Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، جبهه آزادیبخش ملی سوریه که متشکل از سه گروه جبهه نجات سوریه، جیش‌الاحرار و صقورالشام است با ایجاد یک منطقه حائل نظامی در منطقه ادلب به این شرط موافقت کرده که همچنان بتواند مسلح باقی مانده و مجبور به واگذاری سلاح‌های خود نباشد.

 

به گزارش شبکه ntv  آلمان، شورشیان می‌گویند: «ما جانب احتیاط را رها نمی‌کنیم و هنگام خروج از منطقه گوش به زنگ هستیم که آیا خیانتی از سوی رهبران سوریه یا متحدانشان، ایران و روسیه در مورد توافقمان صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

جبهه آزادیبخش ملی سوریه می‌گوید، با متحد خود ترکیه به صورت غیر محدود همکاری می‌کند تا از پیامدهای عملیات بزرگ ارتش سوریه علیه ادلب، بزرگ‌ترین و آخرین پایگاه تروریست ها جلوگیری کند.

 

در همین حال، گروه حراس‌الدین که البته اصلی‌ترین گروه در ادلب سوریه به شمار نمی‌رود، از دیگر گروه‌ها دعوت کرده تا عملیات نظامی جدید راه بیندازند.

 

گروه حراس‌الدین گفته است که توافق میان روسیه و ترکیه را قبول ندارد و دست به اقدامات متقابل خواهد زد.

 

این درحالی است که گروه تحریر الاشام که اصلی‌ترین گروه تروریستی در آن منطقه است، هنوز واکنشی نسبت به توافق روسیه و ترکیه نشان نداده است. اما اعلام موضع گروه حراس‌الدین می‌تواند کار را برای اجرای توافق میان روسیه و ترکیه دشوار کند.

 

حراس‌الدین شامل جیش الملاحم، جیش البادیة، جیش الساحل و گروه موسوم به گردان‌های البتار در حومه شمالی لاذقیه است و بیشتر اعضای آن از خارجی ها هستند.

 

این گروه از سوی تروریست هایی تشکیل شد که در تحریر الاشام و و جبهه النصره حضور داشتند و روابط خود را با القاعده قطع کردند.

 

ترکیه و روسیه با هم بر سر ایجاد منطقه ‌حائل ۱۵ تا ۲۰ کیلومتری از اواسط اکتبر به توافق رسیده‌اند.

 

به گزارش دویچه وله، دو طرف توافق کرده‌اند که تحت نظارت هر دو کشور سلاح‌های سنگین مانند تانک و موشک‌انداز از منطقه خارج شود. به علاوه، "همه جنگجویان افراطی" مانند گروه‌‌‌ تحریر الشام باید از منطقه خارج شوند.

 

اما درست روشن نیست که کدام گروه‌‌ها در این توافق "افراطی" تلقی می‌شوند و آینده گرو‌ه‌های مخالف دولت سوریه چه می‌شود. جبهه آزادیبخش سوریه از سوی ترکیه میانه‌رو تلقی می‌شود.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ادلب جام نیوز ترکیه سوریه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کریمی قدوسی: برای تولید سوخت کلاهک هسته‌ای، «نصف روز» زمان لازم داریم

آفتاب‌‌نیوز :

جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس و عضو جبهه پایداری که در انتخابات مجلس دوازدهم رای نیاورد، در خصوص اظهارات جنجال برانگیز اخیرش پیرامون سلاح هسته ای توضیحاتی ارائه کرده است.

کریمی قدوسی روز سوم اردیبهشت ماه در توییتی تلویحا مدعی فاصله یک هفته ای ایران با آزمایش اتمی شد.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در صورت صدور اذن تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله می‌باشد.

جواد کریمی قدوسی، عضو جبهه پایداری چندی پیش نیز قبل از عملیات ایران علیه اسرائیل با انتشار پستی در توئیتر نوشته بود: بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی در ساعت آینده این شرور خواهد فهمید که من بعد در هر کجای دنیا دست به ترور شخصیت های جبهه مقاومت بزند باز با سجیل و خیبرشکن و شهاب ایرانی تنبیه خواهد شد.

کریمی قدوسی اکنون و پس از حواشی متعددی که اظهارات او به وجود آورد، در فایلی ویدیویی به توضیح در خصوص اظهارات خود پرداخته است.

