Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رضا نفیسی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی این سازمان که ریاست هیأت ایرانی را برعهده داشت، گفت: سومین نشست کارگروه مشترک حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای ایران و ایتالیا، به‌منظور توسعه هرچه بیشتر مراودات حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای، با پیگیری‌های به‌عمل آمده، پس از گذشت دوازده سال از نشست قبلی، برگزار شد که با اخذ نظر قبلی صاحبنظران بخش خصوصی، موارد متعددی در زمینه تردد رانندگان، ناوگان ترانزیتی و تعداد پروانه‌های مورد مبادله سالانه، عوارض بین دو کشور، مشکلات گمرکی، ملاحظات بارگیری به کشور ثالث، همکاریهای گردشگری زمینی، الزامات زیست‌محیطی، تعدد اسناد لازم در سفر و غیره مذاکره شد و طرفین به توافقاتی دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نفیسی همچنین اظهار داشت: در این جلسه درخصوص برگزاری نشست مشترک بین سفارت ایتالیا در تهران و مقامات صلاحیت‌دار ایرانی، با هدف یافتن راه‌حلهای مناسب در چارچوب و منطق با قوانین و مقررات موجود، در ارتباط با صدور روادید رانندگان کامیونهای بین‌المللی عازم به قلمرو ایتالیا،  توافق لازم فیمابین دو کشور صورت گرفت.

مدیرکل دفتر ترانریت و حمل و نقل بین‌المللی خاطرنشان کرد: در ارتباط با گسترش حوزه همکاری به دیگر زمینه‌های مرتبط با حمل‌ونقل جاده‌ای و راهداری از جمله سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند (ITS)، ایمنی جاده‌ای، راهداری، برنامه‌های آموزشی و دیگر حوزه‌های حمل‌ونقل و ارائه تجارب موفق بین‌المللی در زمینه‌های ذیربط پیشنهادهای لازم از سوی طرف ایرانی و به همراه طرح‌ همکاری پیشنهادی به طرف ایتالیایی تحویل شد.

نفیسی در خاتمه اظهار داشت: طرف ایرانی برای توسعه مسیرهای اتوبوسرانی موردی بین کشور اعلام آمادگی کرد و همچنین طرفین با تاکید بر ضرورت ارتقای همکاریهای گردشگری زمینی، درخصوص جزئیات مسائل حمل‌ونقلی ذیربط، ایجاد یک بنیان مناسب برای تسهیل تردد ناوگان تبادل نظر نمودند.

گفتنی است در این نشست مقرر شد دور بعدی امذاکرات در نیمه اول سال آتی میلادی به میزبانی وزارت زیرساخت و حمل‌ونقل ایتالیا در شهر رم برگزار شود.

کد خبر 4410614

منبع: مهر

کلیدواژه: ایتالیا ایران بین المللی حمل و نقل روابط اقتصادی بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک ایران قیمت نفت صادرات غیرنفتی ایالات متحده آمریکا تحریم اقتصادی ایران دلار اوپک محمد شریعتمداری جنگ تجاری وزارت جهاد کشاورزی بورس پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیدعلی مسعودی رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دایمی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) از انعقاد تفاهم‌نامه این سازمان برای توسعه پژوهش‌های دانشگاهی در زمینه روندهای نوظهور رسانه‌ای خبر داد.

مسعودی با بیان اینکه معمولاً سازمان‌هایی مثل ساترا که کار مهم نظارت را انجام می‌دهند یک روند کاری آرام را جلو می‌برند، گفت: گاهی مواقع رویدادی در جامعه رخ می‌دهد که متاسفانه غالبا هم در چالش‌های تنظیم‌گری هم از نظر مخاطب و هم از نظر تولید کننده مورد حمله قرار می‌گیرد. دلیل این نقیصه هم عدم آشنایی به هنگام ذی‌نفعان با وظایف و اقدامات مهم این نهادهاست.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با تاکید بر اینکه در تمام دنیا رگلاتوری (تنظیم گری) وجود دارد، توضیح داد: ساترا باید خودش را به عنوان تنظیم‌گر معرفی کند و یکی از بهترین راه‌هایی که ساترا می‌تواند با اتکا بر آن خودش را خیلی دقیق معرفی کند، برگزاری نمایشگاه است. مخصوصاً این‌که نمایشگاه برای دانشجوها و استادان دانشگاه بسیار حایز اهمیت است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر جامعه نخبگان درباره این ماجرا توجیه شوند، می‌توانیم به توجیه شدن جامعه و ترویج مشارکت عمومی در حوزه دفاع از حقوق مخاطب و تولید کننده نیز امیدوار باشیم. در واقع تنظیم‌گر خودش با دانش‌افزایی در این زمینه یک نوع سواد رسانه به جامعه اهدا می‌کند. از سوی دیگر همان طور که سکوها در ساترا آموزش می‌بینند و بر حقوق خودشان واقف هستند، مخاطب هم باید حقوق خودش را بداند تا در تولید محتواهای داخلی شاهد ترویج بداخلاقی، بد زبانی و بی‌احترامی به اقوام، مذاهب و فرهنگ‌ها نباشیم.

وی ادامه داد: مخاطب باید برای کنترل چنین مسایلی مطالبه داشته باشد و به کمک تنظیم‌گری بیاید. ساترا یک وظیفه سنگین دارد و باید این وظیفه سنگین را به جامعه معرفی کند و از آن‌جایی حضور در نمایشگاه اهمیت دارد، می تواند این معرفی را برای فرهیختگان جامعه مثل استادان دانشگاه، پژوهشکده‌ها و دانشکده ها انجام دهد.

مسعودی همچنین ضعف پژوهشی را یکی از مهم‌ترین آسیب‌های کنونی حوزه سیاست‌گذاری و اجرا در زمینه آموزش، فرهنگسازی و تنظیم‌گری معرفی کرد و افزود: یکی از کارهایی که من در دانشگاه‌ها کم دیدم، کار روی روندهای جدید به ویژه در مورد تنظیم‌گری است. البته در این زمینه چند رساله دکتری و تحقیق صورت گرفته است اما واقعیت این است که هنوز به آن جایگاه نرسیدیم که بتوانیم در همایش‌ها و تحول سرفصل‌ها از آن استفاده کنیم.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در بخش پایانی صحبت های خود همکاری‌های بین سازمانی برای تولید علم را یکی راه‌های رفع این نقیصه توصیف کرد و گفت: در جلسه‌ای که به تازگی برای تحول در دروس علوم ارتباطات بین برخی دانشگاه‌ها برگزار شده، این مساله که با توجه به وجود نیازهای جدید، ما هم نیاز به دروس و رشته‌های جدید داریم مورد تاکید قرار گرفته است. مثلا به زودی در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره راه‌اندازی رشته رسانه و علوم شناختی را خواهیم داشت. اما برای سایر رشته‌ها و دروس باید اول پژوهش های بسیار زیادی صورت بگیرد تا دستمان برای تولید محتوا و تدریس خالی نماند. تفاهمنامه ای که با سازمان تنظیم مقررات صورت و تصویر فراگیر در این زمینه خواهیم داشت به این هدف کمک خواهد کرد. البته یک ضلع دیگر کار، انجمن سواد رسانه ای است که با مشارکت این دوستان محتوای تولید شده پایش می‌شود و برای بهره برداری بهتر به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

کد خبر 6094987 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی