند دختر نیز مبتلا به ام‌اس شود بسیار است، ادامه داد: متاسفانه بیماری‌ ام‌اس در جامعه بسیار بد معرفی شده است و تصور همه بر این است که فردی که به ام‌اس مبتلا است در عرض دو الی سه ماه روی ویلچیر می‌نشیند. در صورتی که این طور نیست.

در همین زمینه: کشف سلول جدید موثر در درمان ام‌اس آنچه درباره بیماری ام اس باید بدانید بیماران مبتلا به ام.اس، امنیت شغلی ندارند ماهی علیه ام‌اس ام.اس در چه کسانی شایع‌تر است؟ استرس یکی از فاکتورهای ابتلا به ام.اس

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است

ترانه علیدوستی دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

اخباری مبنی بر بیماری ترانه علیدوستی در روزهای گذشته منتشر شده که موجب نگرانی جامعه سینمایی و مخاطبان شده است. بطور معمول در این مواقع واکنش‌های احساسی و معمولا تلخی منتشر می‌شود که عمده آنها هم تحت تاثیر فضای مجازی و تحلیل‌ها و تفاسیر منابع نامعتبری است که اطلاع‌رسانی دقیق در دستور کار آنها نیست.

از همین رو خبرنگار سینما اعتماد پیگیر وضعیت ترانه علیدوستی و نوع بیماری این بازیگر شد. ترانه علیدوستی حدود ۶ماه پس از آزادی خود از زندان دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که «سیستم ایمنی» واکنش بیش از حدی به برخی داروها نشان می‌دهد. در نتیجه این امر باعث ایجاد علائم متعددی مانند تب، ناهنجاری‌های خونی و التهاب اعضاء در سراسر بدن می‌شود.

بنا بر گزارش‌های رسیده به سینما اعتماد، خوشبختانه ترانه علیدوستی به موقع متوجه وجود این سندروم شده و درمان‌ها و مراقبت‌های لازم را از ماه‌ها قبل در سکوت انجام داده و پس از پی گرفتن چندین روش درمانی و دارویی، در نهایت توانسته این سندرم را کنترل کند و به شرایط نرمال نزدیک شود و این درمان‌ها به صورت دوره‌ای و برای رسیدن به سلامتی کامل ادامه دارد.

ضمن اینکه حضور چند روزه این بازیگر در بیمارستان کسری تهران که موجب نگرانی‌ها هم شده بود، در ادامه همین مراقبت‌ها بوده که البته به دلیل کاهش اکسیژن خون چند روزی به طول انجامیده و ترانه علیدوستی در حال حاضر شرایط خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • برپایی کنفرانس آندومتریوز (نابه‌جایی آستر رحم) در بیمارستان امام سجاد(ع)
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • کم‌خطر اما پردردسر!
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است