Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@09:18:46 GMT

دانشگاه آزاد فلاورجان 31 ساله شد

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۴۸۹۵۶

دانشگاه آزاد فلاورجان 31 ساله شد

به گزارش خبرنگار گروه ایسکانیوز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان در دوم مهرماه سال 66 در شهرستان فلاورجان تاسیس شد. این واحد دانشگاهی فعالیت خود را در سال 67 با رشته زبان و ادبیات عرب آغاز کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان در مقطع کاردانی پیوسته دارای ۴رشته است که از جمله آن می توان به نرم افزار کامپیوتر،‌ نقشه کشی معماری ،معماری، حسابداری، کودکیاری و مربی کودک اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این واحد دانشگاهی در کاردانی ناپیوسته دارای 4 رشته کاردانی آموزش زبان انگلیسی، کاردانی حسابداری،‌ نرم افزار کامپیوتر و تربیت معلم آموزش علوم تجربی است.

واحد فلاورجان در مقطع کارشناسی در 10 رشته دانشجو پذیرش می کند که از جمله آن می توان به رشته پرستاری،‌ مامایی،‌ میکروبیولوژی،‌ زیست شناسی –سلولی و مولکولی، زیست فناوری، زیست شناسی جانوری،‌ زیست شناسی گیاهی، حسابداری، مهندسی شهرسازی و زبان وادبیات فارسی اشاره کرد.

این واحد دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی به ترتیب دارای 12 و 5 رشته تحصیلی است. رشته های کارشناسی ارشد این دانشگاه شامل بیوشیمی، میکروبیولوژی –میکروب های بیماری زا، میکروبیولوژی –محیطی، زیست شناسی سلولی ومولکولی، زیست شناسی سلولی ومولکولی-بیوفیزیک، زیست فناوری -میکروبی، زیست شناسی گیاهی -فیزیولوژی،‌ فیتوشیمی،‌ بیوفیزیک،‌ حسابداری، زبان و ادبیات عرب و آموزش و زبان انگلیسی است. از جمله رشته های دکتری تخصصی واحد فلاورجان می توان به بیوشیمی،‌ میکروبیولوژی، زیست شناسی گیاهی-فیزیولوژی، زیست شناسی جانوری -فیزیولوژی و زبان و ادبیات عرب اشاره کرد.

فضای آموزشی دانشگاه آزاد فلاورجان حدود 28375 متر مربع است. این واحد دانشگاهی دارای 33 آزمایشگاه، 2 مرکز تحقیقات و ۹ کارگاه است،‌ از جمله امکانات رفاهی این واحد دانشگاهی می توان به کافی نت، سالن ورزشی، زمین بسکتبال، کتابخانه، مسجد دانشگاه، سالن غذاخوری اشاره کرد،‌خوابگاه دانشجویی واحد فلاورجان از جمله امکانات رفاهی دیگر این دانشگاه است که 400 نفر ظرفیت دارد.

دکتر شهلا روزبهانی از سال 88 تاکنون ریاست این واحد را بر عهده دارد،‌ وی از سال 83 تا 88 به عنوان معاون آموزشی این واحد دانشگاهی مشغول به فعالیت بوده و در رشته دکتری علوم جانوری با گرایش تکوین تحصیل کرده است.

انتهای پیام/

31 / 165 دانشگاه آزاد اسلامی سال روز تاسیس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سال روز تاسیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد در خصوص چرایی تشکیل این رویداد گفت: در دانشگاه، نظام اجرایی و دسته‌بندی داریم بطوریکه مدیران و کارمندان در سلسله مراتبی که قرار دارند با همدیگر ارتباط کاری دارند و نسبت به هم شناخت دارند در  حالی که در نظام علمی اساتید همدیگر را نمی‌شناسند و خیلی نسبت به هم شناخت ندارند و برای این‌که این ارتباط‌ها و همفکری میان اساتید و هیئت‌علمی برقرار شود سعی کردیم تا این نشست را برگزار کنیم. باید گفت که گروه‌های رشته‌ای در دانشگاه آزاد در ۱۸ دسته‌بندی قرار می‌گیرند و با توجه به این حجم از گستردگی؛ هدایت و جمع‌بندی نسبت به موضوعات و مشکلات دانشگاه و رشته‌ها و همچنین شنیدن صحبت‌های اساتید کار سختی است که نیاز به برگزاری این چنین برنامه‌ها و شنیدن نقطه نظرات بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

 
وی ادامه داد: برای این‌که نبض کاری و مسیر راه دانشکده‌ها را تعریف کنیم سعی کردیم تا بر اساس الگوی تمدن نوین اسلامی رهبری که به ۵ مرحله اشاره کردند بر آن اساس گام برداریم. در این مسیر سه مرحله را برای تحول علوم انسانی، اسلامی در پیش داریم که مرحله اول آن سازمان‌دهی است که بر اساس آن قرار است علوم انسانی را به عرصه رسانه و هنر متصل کنیم.

