Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، تصویب قوانین مختلف در مجلس شورای اسلامی همواره یکی از موضوعات جنجال برانگیز جامعه ما محسوب می شود؛ برخی از این قوانین جزئی از مطالبات عمومی کشور است و مجلس شورای اسلامی وظیفه دارد که در پاسخ گویی به این مطالبات اقدامات لازم را انجام دهد.

اما در برهه هایی حساس، موضوعاتی که با پشتوانه مردمی نیز همراه است و می تواند به بهبود اوضاع کشور کمک های شایانی را کند، در مجلس شورای اسلامی نه تنها مورد توجه قرار نمی گیرد بلکه به صورت کاملا مشکوکی از دستور کار این شورا خارج و حتی در مواردی با مخالفت نمایندگان مواجه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«طرح شفافیت آراء نمایندگان» از جمله این موضوعات است که از پشتوانه مردمی بسیار خوبی نیز برخوردار بود. بنابر این طرح، روشن می شود که هرنماینده به کدام طرح رای مثبت و به کدام طرح رای منفی داده است. این موضوعی چندان عجیب و دور از ذهن نیست زیرا که سالیان متمادی در پارلمان بسیاری از کشورها از جمله آمریکا شاهدعملیاتی شدن این طرح بوده ایم که آثار مطلوبی را به همراه دارد.
مسلم است هنگامی که شخصی به یک نماینده رای می دهد و وی وارد مجلس می شود، آن شخص حق این را دارد که بداند نماینده مطلوب خود به لوایح و طرح های مختلف چه رایی داده است.

اسپانسرها به میدان می آیند

متاسفانه در سال های اخیر موضوعاتی از جمله تصویب 9 دقیقه ای برجام و یا تصویب کلیات طرح مبارزه با پولشویی یا همان FATF باعث شده است تا طریقه رای دادن نمایندگان به لوایح مختلف اندکی با ابهام مواجه شود. همچنین مخالفت های غیر منطقی با برخی طرح ها که می تواند سدی در برابر بروز خیل عظیمی از مشکلات از جمله فساد باشد این ابهام را در ذهن به وجود می آورد که دست های پشت پرده ای در مدیریت رای نمایندگان دخیل است.

برای روشن شدن هرچه بهتر این ماجرا با یک منبع آگاه در مجلس شورای اسلامی به گفت و گو نشستیم؛ این منبع آگاه معتقد است برخی مصلحت اندیشی ها می تواند تاثیر بسزایی در رای نمایندگان بگذارد.

این منبع تاکید کرد: برخی اوقات قلب نماینده به دنبال این است که به طرحی رای مثبت بدهد اما مصلحت یک گروه خاص ایجاب می کند که به آن طرح رای ندهد.

او ادامه داد: در چنین فضایی متاسفانه نمایندگان وارد بازی شده اند که برای رای خود باید پاسخ گوی گروهی خاص در مجلس باشند البته که این موضوع بسیار جای تاسف دارد.

این منبع طی اظهاراتی عجیب مدعی شد که برخی نمایندگان دارای اسپانسر هستند و تاکید کرد: ممکن است نماینده ای بخواهد به نفع مردم کاری را انجام بدهد اما اسپانسری که دارد مانع این اتفاق شود.

با توجه به این اظهارات باید دید که نمایندگانی که باید نماینده مردم باشند و مطالبات مردم به بهترین وجه ممکن پیگیری کنند، تا کجا می خواهند با مصلحت اندیشی های مضحکانه از پیگیری مطالبات مردم خودداری کنند؟!

مجلس عصاره فضائل ملت؟!

البته باید یاد آور شد نقش مردم نیز در حضور چنین افرادی در مجلس کمرنگ نیست. اکثر نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی به صورت لیستی و با «تَکرار» فردی خاص وارد مجلس شورای اسلامی شدند و لذا مردم باید در انتخاب های آینده خود اندکی به جای توجه به مسائل حاشیه ای سوابق و عملرکد افراد را در نظر بگیرند.

حال نمایندگان مجلس باید برای وجود چنین اسپانسرهایی که در رای آن تاثیر می گذارد پاسخ گوی افکار عمومی باشند چرا که تصویب یک لایحه و قانون می تواند در سرنوشت و آینده کشور تاثیرات قابل توجهی را داشته باشد.

خبرنگار: شایان دنیادیده

انتهای پیام/

108 / 156 مجلس شورای اسلامی رای FATF اسپانسر لاریجانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رای اسپانسر لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود

به گزارش خبرنگار مهر، «سیدمحمد حسینی» معاون رییس‌جمهور در امور مجلس، امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روز گذشته مجلس کار خوبی انجام داد و نمایندگان اشکالی که شورای نگهبان در مورد اجاره بها گرفته بود را رفع و نهایی کردند.

وی افزود: چون در آستانه تابستان و فصل نقل و انتقالات هستیم و امیدواریم شورای نگهبان هم زودتر تصویب کند تا در وزارت راه و شهرسازی به آن عمل شود.

حسینی افزود: نکته بعدی، تحقیق و تفحص مجلس در مورد سازمان آفات بود که بیشتر به دوران دولت قبل و تا ۱۴۰۰ مربوط می شود.

وی گفت: ضمن آنکه بحث اجرای ماده ۲۳۴ را داشتیم که به وزارت بهداشت و برخی دستگاه‌ها مربوط می‌شد و در مورد کمبود داروها توضیحاتی داده شد و نمایندگان قانع شدند که این مورد به قوه قضاییه ارسال نشود.

حسینی اظهار کرد: دستگاه‌های مختلف از جمله صمت و اقتصاد و وزارت بهداشت همه تلاش خود را می‌کنند تا مشکلات دارویی برطرف شود و مساله ابلاغ به قوه قضاییه منتفی شد چون جرمی مرتکب نشده است و کمبودهایی بوده و تمام تلاش دولت بر جبران این موارد است.

کد خبر 6087456

دیگر خبرها

  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • بررسی موضوع ارز توسط مجلس برای سومین هفته متوالی به تعویق افتاد!
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • افزایش تعداد نمایندگان در دستورکار مجلس/اسامی متاخران امروز
  • التهابات «بازار ارز» حتماً قابل مدیریت است