Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@07:08:51 GMT

اختراع هدفون هایی که مراقب سلامتی تان هستند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۴۶۲۲۶

اختراع هدفون هایی که مراقب سلامتی تان هستند

بر اساس تصاویر پتنت‌های جدید، گوگل قصد دارد نوعی از تجهیزات سلامت فردی را در قالب هدفون‌های داخل گوشی ارائه نماید که به تشخیص سلامت افراد کمک می‌کند.

به گزارش صدای ایران از پلازا مگ، این احتمال وجود دارد که گوگل به دنبال کمک کردن به کاربران گوشی های هوشمند باشد تا بیماری‌های آینده خود را زودتر و با معرفی هدفون‌های جدید که می‌توانند به بررسی درجه حرارت بدن بپردازند، شناسایی و درمان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت آمریکایی عرضه‌کننده خدمات جستجوی اینترنتی، به تازگی پتنتی را در همین رابطه به ثبت رسانده است. پتنت صادر شده توسط WIPO نوعی هدفون بی‌سیم و یا باسیم را توصیف می‌کند که می‌تواند اطلاعات را به گوشی هوشمند ارسال کند و این اطلاعات از سوی یک سری اپلیکیشن‌های یادآوری، ردیابی و سنجش تاریخچه بیماری‌ها و مشکلات قبلی افراد مورد استفاده قرار گیرند.

محصولات پوشیدنی مخصوص سلامت و تندرستی که به عنوان گوشی و هدفون به کار می‌روند، ضرورتا چیز جدیدی نیستند؛ اما به نظر می‌رسد که گوگل با راهکار خود مسیر متفاوتی را تجربه می‌کند. دستگاه‌ها و محصولات قبلی عمدتا ضربان قلب را اندازه‌گیری می‌کردند و به بررسی قدم‌های طی شده و فواصل می‌پرداختند. اما راهکار فوق گوگل، واقعا به نظر می‌رسد که با پیشرفت در مسیر تلاش‌های قبلی ساخته شده و محققان این شرکت، در حوزه‌های پزشکی مختلف و در طول سالیان گذشته، به تحقیق پرداخته‌اند. این پیشرفت‌ها شامل ساخت میکروسکوپ‌های مرتبط با سلامتی دارای فناوری‌های ارتقایافته واقعیت افزوده، راهکارهای هوش مصنوعی برای شناسایی سرطان و بیماری‌های دیگر، نرم‌افزارهای مخصوص برنامه دیجیتال تندرستی یا API تجاری مرتبط با سلامتی می‌شود. در این موارد، از همه عمومی‌تر گوگل به تلاش‌های متمرکزی غیر از سیستم‌های سنجش اولیه و بیشتر در ارتباط با سلامت مصرف‌کنندگان پرداخته است.

در راستای این مسیر، جدیدترین راهکار گوگل به ردیابی موارد بیشتری در حوزه سلامت و تندرستی عمومی و کلی بدن می‌پردازد. تشخیص درجه حرارت بدن برای شناسایی پاسخ‌های سیستم ایمنی بدن و تشخیص عوامل مشکلات، بسیار کاربردی است. علاوه بر این، داده‌هایی که توسط گوشی‌ها جمع‌آوری می‌شوند، ضرورتا و تنها توسط دارنده آنها مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. حداقل یکی از تصاویر پتنت مورد نظر، نشان می‌دهد که امکان اتصال ابری در این راهکار به کار می‌رود تا داده‌ها برای چیزی که به نظر بیمارستان به نظر می‌رسد، ارسال شود. بدین ترتیب، عرضه‌کنندگان خدمات بهداشت و سلامت حرفه‌ای می‌توانند نوعی دسترسی ایمن به این مقیاس‌ها داشته باشند و همچنین سیستمی برای ایجاد پیام‌های هشدار در این سامانه به کار می‌رود که در صورت وجود مشکلات غیرطبیعی، نوعی پیام‌های هشدار را از بیمارستان و یا کلینیک ارسال نماید.

جدیدترین راهکار گوگل به عنوان نوعی دستگاه برای سنجش درجه حرارت بدن از طریق گوشی‌های هدفون شناسایی شده که در کنار اپلیکیشن‌های یادآوری‌کننده گوشی‌های هوشمند و خدمات ابری مرتبط با موسسات درمانی شناخته می‌شود؛ تمامی این موارد به وسیله درجه حرارت افراد به دست ِمی‌آید. اما، توصیفات این پتنت به همین موارد خلاصه نمی‌شود. گوگل قصد دارد تا با استفاده از این پتنت، سیستم‌های دیگر ردیابی و سلامت داخل گوش را نیز پوشش دهد. با توجه به کاهش درآمد صنعت تجهیزات پوشیدنی و با در نظر گرفتن این مسئله که نوآوری همراه با انواع تجهیزات یادآوری‌کننده راحت مورد استفاده قرار می‌گیرد، این فناوری جدید می‌تواند نوعی دسته‌بندی جدید را در میان تجهیزات پوشیدنی سلامت ایجاد نماید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: هدفون مخترع سلامتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد

ایتنا - گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود برای اپلیکیشن تماس اندروید، ایموجی صوتی را برای برخی از کاربران فعال کرد.
شرکت گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود، قابلیت عجیبی را برای برخی کاربران فعال کرده که ایموجی‌های صوتی نام دارد. این قابلیت در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «شما می‌توانید احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل تنها از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

درواقع وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

طریقه فعال کردن این قابلیت برای کاربران اندروید اینگونه است که ابتدا وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی می‌شوید یا در صفحه اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) می‌زنیذ تا گزینه ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه «ایموجی صوتی» در صفحه اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

گوگل برای جلوگیری از پخش پشت سر هم صداها با ایجاد فاصله کوتاهی بین ارسال این ایموجی‌ها محدودیتی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته است. 

در حال حاضر کمپانی گوگل آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل را در کانال بتا (نسخه ۱۲۸) دردسترس قرار داده تا برخی کاربران از آن استفاده کنند اما احتمالاً در هفته‌های آینده تمام کاربران امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است