Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@09:06:14 GMT

قیمت کنونی نفت برای همه رضایت بخش است

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۴۵۹۶۱

قیمت کنونی نفت برای همه رضایت بخش است

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ وی روز یکشنبه در نشست کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق کاهش عرضه نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و غیر اوپک (JMMC) در الجزایر با اعلام این مطلب افزود ، باید به اندازه نیاز بازار به آن نفت تزریق کرد. ما اطمینان داریم عرضه نفت پس از اتخاذ اقدام های طولانی مدت کافی خواهد بود، باید اطمینان لازم را به بازار داد و تلاش‌ها را ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



الفالح همچنین خواستار گفت و گوی همه کشورهای تولید کننده نفت در اوپک و خارج از آن و ایجاد ساز و کارهایی برای همکاری میان آنها جهت مقابله با نوسانات بازار شد.

وزیر نفت عربستان اضافه کرد، اوپک و شرکای آن نتایج خوبی به دست آورده‌اند .

وی افزود، همه می‌دانند بازار نفت اهمیت زیادی برای بخش انرژی و اقتصاد کشورهای ما دارد اما بازار همچنان نیاز به تولید بیشتر کربوهیدرات دارد .

الفالح در ادامه گفت، اوپک نقش مهمی در ایجاد ثبات در بازار نفت ایفا کرد و در این چارچوب در ماه ژوئن تصمیم به افزایش تولید نفت گرفت که اقدامی مثبت بود .

وزیر نفت عربستان با اشاره به تاثیرگذاری دو عنصر عرضه و تقاضا در بازار در خصوص نتایج ایجاد توازن میان این دو ابراز خوش بینی کرد و گفت، افزایش تقاضای یک و نیم میلیون بشکه ای وجود دارد و این شاخصی تشویق کننده است.

وی در عین حال گفت باید هوشیار و بیدار بود و دانست چالش های پیش روی کشورهای در حال توسعه چیست و این چالش ها چه تاثیراتی بر اقتصاد و بازار بزرگ نفت می گذارد.

الفالح در ادامه خواستار این شد که کشورهای تولیدکننده در خصوص تحولات بازار نفت دست‌ بسته نمانند و شرایط ژئوپلتیک را در نظر بگیرند و راهبردی مناسب داشته باشند و مقادیری که بازار نفت به آن نیازمند دارد ، فراهم کنند تا بازار نه از جهت عرضه و تقاضا دچار آسیب نشود.

وی در ادامه بر ضرورت گفت و گوی تولیدکنندگان با هم و همچنین گفت و گوی آنها با مصرف کنندگان تأکید کرد .

الفالح در مورد توافق 2016 الجزیره هم گفت، این توافق ثابت کرد کار مشترک ضرورتی انکار ناپذیر است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه گذشته در توییتی تحقیر آمیز از کشورهای حاشیه خلیج فارس خواست تا قیمت نفت را پایین نگه دارند. وی نوشت' ما از کشورهای خاورمیانه حمایت می‌کنیم. آنها بدون ما مدت چندانی در امان نخواهند بود و با این حال همچنان قیمت‌های نفت را بالا و بالاتر می‌برند! ما این را به خاطر خواهیم سپرد. اوپک باید قیمت‌های نفت را اکنون پایین بیاورد.'

به دنبال اقدام ترامپ مبنی بر خروج از توافق هسته ای و تصمیم او برای بازگرداندن اقدامات ضد ایرانی که احتمالا به کاهش سطح صادرات نفت کشور منجر می‌شود، قیمت نفت برای اولین بار از نوامبر ۲۰۱۴ به ۸۰ دلار در هر بشکه رسید؛ چرا که این اقدام در شرایطی که عرضه برخی تولیدکنندگان نفت جهان از جمله ونزوئلا در حال کاهش است و ریسک‌ کاهش تولید کشورهایی چون لیبی و نیجریه همچنان باقی است، موجب شد نگرانی از کاهش عرضه به شدت افزایش یابد.

در اجلاس امروز شرکت کنندگان در خصوص افزایش تولید تا سقف یک میلیون بشکه توافق کردند اما تحلیلگران و کارشناسان نفتی برآورد می کنند که قیمت نفت برنت از 80 دلار نیز افزایش یابد.

دهمین جلسه کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق کاهش عرضه نفت اوپک و غیراوپک (JMMC) صبح یکشنبه در الجزیره آغاز به کار کرد.

این کمیته به ریاست عربستان و با حضور نمایندگانی از 24 کشور و از جمله جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است. گفته شده وزیران انرژی 10 کشور در این اجلاس حضور دارند.

