Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@22:51:00 GMT

ردیابی خون مظلومان اهوازی

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۴۵۵۰۳

ردیابی خون مظلومان اهوازی

مردم منتظرند سپاه انتقام خون بی گناهان مظلوم اهوازی را از دولت‌های دست نشانده آمریکا در منطقه بگیرد. آن‌هایی که حمله به زنان و کودکان و مردم عادی را عملیات تروریستی نمی‌دانند، باید طعم تلخ این تفسیر و تأ‌ویل از تروریسم را بچشند.

خبرگزاری فارس: «محمد کاظم انبارلویی» کارشناس مسائل سیاسی، در یادداشتی نوشت:

مقام معظم رهبری در پیام خود به مناسبت شرارت تروریست‌های آمریکایی فرمودند؛ "این جنایت، توطئه دولت‌های دست نشانده آمریکا در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" با همین بیان، می‌شود خون به ناحق ریخته مظلومان اهوازی را ردیابی کرد.
در اولین ساعات وقوع جنایت تروریستی در اهواز، عبدالخالق عبدالله، مشاور سیاسی ولیعهد امارات در واکنشی ابلهانه گفت:
۱- حمله به یک هدف نظامی، اقدام تروریستی نیست.
۲- انتقال نبرد به داخل ایران یک تصمیم علنی است و در آینده افزایش می‌یابد!
از این بیان هم یک سرنخ روشن از جنایت تروریستی در اهواز را می‌توان بدون کمترین پژوهش به دست آورد.
گروهک جدایی طلب و تروریستی الاحوازیه که در لندن و کپنهاک دفتر رسمی دارد و از حمایت عربستان و امارات برخوردار است، مسئولیت این جنایت ددمنشانه را پذیرفت و بیانیه رسمی در مورد این جنایت صادر کرد. یعقوب شوشتری در سایت این گروهک به عنوان سخنگو عکس‌هایی دارد از سفر به تل آویو و ریاض و حمایت بی پرده آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی و برخی از شیوخ خلیج فارس را از این گروهک تروریستی واتاب می‌دهد.
اگر اعتراف مشاور سیاسی ولیعهد امارات مبنی بر به خاک و خون کشیدن کودکان، زنان و مردم بی دفاع اهوازی را جدی بگیریم و آن را به تعبیر وی "انتقال نبرد به داخل ایران به عنوان یک تصمیم علنی" تلقی کنیم، همچنین قول وی را مبنی بر اینکه حمله به یک هدف نظامی (یعنی حمله به مردم بی دفاع که برای تماشای یک رژه نظامی آمده اند) را اقدام تروریستی ندانیم، از این پس رژه نظامی در کشور امارات و عربستان و برخی کشور‌هایی که از تروریست‌ها حمایت می‌کنند، یک هدف نظامی تلقی می‌شود و آن را می‌توان با موشک‌های نقطه زن به بهانه این حمله نظامی کور تروریستی، درهم کوبید.
به قرائت مشاور سیاسی ولیعهد امارات، از این پس بسیاری از هدف‌های غیر نظامی را می‌توان نظامی تلقی کرد و خدا می‌داند با این قرائت چه بلایی سر امنیت در کشور عربستان و امارات خواهد آمد.
آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی می‌خواستند تابستان داغی را برای ایرانیان به ارمغان بیاورند که نشد. با حادثه اهواز، شروع خوبی را برای نبرد‌های پاییز جبهه مقاومت در یمن، سوریه و... رقم زدند. ضمن اینکه ایران اسلامی با حادثه اهواز، حق مقابله به مثل را با تنبیه متجاوزان برای خود باید محفوظ بدارد.
مردم منتظرند سپاه انتقام خون بی گناهان مظلوم اهوازی را از دولت‌های دست نشانده آمریکا در منطقه بگیرد. آن‌هایی که حمله به زنان و کودکان و مردم عادی را عملیات تروریستی نمی‌دانند، باید طعم تلخ این تفسیر و تأ‌ویل از تروریسم را بچشند.
حادثه تروریستی اهواز این پیام را برای کسانی که به فکر نوامیس ملی نیستند و حضور مدافعان حرم را در عراق و سوریه زیر سؤال می‌برند، داشت که؛ "حالا فهمیدید چرا مدافعان حرم در خارج از مرز‌ها جنگیدند؟ "
احضار سفرای هلند و دانمارک و کاردار موقت انگلیس به وزارت خارجه برای ردیابی خون مظلومان اهوازی، اقدامی درست و به موقع بود. همین کار باید برای نمایندگی‌های امارات و عربستان صورت بگیرد و به آن‌ها صریح گفته شود که منتظر اقدام مقابله به مثل ملت و دولت ایران باشند.

منبع: فردا

کلیدواژه: تروریست ها حادثه تروریستی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است

حسن کاظمی قمی سفیر و نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در افغانستان در پیامی در «ایکس» نوشت: تروریسم و مشخصاً داعش خراسان یک تهدید مشترک برون پایه برای ایران، افغانستان و کشورهای منطقه است.

وی با تأکید بر اینکه طالبان شریک ایران در مبارزه با تهدید داعش است، افزود: ما افغانستان را شریک خود در مبارزه با این تهدید مشترک می‌دانیم و همکاری در این حوزه از اولویت‌ها خواهد بود.

کاظمی قمی پیش از این نیز تاکید کرده بود افغانستان مستقل ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد.

 نماینده ویژه ایران در افغانستان چندی قبل در واکنش به حمله تروریستی در مسکو نیز گفته بود کشورهای منطقه باید برابر تروریسم با منشأ خارجی متحدانه عمل کنند.

پیش‌تر سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات تصریح کرده بود: ایران آمادگی خود را جهت تقویت همکاری با حکومت سرپرست افغانستان جهت مبارزه با تروریسم اعلام می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • طالبان حمله تروریستی داعش در ولسوالی گذره را محکوم کرد
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • حمله تروریستی به مسجدی در هرات/ ۶ نمازگزار کشته شدند
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • حمایت دانشگاهیان قمی از مظلومان غزه