در نظام دانشی جدید در نظر داریم که با تخصیص دانشکده‌های جدید به واحد‌ها (به‌اصطلاح دانشکدگان) به سازمان‌دهی بهتری دست پیدا کنیم تا تعامل‌ها در سطح حداکثری خود قرار گیرند و دائم در حال سنجش مبانی تحول رشته وضعیت رشته‌ها هستیم تا بر اساس یک سیاست گذرای صحیح اقدام به تصمیم‌گیری کنیم. باید گفت که هنر و رسانه همه موجودیت ما را تقویت می‌کند و باید همه علوم را ذیل این رشته‌ها قرار دهیم.

وی خاطر نشان کرد: در صدد هستیم تا با پیوند هنر و رسانه یک معنای جدید را رقم بزنیم و در این مکان با حضور شما اساتید با تجربه تقاضا دارم تا اگر راهکار و پیشنهادی برای این پیوند میان هنر و رسانه با سایر رشته‌های علوم انسانی دارید حتماً بیان کنید. حتی می‌توان فراتر از آن به سراغ معنا و ارتباط‌هایی با رشته‌های مهندسی و پزشکی هم رفت.

همایون بیان کرد: بدون شک اگر به حلقه مفقوده ارتباطی میان گفتگو‌های علوم انسانی با بقیه علوم جدی‌تر نگاه شود می‌توان امیدوار بود که تأثیرگذاری بسزایی را میان سایر قالب علوم شاهد باشیم و به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. همان‌طور که زیست‌فناوری تمدن غرب، بدون مبانی علوم انسانی امکان‌پذیر نبود و با تلفیق آن در علوم انسانی در هم تنیدگی ایجاد شده است ما هم باید به سراغ اجرایی کردن این موضوع برویم چون امتحان خود را پس داده است و نشان داده که چقدر این ترکیب می‌تواند موفق ظاهر شود. باید همه ظرفیت‌ها را یکپارچه کنیم و دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم و با مدیریت صحیح وارد بحران‌ها نشویم.

گفتنی است در این نشست شریف‌زاده مدیر کارگروه کشوری، حمیده جعفری رئیس دانشکده هنر و معماری تهران جنوب، قیومی معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد، خانم شاه منصوری رئیس دانشکده ارتباطات، خانم مجیدی رئیس دانشکده بین‌الملل و جمعی دیگر از اساتید به ارائه پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل مختلف پرداختند.

مطرح شدن ترسیم سند نقشه راه برای دانشکده و هماهنگ نبودن ضوابط خلق اثر هنری با معیارهای دانشگاه آزاد، احیای هنرهای سنتی و احترام به هنرمندان و فراهم کردن فرصت ارائه و تبلیغ آثار هنری آن‌ها از هر تریبون رسانه‌ای به مخاطب، رفع نواقص و قوانین مدون نشده در حوزه رسانه که به جرائم رسانه‌ای منجر شده، تعیین تکلیف رسانه در حوزه مدرنیته و دنیای تکنولوژی و ارتباط آن با شبکه‌های اجتماعی، فراهم شدن فرصتی برای استفاده کاربردی و عملیاتی از  تحقیقات و دستاوردهای اساتید و پژوهشگران و پایان‌نامه‌های دانشجوهای مقاطع دکتری، تعیین سازوکاری درست از رشته‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و ارتباط آن با گفتمان اسلامی، مخالفت با ادغام دانشکده هنر و رسانه و ایجاد دانشکده‌ای با این عنوان، راه‌اندازی  پلاتو برای دانشجویان سینما در دانشگاه علوم تحقیقات از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود که توسط اساتید و اعضای هیئت‌علمی با رئیس و معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد مطرح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز رقابت داوطلبان کنکور در چهارمحال و بختیاری
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • اقدام مهم مراجع تصمیم‌ساز برای رفع مشکلات ایثارگران