Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا‌، معاون توسعه  ورزش  بانوان  وزارت  ورزش  و جوانان، گفت: مصوبه که در خصوص برنامه ملی ارتقای تندرستی و نشاط زنان و دختران از طریق ورزش به تصویب هیات وزیران رسید بخشی از برنامه جامعی است که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در اولین نشست ستاد ملی زن و خانواده در اسفند 1396 مورد بررسی قرار داد و تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه  داد:  از آن دستگاه هایی که بخشی از این ماموریت به عهده آنها بود وارد میدان شدند و نقطه نظرات خود را ارائه کردند که ورزش هم در این خصوص یکی از دستگاه های اصلی بود. این برای نخستین بار است که وزارت ورزش و جوانان تولی گری ورزش را با محور سیاست گذاری و هدفگذاری ارتقای تندرستی و نشاط دختران در همه دستگاه ها به عهده می گیرد و سایر دستگاه ها ملزم به پیروی از این خط مشی هستند.

 محمدیان  بیان  کرد :این برنامه شامل 4 سیاست کلان، 6 راهبرد اجرایی و 16 اقدام ملی برای راهبرد نشاط زنان در جامعه از طریق ورزش است. بانوان شاغل در سازمان های مختلف دولتی مکلف به ورزش هستند که در اینجا وزارت ورزش یکی از 3 دستگاه اصلی برنامه ریزی، راهبری و نظارت بر این مهم است. در مورد بانوان مناطق محروم و روستایی به طور خاص برنامه هایی داریم که در این مسیر هم دستگاه های مختلف می توانند به ما کمک زیادی بکنند. 

وی افزود: ورزش مرحله اول عملیاتی شدن این 16 برنامه را با همکاری استان ها از سال 96 آغاز کرده است. این نوید را به زنان و دختران ایران عزیز می دهم که انتهای اجرای این 16 برنامه ملی منجر به نشاط و سلامتی آنها با همه استانداردهای روزانه لازم جهت سبک زندگی سالم یک فرد خواهد شد.

محمدیان گفت: در خصوص تفکیک این 16 برنامه باید گفت ، 6 راهبرد اجرایی داریم که مهم ترینش افزایش دانش حرکتی و تندرستی زنان است و در این راستا 3 اقدام ملی تعریف کردیم. اولی طرح ملی سنجش قامت و آموزش حرکت ویژه زنان روستایی است که در حال حاضر فاز اول آن در 620 روستای کشور با حدود 75 هزار زن و دختر انجام شده است. هدف ما  دادن آگاهی به زنان روستایی بود که چگونه از فعالیت های روزمره در راستای کاهش فقر حرکتی و افزایش بهره وری استفاده کنند. 

معاون  توسعه  ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، اضافه کرد:  دوم تدوین نرم ادواری آمادگی جسمانی بانوان ایرانی است که متولی تحلیل داده های آن وزارت ورزش است و مورد سوم توسعه ورزش های محله محور خانوادگی است.نهادینه سازی ورزش در خانواده، افزایش سواد فضای مجازی برای ارتقای دانش و برگزاری جشنواره های مختلف خانوادگی در راستای طرح 30 دقیقه نشاط و تندرستی از دیگر مواردی است که طراحی شده و به امید خدا در هفته تربیت بدنی و ورزش در سراسر کشور اجرایی می شود و تیم های منتخب آماده می شوند تا در فجر چهلم در مسابقات کشوری شرکت کنند.افزایش سهم ورزش در اوقات فراغت، گردشگری ورزشی، جشنواره های همگانی تفریحی دختران ورزشکار و مهم تر از همه افزایش سهم دختران ورزشکار در استفاده از اماکن ورزشی است تا بانوان ما بتوانند با بستر سازی مناسب و ایمنی کامل بخشی از اوقات فراغت خود را جهت دیدن مسابقات ورزشی صرف کنند. 

وی  یادآور  شد: ما اصرار داریم ساعت هایی که اماکن ورزشی در اختیار ورزش بانوان است کاملا تعریف شده، مناسب و مشخص باشد تا بتوانند برای ورزش خود برنامه ریزی کنند.بحث مهم دیگر در این خصوص افزایش جاده های تندرستی در پارک های استان های مختلف کشور است که با کمک شهرداری ها طراحی می شود. در این برنامه به دنبال این هستیم که تعریف استاندارد این اماکن توسط وزارت ورزش با همکاری وزارت کشور و شهرداری ها باشد تا از جاده های تندرستی از حالت جزیره ای خارج و به برنامه ملی تبدیل شود.توسعه ورزش های میراثی در روستاها و مناطق عشایری یکی دیگر از اهداف این برنامه است که برای آن جشنواره های مختلفی را تعریف کردیم و چند سال است در حال اجراست و آن را تقویت خواهیم کرد تا خروجی آن شناسایی استعدادهای ورزشی به خصوص در بانوان زیر 18 سال باشد.