« حسین کاظم پور اردبیلی » نماینده ایران در هیات عامل اوپک ، ریاست هیات ایرانی شرکت‌کننده در این اجلاس را بر عهده دارد.

بیژن زنگنه وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران پیش از این اجلاس گفته بود ایران بر این باور است که کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق کاهش عرضه نفت اوپک و غیراوپک (JMMC) هیچ گونه حق تصمیم‌گیری و اختیار قانونی ندارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت نفت رضایت بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر

امتداد-  کارشناس و فعال بازار طلا با اشاره به افت قابل توجه قیمت طلا و انواع سکه به دلیل کاهش قیمت طلای جهانی و کاهش نرخ ارز در هفته اخیر گفت: تداوم حراج‌ها و همچنین عرضه سکه‌های حراج شده به بازار باعث کاهش حباب سکه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد کشتی آرای در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: قیمت طلا سکه و ارز در هفته که گذشت سیر نزولی پیدا کرد.

وی گفت: برخلاف هفته قبل که به بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی بالاترین سطح خود رسیده بود، از روز شنبه سیر نزولی قیمت‌ها با توجه به ثباتی که هم در مسائل سیاسی و اقتصادی جهانی پیش آمد و هم در بازار داخلی باعث شد قیمت‌ها سیر نزولی پیدا کند.

کارشناس بازار طلا گفت: قیمت اونس جهانی به بالاترین رقم خود یعنی بالای ۲۴۰۰ دلار رسیده بود اما این هفته با ۷۰ دلار کاهش در آخرین معاملات به ۲۳۲۴ دلار رسید.

کشتی آرای اظهار داشت: قیمت طلا و سکه هم با توجه به کاهش ۷۰ دلاری اونس جهانی و کاهش ۲۵۰۰ تومانی نرخ ارز، با کاهش همراه شد به طوری که در این هفته سکه طرح قدیم با یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی دیروز در آخرین معاملات ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد.

وی افزود: قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و ۱۳۵۰ هزار تومان کاهش دیروز در آخرین معاملات ۴۲ میلیون تومان معامله شد.

فعال بازار طلا ادامه داد: نیم سکه این هفته با یک میلیون تومان کاهش ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ربع سکه با ۹۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی دیروز به ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید. سکه یک گرمی هم با ۳۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی دیروز در آخرین معاملات ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان داد و ستد شد.

کشتی آرای گفت: طبیعتاً با کاهش ۷۰ دلاری انس جهانی و کاهش قیمت ارز قیمت طلای آب شده هم کاهش یافت. قیمت هر مثقال طلای آب شده طی هفته اخیر با ۸۷۰ هزار تومان کاهش به ۱۵ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ۱۸ عیار هم با ۲۰۰ هزار تومان کاهش به ۳ میلیون و ۵۲۸ هزار تومان رسید.

فعال بازار طلا تصریح کرد: البته حباب سکه برخلاف روند نزولی قیمت طلا و سکه با کمی افزایش همراه شد علت آن هم ین بود که سکه‌هایی که بانک مرکزی حراج کرد و تا پیش از این باعث کاهش حباب شده بود، تحویل داده نشد. تحویل نشدن سکه‌های حراج شده باعث افزایش ۶۰۰ هزار تومانی حباب سکه شد و به ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

وی همچنین گفت: در مجموع در هفته گذشته با توجه به کاهش هیجانات و التهابات کاذب بازار قیمت‌ها کاهش پیدا کرد و باعث شد معاملات واقعی باشد و می‌توان گفت که داد و ستدها روال عادی خود را پیش گرفت و دیگر شاهد قیمت‌های کاذب و هیجانی نبودیم.

کارشناس بازار طلا اظهار داشت: پیش بینی می‌شود در دو روز آینده با توجه به اینکه امروز جمعه آخرین روز کاری بازارهای جهانی است قیمت‌ها در بازار داخلی در همین محدوده باقی بماند.

کشتی آرای درباره تاثیر حراج‌های سکه بانک مرکزی و عرضه این سکه‌ها در کاهش حباب سکه گفت: از روزی که حراج سکه‌های بانک مرکزی شروع شد حباب سکه کاهش یافت. اما بعد از نوروز با توجه به بودن تقاضا برای خرید سکه و وارد نشدن این سکه‌ها به بازار، باعث رشد حباب سکه شد. اما تداوم حراج‌ها و همچنین عرضه سکه‌های حراج شده به بازار باعث کاهش حباب سکه خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • قیمت سکه یک کانال دیگر عقب‌نشینی کرد