او در این فایل ویدیویی گفته است: بعد از انجام عملیلات وعده صادق و صحبت‌هایی که از سوی رژیم صهیونیستی و حامیانش می‌شد این بود که رژیم صهیونیستی به مراکز هسته‌ای جمهوری اسلامی حمله کند و سایت‌های فردو و نطنز را منهدم کند. اینجا فرمانده حفاظت از مراکز هسته‌ای موضعی گرفت که حمله به مراکز هسته‌ای یعنی عبور از خط قرمز‌های جمهوری اسلامی در تولید سلاح هسته‌ای و احتمال داد که اگر دشمن دست به چنین اقدامی بخواهد بزند، فتوا تغییر کند.

کریمی قدوسی ادامه داد: اما از نظر فنی آیا ایران قدرت تولید سلاح هسته‌ای را دارد؟ بنابر نقد کارشناسان حتی اطلاع فنی که آژانس دارد و قانون مجلس به نام لغو راهبردی تحریم‌ها که غنای اورانیوم تولیدی را به ۶۰ درصد رساند، کارشناسان به ما گفتند که ما نصف روز زمان لازم داریم که چند آبشار غنی سازی را سری کنیم و غنای اورانیوم تولیدی را از ۶۰ به ۹۰ درصد برسانیم. این چیز خاص و سری نیست و آژانس هم مطلع است. از نظر فنی هم یک امر شدنی و خیلی راحت است؛ بنابراین به لحاظ تولید اورانیوم ۹۰ درصد که سوخت اصلی کلاهک هسته‌ای است، جمهوری اسلامی یک نصف روز زمان لازم دارد، حالا بگوییم یک هفته.

او در عین حال تاکید کرد: این تهدید هم متوجه رژیم صهیونیستی نیست، متوجه اروپا و آمریکایی است که پشتوانه اصلی سگ زنجیری خودشان هستند.

کریمی قدوسی همچنین گفت: نکته دوم این است اگر شما کلاهک هسته‌ای داشته باشید، باید موشک با برد بالای ده هزار کیلومتر هم داشته باشید. این رو هم رهبر معظم انقلا فرموده اند هست که فرماندهان از من خواسته اند که برد موشک‌ها را به چند هزار کیلومتر برانیم، اما من اجازه نداده ام. پس اینجا هم اگر ایشان اذن بفرمایند، دانشمندان ایرانی و کارفرمایان و تولیدکنندگان همه آماده اند که نگذارند این امر یک لحظه روی زمین بماند.

این نماینده عضو جبهه پایداری افزود: بعضی‌ها می‌گویند این ممکن است در مذاکرات هسته‌ای خللی وارد کند، نه، این سرعت می‌دهد به اینکه اروپایی‌ها باید زودتر دست و پایشان را جمع کنند و این قدر در تحریم ایران تداوم ندهند. باید بنشینند پشت میز مذاکره و در برابر منطق این ملت تسلیم بشوند.

کریمی قدوسی همچنین گفت: همچنان در فتوا‌های مقام معظم رهبری، تولید و بکارگیری سلاح‌های هسته‌ای امری غیرقابل قبول است، اما اگر زمانی ایشان تشخیص بدهند، فرموند که در هر سطحس ما را تهدید کنند، در همان سطح تهدیدشان می‌کنیم. یعنی اگر دست به تهدید هسته‌ای بزنند، با تهدید هسته‌ای جوابشان را می‌دهیم. اینجا که دیگر با موشک کاتیوشا نمی‌توان جوابشان را داد.

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • کریمی قدوسی: برای تولید سوخت کلاهک هسته‌ای، «نصف روز» زمان لازم داریم
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • اعلام الحربی آمار حملات جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن را منتشر کرد + اینفوگراف
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • هواپیما‌های ائتلاف آمریکایی ۱۴ بار در روز حریم هوایی سوریه را نقض کردند
  • السودانی: اجازه نمی‌دهیم از خاک ما برای انجام عملیات علیه دیگران استفاده شود
  • کدهای سفر اردوغان به عراق
  • عملیات زمینی گسترده ترکیه علیه گروه‌های کُرد در عراق؛ زمان حمله مشخص شد
  • ترکیه منطقه حایل در شمال عراق ایجاد می کند/ حمله زمینی گسترده به شمال عراق بعد از سفر اردوغان