 محمدیان در  پایان گفت:  ورزش های تطبیقی برای گروه های خاص دیگر بحث مهمی بود که خیلی پیگیر اجرای آن بودیم. معلولین قطع عضو، نابینایان، ناشنوایان و بیماران خاص افرادی هستند که باید فضاهای ورزشی به شکل محله محور به گونه ای هماهنگ شود که آنا هم بتوانند در کنار خانواده های خود به ورزش بپردازند. ماموریت دیگر ورزش زنان باردار و کودکان است که حتما باید به صورت ویژه پیگیری شود.تقریبا 80 درصد فاز اول این برنامه ها در سال 1396 آغاز شده است و برخی از آنها به شکل آزمایشی اجرا شده و در صدد هستیم پس از اخذ بازخورد و رفع ایرادات در سال 1397 با جامعیت و قدرت بیشتری برنامه را به پیش ببریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه خانواده زنان گردشگری وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گویندگی در رادیو تازه تاسیس ورزش از اولین‌هایی بود که مرحوم مسعود اسکویی گویندگی آن را بر عهده داشت.
آقای علی شاکری مجری و کارشناس ورزشی با حضور در استدیو شبکه خبر گفت: مهمترین صفاتی که می‌توانم از ایشان یاد کنم مردم داری، فروتنی و تواضع، رئوف بودن، حسن خلق در کنار تخصص و تبحری که در اجرای برنامه‌ها داشت به خصوص با آن صدای جذاب و جادویی و کمک به جوان‌ها و ارتباط­ گرفتن خوب با جوانان­ و انتقال تجربه بدون خست به دیگران و خوش ارتباط بودن موجب معروفیت زنده یاد اسکویی بود.
وی ادامه داد: مرحوم اسکویی علیرغم این که کار خود را در سازمان صدا و سیما با تلویزیون آغاز کرده بود ولی واقعا عاشق رادیو بود، حتی این روز‌های آخر با وجود بیماری تلاش می‌کرد که در رادیو حاضر شود و بتواند با مردم ارتباط برقرار کند.
شاکری ادامه داد: یکی از نکات برجسته مرحوم اسکویی صدای ایشان بود، صدای خاصی که اینقدر جاذبه داشته باشد من در این ۳۰ سالی که در کنار ایشان کار کردم کمتر شنیده ام و در کنار صدای خوب، ­ایشان درست کلمات را تلفظ کردن به عنوان مرجع، حق بزرگی بر گردن رادیو ورزش داشت و ایشان به نوعی شناسنامه رادیو ورزش بود.
این مجری و کارشناس ورزشی افزود: مثل امروز که سازمان صدا و سیما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این همه گستردگی و شبکه های مختلف در گذشته این نبود و ورزش آنچنان که باید مثل امروز مورد توجه خانواده ها نبود ، الان جزئی از مولفه های زندگی مردم شده است که خود ورزش امروزه یک منبع اقتصادی مهم برای هر کشوری محسوب می شود ، آن شرایط ایجاب می‌کرد که ایشان به صورت عمومی به دلیل کمبود نیروی انسانی ­این کار را به بهترین شکل دامه دهد. (گزارشگری برای همه رشته های ورزشی مثل چوگان، تنیس، اتومبیل سواری، ­ اسب سواری و...)
شاکری در ادامه گفت: ­­بزرگترین دستاورد مرحوم اسکویی به شکل معنوی محبوبیتی بود که در نزد مردم داشت و امروز بعد از فوت ایشان شاهد سیل ابراز تسلیت و غم و اندوه چه از سوی رئیس سازمان صدا و سیما، معاونت صدا و رادیو ورزش و همه جامعه ورزشی هستیم.
شاکری گفت: زنده یاد اسکویی خودشان به گزارشگری ­رشته ورزشی والیبال خیلی علاقه داشتند البته قبل از انقلاب فوتبال را هم گزارش می‌کردند و گزارشگری ایشان هیچ وقت جانب دارانه نبود و همیشه تاکید می‌کردند که گزارشگر باید بی طرفی را رعایت کند و یا حداقل باید این انصاف را داشته باشد که آن بازی را بدون مکنونات قلبی خود­به مخاطب خود انتقال دهد.
شاکری در خصوص علاقه خاص زنده یاد اسکویی به رادیو گفت: من هیچ وقت از ایشان دلیل علاقه ایشان را به رادیو­ نپرسیدم که چه حیف ولی می‌دانم که خیلی به رادیو علاقه داشتند و ما همیشه شاهد این بودیم که هر آنچه که تجربه کرده بود به جوانان منتقل می‌کرد.
وی در پایان گفت: مرحوم اسکویی به برنامه «جهان والیبال» ­علاقه خاصی داشتند و من فکرمی کنم که ایشان حاضر بودند همه آن برنامه‌ها را نداشته باشند؛ اما ایشان در برنامه جهان والیبال­­ به عنوان مجری در این برنامه و یا حتی برنامه‌های والیبال حتما حضور داشته باشند و علاقه بسیاری به این برنامه داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • (عکس) استوری اوسمار ویرا برای زنان پرسپولیسی
  • وقاحت که در آزادی رخ داد توهین به همه زنان بود
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • شورای اسلامی و شهرداری شیراز به فرهنگ و ورزش توجه ویژه‌ای دارند
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی